BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!
 VIP-PROFIEL

Europa > Italië > Ligurië

B&B Bellavista

9.7 /10 (68 recensies)

B&B Bellavista - Logeren bij Taalgenoten in Italië
Regio : Europa > Italië > Ligurië
AccommodatietypeB&B
Maximale Capaciteit: 8 personen
Beheerder(s): Linda van der Heul & Floris Goezinne (NL)

B&B Bellavista (Ligurië – Italië) is een gastenhuis met hedendaags comfort, gelegen in Paggi op een hoogte van 250 meter tussen olijfgaarden, met een adembenemend berg-, dal- en zeezicht: ‘bellavista’! Deze B&B is de ideale plek voor de liefhebbers van natuur, stralende zon, rust en stilte.

De B&B beschikt over ruime kamers met badkamer en privé terras. Elke kamer heeft zijn eigen stijl. De gasten kunnen hier genieten van een uitgebreid ontbijt met eigen producten, aangeboden op een overdekt terras. Table d’hôtes is eveneens mogelijk.

De  B&B is gelegen op slechts 9 km van het strand, op 45 km van Genova, 20 km van Portofino, 120 km van Pisa, 135 km van Parma en voor wie het niet op een kilometertje steekt, 180 km van Firenze.

Paggi is een waar paradijsje, omgeven door een prachtige natuur waaronder de Cinque Terre en de Ligurische kust. Vanuit B&B Bellavista kan je optimaal genieten van het prachtig noordelijke Italië.

Je kunt natuurlijk de omgeving verkennen met de auto, maar langs de kust is een treinverbinding. Vooral Cinque Terre is het beste te bereiken per trein. Je kunt ook een uitstapje maken naar het prachtige Ligurische binnenland, waar in de wintermaanden geskied kan worden.

Dit is een comfortabele plek met alle moderne voorzieningen voor een geslaagde vakantie. Ideaal voor liefhebbers van natuur, stralende zon, rust en stilte na een daguitstap naar één van de vele bezienswaardigheden.

Gasten kunnen beschikken over gratis WIFI. Uitbaters Linda en Floris ontvangen je hier met open armen.

De Italiaanse keuken kenmerkt zich door haar eenvoud (cucina povere) die men in alle regio’s weer terugvindt. Altijd met lokale en verse producten. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat de mediterrane wijze van eten leidt tot minder hart- en vaatziekten. Producten als olijfolie, vis, groenten en kruiden worden aan de kust geproduceerd. Voor het houden van dieren is niet heel veel ruimte in de Ligurië waar de kuststrook snel overgaat in heuvels.

Op het land rondom Bellavista staan 125 olijfbomen. Van deze olijven laten Linda en Floris hun eigen olijfolie persen. Deze gebruiken ze ook in hun gerechten en de olijfolie is natuurlijk ook te koop. Tevens hebben ze diverse fruit-, citroen-, sinaasappel- en notenbomen staan, waar ze hun eigen jams, gelei, limoncello, arancello en ander lekkers van maken. De moestuin geeft alle groenten die nodig zijn om te verwerken in de keuken.

Meer info op de website van B&B Bellavista of op de Facebook pagina.

Licentiecode CITR: 010010-BEB-0003

  RECENSIES
Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven

 


 
 Informeer of boek bij B&B BELLAVISTA

       


   
    PRAKTISCHE INFO OVER B&B BELLAVISTA

     +31 626 979 645
     http://www.bbbellavista.it  


  Aantal Kamers: 3
  Maximale Capaciteit: 8 personen

  Extra Faciliteiten :

  • Wifi beschikbaar
  • Avondmaal mogelijk

     Linda van der Heul & Floris Goezinne (NL)

    FACEBOOK STREAM B&B BELLAVISTA


   
    PLAN JE REIS NAAR B&B BELLAVISTA

    LIGGING VAN B&B BELLAVISTA

  Adres: Localita Fontana 9, 16042 Carasco Paggi, Italië


   
    WEERSVOORSPELLING VOOR B&B BELLAVISTA


   
  Informeer of boek bij B&B BELLAVISTA