INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw GSM-nummer (optioneel)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   GSM-nummer (optioneel)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer(optioneel)>

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   TIP

   Het Bij Landgenoten Magazine 2022 is er – 84 pagina’s vakantietips bij land- en taalgenoten – Vraag je Exemplaar aan
   NIEUW: MET LANDGENOTEN – Nederlandstalig Begeleide Kleinschalige Rondreizen, Overal ter Wereld – Bezoek de Website

   Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

   Costa Belgica met Katleen & Johan (Inmo Cobat) op VTM2

   Nieuw vanaf 25 januari bij VTM 2 – elke maandag om 21.40 – is de realityreeks ‘Costa Belgica’, die vijf Vlaamse makelaarsfamilies volgt die alles achterlieten om Vlamingen te helpen aan een droomplek in Spanje. Onder hen Katleen & Johan van Inmo Cobat, sinds jaren terug te vinden op de coverpagina van het Bij Landgenoten Magazine en ook aanwezig met een aanbod op Bij Landgenoten Invest.

   ‘Costa Belgica’ belicht de kuststrook van de Costa Blanca tot de Costa del Sol, waar elk jaar duizenden Belgen een vakantieverblijf kopen. Ook in een jaar waarin er door het coronavirus amper gereisd kon worden, kochten gemiddeld acht Belgen per dag een Spaanse ‘casa’. Vanaf 25 januari reizen de VTM 2-kijkers elke maandag om 21.40 vanuit hun zetel naar Spanje en kijken ze mee in het leven en het werk van vijf Vlaamse makelaarsfamilies. De makelaars hebben elk op hun beurt alles achtergelaten in België om met volle toewijding en volharding een eigen vastgoedkantoor uit de grond te stampen in Spanje. Ze genieten volop van ‘la vida loca’, maar bewegen ook hemel en aarde om Vlaamse en internationale klanten aan hun droomplek onder de Spaanse zon te helpen.

   De vijf makelaarsfamilies zoeken in ‘Costa Belgica’ voor jong en oud een buitenverblijf of woonst in Spanje. De prijzen gaan van het ene uiterste naar het andere: van een appartement van 90.000 euro tot een immense villa van meer dan een miljoen. Vooral de gezondheid, het warme klimaat en de Spaanse mentaliteit lijken redenen genoeg om België achter te laten.

   In elke aflevering werpt ‘Costa Belgica’ niet alleen een blik in het leven van de makelaarsfamilies, ze volgen ook de zoektocht van talloze Vlamingen naar een droomplek onder de Spaanse zon binnen een bepaald budget. Op het einde van de rit komen de makelaars én kijkers te weten of de klant een bod wil doen op één van de drie voorgestelde huizen of appartementen.

   Katleen en Johan (Kortrijk) hebben sinds 2003 ‘Inmo Cobat’ in Calpe en bieden een totaalpakket aan: van gronden en goedkope woningen tot dure villa’s en nieuwbouwprojecten. In het vastgoedkantoor moet Johan zijn mannetje staan tussen vier vrouwen, al verwent hij zijn ‘harem’ maar al te graag.

   Interesse in vastgoed in Spanje? Neem dan even contact op met Johan & Katleen, en/of grasduin even in hun héél uitgebreid aanbod van Inmo Cobat.

   TIP !
   Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!