TIP!

Laat je verrassen door de Dordogne dankzij het fiets- en/of wandelarrangement van Maison Chabrat. MEER INFO HIER

 VIP-PROFIEL

Europa > Frankrijk > Nouvelle-Aquitaine > Dordogne

Glamping Place de la Famille

Gamping Place de la Famille - Logeren bij Taalgenoten in Frankrijk

Op zoek naar een kleinschalige familiale camping in de Dordogne? Bij Glamping Place de la Famille faciliteren Bonny & Ivo graag dat families zich ontspannen en opladen. Aan alles wordt gedacht voor een ontspannen vakantie tesamen met je kinderen tot circa 12 jaar.

Er is een heerlijk zwembad met 4 verschillende niveaus, een speelkasteel, speeltuin, mega trampoline, veel spelletjes en speurtochten en je kunt bijna de hele week aanschuiven voor een lekker diner. Van gezamelijke BBQ op zaterdagen tot een 3-gangen keuze menu op dinsdagen.

Daarnaast is er in de Dordogne ook nog eens ontzettend veel te doen: kastelen, grotten, dierenparken, kanoën, een picknick langs het water, … De unieke ontdekkingskaarten helpen je om een uitstapje te kiezen, of doe een speurtocht in een charmant Frans stadje. Ook zijn er de eetmarktjes in de villages in de zomer en de veel bezochte wekelijkse markt in Sarlat-la-Canéda.

De glamping is landelijk gelegen in een glooiend landschap te midden van bos, walnootplantages en weilanden. Vanaf Brussel is het 820km en enkel het laatste half uur over provinciale wegen.

Place de la Famille telt 12 accommodaties: 4 safaritenten, 8 safari-lodgetenten of de gîtes Bellevue en La Mauratie. Iedere safaritent heeft een eigen badkamer in het badgebouw. Daar vind je ook alles wat je nodig hebt voor de afwas- en handwas. Centraal op het tentenveld ligt de BBQ-/ picknickplaats.

Perfect voor een ontspannen vakantie met kinderen. Ervaar kamperen in Frankrijk maar dan luxe!

Meer info op de website van Glamping Place de la Famille.

  RECENSIES
Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven
Of wees eens super origineel, en bezorg ons een video review
  VIDEO VAN GLAMPING PLACE DE LA FAMILLE


 
 Informeer of boek bij GLAMPING PLACE DE LA FAMILLE

       


   
    PRAKTISCHE INFO OVER GLAMPING PLACE DE LA FAMILLE

     +33 673 266 143 | +33 673 266 032
     https://www.placedelafamille.nl/  


  Maximale Capaciteit: 50 personen

  Extra Faciliteiten :

  • Wifi beschikbaar
  • Avondmaal mogelijk
  • Kindvriendelijk
  • Zwembad aanwezig
  • Eigenaars bereikbaar via Whatsapp (+33673266143)

     Familie Moonen (NL)

    FACEBOOK STREAM GLAMPING PLACE DE LA FAMILLE


   
    PLAN JE REIS

    TOERISTISCHE HIGHLIGHTS NABIJ GLAMPING PLACE DE LA FAMILLE

  1. Gouffre de Padirac – een druipsteengrot die ligt 13 km ten noorden van Gramat in Quercy in het departement Lot in Frankrijk. Prachtig om te zien hoe immens groot dit eigenlijk is en je vaart er twee stukjes in met een bootje (met begeleiding).
  2. Rocamadour was aanvankelijk niet meer dan een halte op de bedevaartsroute naar Santiago de Compostela, maar het dorpje groeide gaandeweg uit tot een belangrijk bedevaartsoord op zich. Rocamadour bestaat eigenlijk uit drie lagen: het eigenlijke dorp aan de voet van een heuvel, de kerk en de kapellen iets hogerop en het kasteel bovenaan de heuveltop. Vanop een afstand lijkt het daarom alsof Rocamadour op een verticale rotswand werd neergepoot.
  3. Sarlat-la-Canéda: middeleeuws, pittoresk stadje op ca 20 minuten van onze locatie. Hier is het heerlijk rondstruinen tussen de bijzondere pandjes en genieten op de wekelijkse markten.
  4. Klimpark: een leuke activiteit voor en met de kinderen, al vanaf 2 jaar kunnen ze lekker klauteren op deze accrobranche.
  5. Parc Bournat: een amusementspark in de 1900 stijl, leuke activiteiten voor kinderen.
  6. De grotten van Lascaux liggen in de vallei van de Vézère op het grondgebied van de gemeente Montignac in het Franse departement Dordogne. In 1940 werden in een grot een groot aantal prehistorische rotswandschilderingen ontdekt.


   
    LIGGING VAN GLAMPING PLACE DE LA FAMILLE

  Adres: La Mauratie, 24590 Jayac, Frankrijk


   
    WEERSVOORSPELLING VOOR GLAMPING PLACE DE LA FAMILLE


   
    LIVE VIDEOGESPREK MET DE EIGENAARS VAN GLAMPING PLACE DE LA FAMILLE
  Via 'Bij Landgenoten' kun je nu een live videogesprek met de eigenaar(s) van GLAMPING PLACE DE LA FAMILLE boeken. Zit je nog met enkele concrete vragen, wil je even kennismaken met wie achter dit aanbod zit, ben je benieuwd naar uitstapmogelijkheden of naar arrangementen, maar kijk je ertegenop om veel over en weer te mailen? Boek dan een live videogesprek via onze beveiligde servers. De eigenaar zal je vragen graag beantwoorden en/of met plezier een reeks foto's of tips met je delen. Zo maak je 1-op-1 en in volle privacy kennis met de persoon die van je vakantie een droomvakantie zal maken. Deze dienst is volledig gratis. Het door jou gekozen tijdstip (max. 1 uur) is steeds onder voorbehoud en zal kort na je aanvraag door de eigenaar(s) worden bevestigd.
   
  Accommodatie
  Via
  Dienst
  Extra
  Tijdstip
  Recurring info
  Info
  Bevestiging
  We aren’t able to process your payment. Please, try again.
  Bedankt voor je Aanvraag!
  OPGELET: dit tijdstip moet nog bevestigd worden door de eigenaars van de accommodatie. Deze bevestiging volgt zo snel mogelijk via e-mail. Het voorlopige bevestigingsnummer is:


   
  Informeer of boek bij GLAMPING PLACE DE LA FAMILLE