TIP!

Laat je verrassen door de Dordogne dankzij het fiets- en/of wandelarrangement van Maison Chabrat. MEER INFO HIER


Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Glamping Place de la Famille: Gloednieuwe Safaritenten

Kom deze zomer ook genieten met de kinderen op een heerlijke kleinschalige Glamping! Dit jaar zijn er gloednieuwe safaritenten gebouwd in Glamping Place de la Famille, waaronder de Safarilodge Prestige. Een ruime en compleet ingerichte safaritent met een prachtig uitzicht over de heuvels van de Dordogne. Dit nieuwe type biedt als extra een airco in je tent! De safaritenten hebben allen een privé badkamer en de Prestige badkamer beschikt als extra over een haardroger.

De kinderen hoeven zich hier zeker niet te vervelen met bijvoorbeeld een mega trampoline, speelkasteel, tafeltennis en natuurlijk een zwembad, omheind, om af te koelen na al dat spelen. Tevens organiseren de eigenaren twee keer per week een knutseluurtje met de kinderen en hebben ze een minidisco. Dit is relaxed vakantie vieren met kleine kinderen!

Ook voor de boodschappen en het kokerellen hoef je bijna niks: er kan maar liefst voor vijf avonden gekozen worden om een diner te nuttigen op de gezellige Place. Wat dacht je van een onbeperkte BBQ of een avondje tapas? En voor de kinderen is er natuurlijk een kindermenu!

Wil je ook nog wat in de omgeving doen? Ook hier meer dan genoeg mogelijkheden in de Dordogne: bezoek een grot of slenter over de gastronomische markt van Sarlat-La-Canéda. Beetje meer actie? Je kan gaan kanoën, het klimbos is zeker aan te raden en er zijn meren om watersporten te beoefenen.

Een week is gewoonweg te kort! Dat komt goed uit want Glamping Place de la Famille biedt 15% korting op de accommodatie aan voor je tweede week!

Neem gerust een kijkje op de website van Glamping Place de la Famille of neem contact op voor meer informatie.


 
 Informeer of boek bij GLAMPING PLACE DE LA FAMILLE

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!