INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw GSM-nummer (optioneel)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   GSM-nummer (optioneel)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer(optioneel)>

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   Europa > Frankrijk > Nouvelle-Aquitaine > Corrèze

   La Laureraie

   10 /10 (13 recensies)

   Laureraie

   Vakantiewoning ‘La Laureraie’ bevindt zich in Cublac. Het dorpje Cublac ligt op de grens van de Corrèze en de Dordogne in Zuid-West-Frankrijk, op 800 km van Brussel. Het is een uitstekende uitvalsbasis om de mooie natuur en de talrijke bezienswaardigheden te verkennen.

   De gelijkvloerse villa voor 8 personen is rustig gelegen op het eind van een doodlopende straat op de zuidhelling van het Vézèredal. Je hebt er een prachtig zicht op het dal en op het stadje Terrasson.

   De woning heeft een ruime woonkamer met open keuken en is voorzien van alle comfort. Er zijn vier slaapkamers, twee badkamers en een dubbele garage. Het verwarmde privézwembad (11 x 5 m), de poolhouse en het grote terras zorgen voor de nodige ontspanning.

   De kinderen kunnen naar hartenlust ravotten in de grote tuin. Er staat een schommel met glijbaan en een speelhuisje.

   De warenhuizen en bakker bevinden zich op amper twee kilometer.

   Vakantiewoning ‘La Laureraie’ ligt samen met de woningen ‘La Lavanderaie’ en ‘La Roseraie’ binnen het ‘Domaine du Panorama’. Elke woning is volledig vrijstaand en omringd door een bloemen- en plantentuin met een groenscherm dat u de nodige privacy biedt.

   De talrijke prehistorische sites (Les Eyzies, de grotten van Lascaux, …) liggen binnen een straal van 45 km. Langs de rivier de Vézère zijn er heel wat grotten. De Dordogne is niet alléén bij ingewijden bekend vanwege haar bijzondere band met de prehistorie. Hier kun je in de talloze grotten bewijzen zien dat onze voorvaderen tienduizenden jaren geleden de Dordogne al als een bevoorrechte streek beschouwden.

   De Dordogne wordt het land met 1000 kastelen genoemd. Heel wat kastelen kunnen worden bezocht: Hautefort, Losse, Beynac, Castelnaud, Fénelon, … In de regio zijn er talrijke mooie tuinen: Les Jardins de l’Imaginaire, Jardins d’Eyrignac, Marqueyssac, Hautefort, etc. Aan oude dorpjes ontbreekt het zeker niet. Typisch voor de streek zijn de daken met platte, los op elkaar gestapelde stenen als dakpannen. Sarlat, Saint-Geniès, Saint-Crépin Lacypierre zijn daar mooie voorbeelden van. Het dorp Collonges-la-Rouge, gebouwd met rode veldstenen is ook mooi om te zien.

   Daarnaast zijn er op de rivier de Dordogne heel wat stuwdammen (‘Barrage’). Ze bevinden zich in de streek van Argentat, ten oosten van Brive. Voorbeelden hiervan zijn de Barrage d’Argentat, Barrage du Chastang en de Barrage de l’Aigle. Wie met de wagen wat rondtoert, zal zeker ook de eenden- en ganzenkwekerijen en de vele notelaars opmerken.

   Kortom, de streek heeft heel wat te bieden, en vakantiewoning ‘La Laureraie’ kan hierbij dienst doen als perfecte uitvalsbasis.

     RECENSIES
   Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven

    

     PRAKTISCHE INFO OVER LA LAURERAIE

      +32 485 62 79 81
      http://domainedupanorama.com  


   Aantal Kamers: 4
   Maximale Capaciteit: 8 personen

   Extra Faciliteiten :

   • Wifi beschikbaar
   • Kindvriendelijk
   • Zwembad aanwezig

      Mevr. Mulier

     PLAN JE REIS NAAR LA LAURERAIE


    
     LIGGING VAN LA LAURERAIE

   Adres: Rue du Panorama, 19520 Cublac (Corrèze), Frankrijk


    
   Informeer of boek bij LA LAURERAIE