TIP!

Laat je verrassen door de Dordogne dankzij het fiets- en/of wandelarrangement van Maison Chabrat. MEER INFO HIER


Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

La Maison Thimadaise: Zorgeloos Genieten in de Périgord Noir

La Maison Thimadaise

Kennen jullie La Maison Thimadaise al? Dat is zorgeloos genieten in de Périgord Noir in een prachtig kader én op een ideale ligging!

Veelal gaat men op vakantie om te kunnen genieten van de rust en terzelfdertijd nieuwe dingen te ontdekken, zowel historisch, cultureel als gastronomisch. Op dit terrein van 4 ha én door de kleinschaligheid is rust en kalmte gegarandeerd. En dit alles op slechts 1,6 km van de historische stad Sarlat-la-Canéda, gelegen in het departement Dordogne. Samen met Montignac en Les Eyzies vormt Sarlat de gouden driehoek van de Périgord Noir, die erom bekend staat het bolwerk van levensgenieters te zijn.

Rondom Sarlat concentreren zich diverse schatten van natuurlijke schoonheid. De wegen in de Périgord Noir zijn bezaaid met hooggelegen dorpjes met spectaculaire uitzichten. Sarlat is het ideale aanlooppunt om dit alles te verkennen! Men komt in een tijdschriftenlandschap terecht dat wemelt van de middeleeuwse kastelen zoals Castelnaud en Milandes, prachtige tuinen zoals Marquessac en Eyrignac en dorpjes met retro-charme zoals Beynac en Domme.

Ook voor de kinderen zijn er heel wat activiteiten te beleven! Bij een welkomstdrankje geven Kristof en Nathalie graag de nodige tips en adviezen om van je vakantie een onvergetelijke vakantie te maken!

La Maison Thimadaise omvat een gîte voor 4 personen, een luxueuze 2-persoonskamer en een familiekamer voorzien van alle comfort.

Meer info op de website van La Maison Thimadaise of mailen naar info@lamaisonthimadaise.com.


 
 Informeer of boek bij LA MAISON THIMADAISE

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!