TIP

Het Bij Landgenoten Magazine 2024 telt 80 pagina’s vol topadresjes bij land- en taalgenoten. Vraag het aan VIA DEZE LINK.
Word lid van de Bij Landgenoten Club en krijg korting bij ruim 100 accommodaties. Inclusief gratis magazine! WORD LID.
Op zoek naar een wandelvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Wandelen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een fietsvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Fietsen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een gezinsvakantie met kids? Raadpleeg ons e-magazine ‘Met Kids bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een culinaire vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een lange vakantie of een workation? Raadpleeg ons e-magazine ‘Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een actieve vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Actieve Vakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een golfvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Golfvakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een huisdiervriendelijke vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Honden Welkom bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Trouwen in het buitenland of een honeymoon bij landgenoten? Raadpleeg ons e-magazine ‘Trouwen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een adults only vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Adults Only bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.

BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

La Moulinal Vernieuwd!

Toen Eric en Isabel in 2006 verliefd werden op La Moulinal, besloten ze onmiddellijk deze fantastische plek te delen met anderen. Sindsdien is er nooit stilgezeten om het unieke vakantiegevoel van het domein te omarmen en te versterken. Gasten appreciëren de groene omgeving, de rust en de charme van de plaats.

Met de uitbreidingswerken, waarvan fase 1 afgerond is en fase 2 klaar zal zijn bij de start van het seizoen 2024, wordt de plek naar een nieuw niveau van beleving getild.

Fase 1 is afgerond – gasten zijn enthousiast:
‘Nog meer dan voorheen samen buiten kunnen genieten van de rust en het groen en van elkaars gezelschap!’

In 2023 werd een prachtig poolhouse gebouwd met een grote loungehoek, ideaal om samen te aperitieven en voor lange gezellige avonden samen.

Langs het poolhouse vind je de buitenkeuken met kruidentuin. Marktverse groentjes spoelen, de BBQ aansteken, verse kruiden toevoegen en dan smane aanschuiven aan tafel met zicht op de tuin en het zwembad, heerlijk toch?

Voor nog meer ontspanningsmogelijkheden werd een petanqueveld aangelegd en in het nieuwe atelier, in de stijl van een oude tabaksschuur, staat een pooltafel.

De auto kan je kwijt onder de nieuwe carport, die bovendien uitgerust is met een EV-kader voor je elektrische of hybride wagen.

Fase 2 is begin september gestart en loopt tot april 2024. Het Maison d’Isabel wordt op het gelijkvloers uitgebreid met een eetruimte met grote tafel en schuiframen voor een binnen- buitengevoel en een bijkomende slaapkamer met en-suite badkamer en een extra toilet.

Naast de inrichting van het nieuwe gedeelte wordt het dak geïsoleerd, de ramen vervangen, komt er een gloednieuwe keuken met groot keukeneiland, wordt een wasplaats en een linnenkamer gecreëerd, en krijgt de bestaande slaapkamer op het gelijkvloers een volledige make over, met vernieuwde badkamer en dressing en wordt airco geïnstalleerd.

Eric en Isabel verwachten jullie graag opnieuw vanaf mei 2024 in het vernieuwde La Moulinal met verhoogde capaciteit! Boeken voor 2024 kan natuurlijk al, geniet van een korting van 5% voor een boeking via ‘Bijlandgenoten’.

Capaciteit: tot 16 personen
6 slaapkamers + mezzanine en 5 badkamers (waarvan 4 en-suite)

* Maison d’Isabel: 2 slaapkamers met en-suite badkamer op het gelijkvloers, 2 slaapkamers met gedeelde badkamer boven

* Maison d’Amis: 2 slaapkamers met en-suite badkamer, mezzanine met 2 enkele bedden, grote gezamenlijke eetruimte voor 16 personen, zwembad, poolhouse, buitenkeuken, carport, EV-lader, petanque, pooltafel, ping pong, volleybal, voetbal

Meer info op de website van La Moulinal.

Bovenaan vind je een foto met de uitgevoerde werken in fase 1. Hieronder een glimp van de werkzaamheden die momenteel bezig zijn in fase 2.


 
 Informeer of boek bij LA MOULINAL

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!