BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!
 VIP-PROFIEL

Europa > Portugal > Viseu

Lugar do Pego

Lugar do Pego - Logeren bij Taalgenoten in Portugal

Lugar do Pego is een kleinschalige accommodatie in midden-Portugal met een zwembad (zoutwater, 12 x 4 m) met zonneterras, horren & airco. Midden in de wijnstreek de Dão, in de natuur op 1 ha eigen grond met zicht op de bergen en bossen en een dorpje in de verte. De boeiende stad Viseu ligt op 21 km, Coimbra op 69 km en het gebergte de Caramulo (wandelen, abseilen, oldtimermuseum) en een golfbaan met 27 holes bevinden zich op 20 autominuten. Winkels, voorzieningen en restaurants op 5 kilometer afstand.

Lugar do Pego bestaat uit twee comfortabele gerenoveerde landhuizen. Elk huis heeft eigen faciliteiten: een (woon)keuken, terrassen, en twee/drie slaapkamers elk met een eigen badkamer. De twee landhuizen staan op ca 7 meter afstand van elkaar en worden als twee separate vakantiehuizen verhuurd (voor een gezelschap tot 6 personen). Het is ook mogelijk de gehele accommodatie te huren (geschikt voor maximaal 12 personen) of – alleen in het laagseizoen – een slaapkamer met gebruik van een keuken.

Met haar ligging dichtbij alle faciliteiten en toch in de natuur is de accommodatie ideaal voor een vakantie met het gezin of met een groep vrienden of familie. Er zijn allerlei mogelijkheden tot uitstapjes én tot rust. Bovendien grenst Lugar do Pego aan de steeds beroemder wordende ecopista do Dão, een fiets-/wandelpad waar geen gemotoriseerd verkeer op is toegestaan. Tevens zijn er goede mountainbikes te huur.

Meer info op de website van Lugar do Pego.

  RECENSIES
Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven

 


 
 Informeer of boek bij LUGAR DO PEGO

       


   
    PRAKTISCHE INFO OVER LUGAR DO PEGO

     +351 935 849 948
     https://www.lugardopego.com  


  Maximale Capaciteit: 12 personen

  Extra Faciliteiten :

  • Wifi beschikbaar
  • Zwembad aanwezig

     Caroline Biemans (NL)

    FACEBOOK STREAM LUGAR DO PEGO


   
    PLAN JE REIS NAAR LUGAR DO PEGO

    TOERISTISCHE HIGHLIGHTS NABIJ LUGAR DO PEGO

  1. Bezoek aan de stad Viseu
  2. Wandelen in de bergen (Caramulo of de Serra da Estrella)
  3. Bezoek aan een wijngaard, bijvoorbeeld de biologische wijngaard ´om de hoek´ met een kleine wijnproeverij
  4. Eten bij één van de fameuze restaurants in de buurt (3 Pipos, Quinta de Cabriz, Mesa de Lemos)
  5. Fietsen over de ecopista do Dão
  6. Bezoeken van de historische vestingstadjes gebouwd in leisteen


   
    LIGGING VAN LUGAR DO PEGO

  Adres: Lugar do Pego 30, 3460-472 Tonda, Tondela


   
    WEERSVOORSPELLING VOOR LUGAR DO PEGO


   
    LIVE VIDEOGESPREK MET DE EIGENAARS VAN LUGAR DO PEGO
  Via 'Bij Landgenoten' kun je nu een live videogesprek met de eigenaar(s) van LUGAR DO PEGO boeken. Zit je nog met enkele concrete vragen, wil je even kennismaken met wie achter dit aanbod zit, ben je benieuwd naar uitstapmogelijkheden of naar arrangementen, maar kijk je ertegenop om veel over en weer te mailen? Boek dan een live videogesprek via onze beveiligde servers. De eigenaar zal je vragen graag beantwoorden en/of met plezier een reeks foto's of tips met je delen. Zo maak je 1-op-1 en in volle privacy kennis met de persoon die van je vakantie een droomvakantie zal maken. Deze dienst is volledig gratis. Het door jou gekozen tijdstip (max. 1 uur) is steeds onder voorbehoud en zal kort na je aanvraag door de eigenaar(s) worden bevestigd.
   
  Accommodatie
  Via
  Dienst
  Extra
  Tijdstip
  Recurring info
  Info
  Bevestiging
  We aren’t able to process your payment. Please, try again.
  Bedankt voor je Aanvraag!
  OPGELET: dit tijdstip moet nog bevestigd worden door de eigenaars van de accommodatie. Deze bevestiging volgt zo snel mogelijk via e-mail. Het voorlopige bevestigingsnummer is:


   
  Informeer of boek bij LUGAR DO PEGO