TIP

Het Bij Landgenoten Magazine 2024 telt 80 pagina’s vol topadresjes bij land- en taalgenoten. Vraag het aan VIA DEZE LINK.
Word lid van de Bij Landgenoten Club en krijg korting bij ruim 100 accommodaties. Inclusief gratis magazine! WORD LID.
Op zoek naar een wandelvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Wandelen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een fietsvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Fietsen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een gezinsvakantie met kids? Raadpleeg ons e-magazine ‘Met Kids bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een culinaire vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een lange vakantie of een workation? Raadpleeg ons e-magazine ‘Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een actieve vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Actieve Vakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een golfvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Golfvakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een huisdiervriendelijke vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Honden Welkom bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Trouwen in het buitenland of een honeymoon bij landgenoten? Raadpleeg ons e-magazine ‘Trouwen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een adults only vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Adults Only bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.


Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

All-in Arrangementen bij Boutique B&B Cum Grano Salis

Cum Grano Salis

Paul en Bart van Boutique B&B Cum Grano Salis (Italië, Umbrië) bieden ook in 2024 een aantal arrangementen aan. Deze arrangementen die zich zowel richten op individuele stellen als op kleine groepjes (max. 7 personen) zijn een succes, al vanaf het begin van hun activiteiten (in 2017).

Het zijn all-in formules met volledige begeleiding door één van beiden.

In 2024 hanteren ze de formule waarbij de deelnemers op woensdagmiddag naar Perugia vliegen (vanuit Charleroi, met Ryanair) en op zondagavond terugvliegen vanaf Perugia - uiteraard kun je ook met de eigen wagen vanuit België tot bij hen rijden. Zodoende kunnen zij 4,5 dagen toerisme aanbieden met maar 4 overnachtingen. De vluchten (en eventuele transfers in België) zijn niet inbegrepen in de prijs.

Het all-in arrangement start meteen op de luchthaven van Perugia (en eindigt daar eveneens). De basisformule veronderstelt dat je als deelnemer zelf een huurwagen neemt op de luchthaven Perugia (Paul & Bart kunnen eventueel bemiddelen zodat je met twee koppels samen kan rijden en de kosten delen). Het is ook mogelijk (voor max. 3 deelnemers) om met hun wagen mee te rijden gedurende het volledige arrangement (tegen meerprijs). Voor complete groepen van 7 personen kunnen zij ook een huurbusje nemen, uiteraard ook tegen meerprijs (min. 200 Euro/persoon).

Het culinair genieten is – naast de cultuur en de natuur – een constante in deze arrangementen: er worden steeds uitgeselecteerde en gerenommeerde restaurants bezocht. Voor de lunch meestal iets lichter (2 gangen), voor het diner meestal 3 of 4 gangen.

Het middeleeuwse Perugia tijdens één van de vele historische evocaties (Palazzo dei Priori, Corso Vanucci)

 

Dit jaar bestaan de volgende mogelijkheden:

 • Lente-arrangement 2024: ‘Culturele highlights van Umbria’. Van woensdag 8 tot en met zondag 12 mei 2024 (hemelvaartweekend).
  • Je bezoekt de volgende toppers in de regio: Todi, Spoleto en de ‘Tempio di Clitunno’, Perugia, Orvieto en het Lago di Bolsena, Assisi. Bemerk: Spoleto en Assisi in hun geheel, de Tempio di Clitunno en de Duomo van Orvieto zijn UNESCO werelderfgoed. Tijdens de late namiddag van 10 mei komt een tijdrit van de Giro d’Italia 2024 aan op de Corso Vanucci in het historisch centrum van Perugia. Liefhebbers kunnen deze aankomst bijwonen.
  • Basisprijs: 845 Euro per persoon (met eigen huurwagen dus). Inbegrepen is: 4 overnachtingen met ontbijtbuffet in één van de mini-suites, alle maaltijden (2, 3 of 4 gangen) in geselecteerde restaurants inclusief wijnen en water, alle inkomtickets voor bezoeken, volledige begeleiding vanaf de luchthaven Perugia. Meerprijs voor het meerijden met de wagen van Paul & Bart: 120 Euro/persoon. Prijs met minibusje (door hen bestuurd) op aanvraag.

Culinair genieten in Bolsena

 

 • Herfst-arrangement 2024: ‘Cultureel en culinair genieten in Umbria, Toscana en Lazio’. Van woensdag 25 tot en met zondag 29 september 2024.
  • Je maakt de volgende uitstappen: in Umbria zijn dat Bevagna/Montefalco, Gubbio en onbekend Assisi; in Toscana: Cortona/Montepulciano en in Lazio: Bolsena en Cività di Bagnoregio.
  • Basisprijs: 815 Euro per persoon (met eigen huurwagen dus). Inbegrepen is: 4 overnachtingen met ontbijtbuffet in één van de mini-suites, alle maaltijden (2, 3 of 4 gangen) in geselecteerde restaurants inclusief wijnen en water, alle inkomtickets voor bezoeken, volledige begeleiding vanaf de luchthaven Perugia. Meerprijs voor het meerijden met de wagen van Paul & Bart: 125 Euro/persoon. Prijs met minibusje (door hen bestuurd) op aanvraag.

Cività di Bagnoregio in Lazio

 

Voor meer informatie (o.a. detailprogramma dag per dag), stuur een e-mail op info@cum-grano-salis.eu. Boekingen alleen rechtstreeks via www.cum-grano-salis.eu (vul het formulier onder ‘contact’ volledig in en vermeld het gewenste arrangement onder ‘bijzondere wensen’).

Paul & Bart hopen jullie massaal te mogen verwennen op één van hun reizen!

 Informeer of boek bij BOUTIQUE B&B CUM GRANO SALIS

  Neem contact op met deze aanbieder voor tarieven en beschikbaarheid.

       


   

  TIP !
  Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!