BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!
 VIP-PROFIEL

Europa > Italië > Umbrië

Cum Grano Salis

9.8 /10 (78 recensies)


CUM GRANO SALIS BIEDT EEN KORTING (-5%) AAN LEDEN VAN DE BIJ LANDGENOTEN CLUB
Lees de exacte details hieronder. Word lid van de Bij Landgenoten Club en win je lidmaatschapsgeld direct terug.
Cum Grano Salis - Logeren bij Belgen in Italië

Cum Grano Salis (Italië, Umbrië) is een B&B uitgebaat door Vlamingen, ondergebracht in een prachtige historische ‘Casa Colonica’ daterend uit 1882.

Het huis met weelderige tuin en zwembad is gelegen op een heuvelflank aan de rand van Castello delle Forme. Het beschikt over 3 mini-suites met modern sanitair en een gastenkamer met badkamer. Alle slaapkamers zijn gelegen aan de tuinzijde van het gebouw en garanderen een absolute rust.

Het ontbijt wordt op het grote zonneterras op de 1ste verdieping geserveerd, uitzonderlijk bij slecht weer of in voor-en najaar in het binnensalon op de 1ste verdieping. Indien verschillende gasten dit wensen, kunnen gastheren Paul & Bart je een paar maal per week een gezamenlijk etentje aanbieden. Bovendien zijn er binnen een straal van 5-6 km rond de B&B verschillende karakteristieke restaurants in diverse prijsklassen.

Vanuit de kamers en de tuin heb je een schitterend uitzicht op de Tibervallei met o.a. de keramiekstad Deruta. Veel bezienswaardigheden in Umbrië en Zuid-Toscane zijn in minder dan een uur met de wagen bereikbaar. In de onmiddellijke nabijheid bevinden zich een golfterrein en een manège.

De B&B is adults-only, doch jongeren vanaf 14 jaar zijn welkom.

De eigenaars zijn fervente wandelaars en bevelen graag de wandelingen aan van het traject ‘in de voetsporen van Sint-Franciscus van Assisi’, natuurlijk rond Assisi, Spello en de Monte Subasio.

Meer info op de website van Cum Grano Salis.

  RECENSIES
Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven

 
  VIDEO VAN CUM GRANO SALIS


 
 Informeer of boek bij CUM GRANO SALIS

       


   
    PRAKTISCHE INFO OVER CUM GRANO SALIS

     +39 3314 473 021 | +39 3662 158 726
     http://www.cum-grano-salis.eu  


  Aantal Kamers: 4
  Maximale Capaciteit: 8 personen

  Extra Faciliteiten :

  • Wifi beschikbaar
  • Avondmaal mogelijk
  • Zwembad aanwezig

     Paul Lippens

    LEDENVOORDEEL VOOR LEDEN BIJ LANDGENOTEN CLUB

  Wie lid is van de Bij Landgenoten Club in 2023 geniet bij CUM GRANO SALIS van onderstaand exclusief voordeel. Door dit ledenvoordeel te verzilveren, win je direct je lidmaatschapsbijdrage terug.
   
  • 5% korting op de totale verblijfssom
  Opgelet: kortingen zijn enkel geldig op het verblijf en niet op eventuele extra's (zoals maaltijden of dranken). Bovendien zijn kortingen niet cumuleerbaar met lopende promoties of speciale lastminute prijzen. Informeer je steeds bij de eigenaar voor de exacte modaliteiten. Vermeld je Bij Landgenoten Club lidmaatschapsnummer wanneer je contact opneemt met de eigenaar.
   
  Lid worden van de Bij Langenoten Club kan via deze link.


   
    FACEBOOK STREAM CUM GRANO SALIS


   
    PLAN JE REIS NAAR CUM GRANO SALIS

    TOERISTISCHE HIGHLIGHTS NABIJ CUM GRANO SALIS


   
    LIGGING VAN CUM GRANO SALIS

  Adres: Via Madonna delle Grazie 77, Loc. Castello delle Forme, I-06055 Marsciano (PG), Italië


   
    CUM GRANO SALIS: WANDELBESTEMMING

  Wandelfan?
   
  CUM GRANO SALIS is een ideale wandelbestemming. Je leest er alles over in ons thematisch e-magazine 'Wandelen bij Land- en Taalgenoten'.
   
  Ontdek de mooiste wandelroutes in de omgeving.


   
    WEERSVOORSPELLING VOOR CUM GRANO SALIS


   
    LIVE VIDEOGESPREK MET DE EIGENAARS VAN CUM GRANO SALIS
  Via 'Bij Landgenoten' kun je nu een live videogesprek met de eigenaar(s) van CUM GRANO SALIS boeken. Zit je nog met enkele concrete vragen, wil je even kennismaken met wie achter dit aanbod zit, ben je benieuwd naar uitstapmogelijkheden of naar arrangementen, maar kijk je ertegenop om veel over en weer te mailen? Boek dan een live videogesprek via onze beveiligde servers. De eigenaar zal je vragen graag beantwoorden en/of met plezier een reeks foto's of tips met je delen. Zo maak je 1-op-1 en in volle privacy kennis met de persoon die van je vakantie een droomvakantie zal maken. Deze dienst is volledig gratis. Het door jou gekozen tijdstip (max. 1 uur) is steeds onder voorbehoud en zal kort na je aanvraag door de eigenaar(s) worden bevestigd.
   
  Accommodatie
  Via
  Dienst
  Extra
  Tijdstip
  Recurring info
  Info
  Bevestiging
  We aren’t able to process your payment. Please, try again.
  Bedankt voor je Aanvraag!
  OPGELET: dit tijdstip moet nog bevestigd worden door de eigenaars van de accommodatie. Deze bevestiging volgt zo snel mogelijk via e-mail. Het voorlopige bevestigingsnummer is:


   
  Informeer of boek bij CUM GRANO SALIS