TIP

Het Bij Landgenoten Magazine 2024 telt 80 pagina’s vol topadresjes bij land- en taalgenoten. Vraag het aan VIA DEZE LINK.
Word lid van de Bij Landgenoten Club en krijg korting bij ruim 100 accommodaties. Inclusief gratis magazine! WORD LID.
Op zoek naar een wandelvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Wandelen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een fietsvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Fietsen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een gezinsvakantie met kids? Raadpleeg ons e-magazine ‘Met Kids bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een culinaire vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een lange vakantie of een workation? Raadpleeg ons e-magazine ‘Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een actieve vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Actieve Vakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een golfvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Golfvakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een huisdiervriendelijke vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Honden Welkom bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Trouwen in het buitenland of een honeymoon bij landgenoten? Raadpleeg ons e-magazine ‘Trouwen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een adults only vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Adults Only bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.


BESTEL NU TICKETS MET €5 KORTING!

Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Aminata Lanceert Arrangement voor de Gîtes

Aminata B&B en Gîtes (Frankrijk, Lot) beschikt over 2 B&B-kamers met eigen badkamers en 3 verschillende gîtes. Voor die gîtes lanceren Ann & Danny nu een arrangement in de maand juli 2023. Een ideale gelegenheid om kennis te maken met de streek van de Lot in het zonnige zuidwesten van Frankrijk, vlakbij de Dordogne.

Wie de gîtes Ami of Lot boekt van zaterdag 1 tot zaterdag 8 juli 2023, krijgt een mooie korting op de verblijfprijs (extra kosten zijn inbegrepen, gratis) en drie keer gratis ontbijt voor het ganse gezin.

Voor de gîte Nata gelden dezelfde voorwaarden, maar dit voor de eerste 3 weken van juli 2023 (telkens van zaterdag tot zaterdag).

Vermeld bij reservering het codewoord ‘ARRANGEMENT GÎTE’.

Elke gîte heeft een eigen ingang, terras met parasols, zitplaats, slaapkamers, ingerichte keuken badkamer en ze werden allen zo praktisch mogelijk uitgerust.

De ligging in de driehoek Lot/Dordogne/Lot et Garonne is een uitstekende uitvalsbasis voor uitstappen naar het zeer gekende Saint-Cirq-Lapopie, het bedevaartsoord Rocamadour, Kasteel Bonaguil, Kasteel Castelnaud en Milande (Josephine Baker), het Regionaal Natuurpark van de Causses van de Quercy, … Dit is ook de regio van de mooiste grotten van Frankrijk zoals Pech Merle en Padirac en vele anderen. Dan zijn er nog de vele kleine dorpjes en de gezellige lokale markten en vide greniers die een bezoek meer dan waard zijn. Vlakbij ligt onze mooie Middeleeuwse hoofdstad Cahors.

Meer info op de ‘Bij Landgenoten’ pagina van Aminata B&B en Gîtes of op de website van de accommodatie.


 
 Informeer of boek bij AMINATA B&B EN GÎTES

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!