TIP!

Laat je verrassen door de Dordogne dankzij het fiets- en/of wandelarrangement van Maison Chabrat. MEER INFO HIER


Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Aminata B&B en Gîtes: Rust Gegarandeerd

De kindvriendelijke maar tegelijkertijd rustgevende en gezellige B&B en Gîtes Aminata is gelegen in het pittoreske dorpje Pontcirq in het departement Lot, midden in de groene natuur. De streek wordt gekenmerkt door een afwisseling van diepe valleien en heuvels en de natuur is hier nog heel puur en ongerept. Men noemt het dan ook niet voor niets het Toscane van Frankrijk. Het ligt vlak tegen het meer gekende en iets drukkere departement Dordogne dat van hieruit gemakkelijk bereikbaar is. Het landschap is aangenaam en zo nu en dan zelfs spectaculair.

Daarbij kan je hier fietsen en wandelen en is er genoeg vertier op het water, bijvoorbeeld met kano’s of rondvaarten of gewoon op ons domein in ons ruime zwembad. Verder zijn natuurlijk de vele mooie dorpen en de gezellige markten in deze streek zeker uw bezoek waard. Naast de prachtige (hoofd)stad Cahors, de vele kastelen, het bedevaartsoord Rocamadour en het alom gekende Saint-Cirq-Lapopie vind je in de streek ook de mooiste grotten van Frankrijk.

Bovendien kan je hier heerlijk eten en genieten van een goed klimaat, lekker warm maar bijna nooit zo heet als in het zuiden. Ann & Danny hopen je zo snel mogelijk te ontmoeten in hun paradijs en beloven je alvast een fijne en onvergetelijke vakantie en rust, héél veel rust …

Meer info op de website van Aminata B&B en Gîtes.


 
 Informeer of boek bij AMINATA B&B & GÎTES

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!