INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw GSM-nummer (optioneel)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   GSM-nummer (optioneel)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer(optioneel)>

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   Azië > Thailand

   BB Divers & Cliff Cottage

   BB Divers - Belgische Duikschool in Thailand inclusief B&B

   BB Divers, een vijfsterren PADI IDC duikcenter, is een Belgische duikschool die werkt met een internationaal duikteam. De duikschool is gevestigd op Koh Chang sinds 2003, met vestigingen op Koh Mak en Koh Kood. BB Divers werd opgericht door Kristel, die op doorreis tijdens één van haar trips op Koh Chang is blijven hangen. Ze maakte er twee van haar grootste hobby’s, duiken en reizen, tot een leuke levenswijze en een succesvolle zaak en maakte zo haar droom waar. Kristel maakte van BB Divers een professionele duikschool met een heel ontspannen sfeer. BB divers heeft een heel goede reputatie en is gekend als één van de betere en meest betrouwbare duikscholen op dit en de omliggende eilanden. Er zijn dagelijkse duiktrips, duikcursussen voor beginners en gevorderden, alsook mogelijkheden tot proefduiken, freediven en snorkelen.

   BB Divers haalt ‘s ochtends de gasten op in hun hotel, brengt hen naar de pier en neemt hen mee voor een leuke duik- of snorkeltrip. Bb Divers is als duikschool actief op Koh Chang, Koh Mak en Koh Kood. Deze eilanden liggen alle dicht bij elkaar, maar er is telkens wel een ander vertrekpunt met een aparte boot.

   Eigenaar Kristel Golsteyn heeft sinds 2020 ook een hotel, Cliff Cottage.

   Cliff Cottage telt 18 rustige kamers met zeezicht, en is gelegen in de baai van Bang Bao in het zuiden van het eiland Koh Chang. De ligging is uniek, de kamers aan de oostkant hebben zicht op een mooie baai en zonsopgang, en de kamers in het westen op de open zee en de zonsondergang. Je kunt hier snorkelen, kajakken, suppen, … of je kan er makkelijk heel de dag in de hangmat doorbrengen en lekker eten in het restaurant met zicht op zee.

   Het resort is gelegen op een klif. De standaardkamers liggen aan de voet van de helling, en de bungalows liggen iets hoger tegen het klif, een kleine klim met als beloning een spectaculair uitzicht vanop je balkon.

   Het resort is omringd door jungle. De natuur is hier prachtig. Verwacht zeker bezoek van apen, en gegarandeerd word je gewekt door de vogels en krekels. Het is ongeveer 1 km naar het dorpje Bang Bao, gelegen langs de pier met paalwoningen, makkelijk te doen te voet, met de fiets of brommer.

   Er is tevens een klein zwembad voor de gasten, ook gebruikt voor duiktraining voor BB Divers en free-dive training.

   Meer info op de website van BB Divers.

     RECENSIES
   Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven

    
     VIDEO VAN BB DIVERS

     PRAKTISCHE INFO OVER BB DIVERS

      +66 861 556 212, +66 861 292 305
      http://www.bbdivers.com  


   Aantal Kamers: 3
   Maximale Capaciteit: 6 personen

   Extra Faciliteiten :

   • Wifi beschikbaar
   • Avondmaal mogelijk
   • Kindvriendelijk
   • Zwembad aanwezig

      Kristel Golsteyn

     PLAN JE REIS NAAR BB DIVERS


    
     LIGGING VAN BB DIVERS

   Adres: Bang Bao 16/2, Moo 1, Koh Chang, Thailand


    
   Informeer of boek bij BB DIVERS


    
     LIVE VIDEOGESPREK MET DE EIGENAARS VAN BB DIVERS
   Via 'Bij Landgenoten' kun je nu een live videogesprek met de eigenaar(s) van BB DIVERS boeken. Zit je nog met enkele concrete vragen, wil je even kennismaken met wie achter dit aanbod zit, ben je benieuwd naar uitstapmogelijkheden of naar arrangementen, maar kijk je ertegenop om veel over en weer te mailen? Boek dan een live videogesprek via onze beveiligde servers. De eigenaar zal je vragen graag beantwoorden en/of met plezier een reeks foto's of tips met je delen. Zo maak je 1-op-1 en in volle privacy kennis met de persoon die van je vakantie een droomvakantie zal maken. Deze dienst is volledig gratis. Het door jou gekozen tijdstip (max. 1 uur) is steeds onder voorbehoud en zal kort na je aanvraag door de eigenaar(s) worden bevestigd.
    
   Accommodatie
   Via
   Dienst
   Extra
   Tijdstip
   Recurring info
   Info
   Bevestiging
   We aren’t able to process your payment. Please, try again.
   Bedankt voor je Aanvraag!
   OPGELET: dit tijdstip moet nog bevestigd worden door de eigenaars van de accommodatie. Deze bevestiging volgt zo snel mogelijk via e-mail. Het voorlopige bevestigingsnummer is: