INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw GSM-nummer (optioneel)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   GSM-nummer (optioneel)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer(optioneel)>

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   TIP

   Het Bij Landgenoten Magazine 2022 is er – 84 pagina’s vakantietips bij land- en taalgenoten – Vraag je Exemplaar aan
   NIEUW: MET LANDGENOTEN – Nederlandstalig Begeleide Kleinschalige Rondreizen, Overal ter Wereld – Bezoek de Website

   Europa > Zweden

   Camping Tiveden

   Camping Tiveden - Logeren bij Taalgenoten in Zweden

   De gezellige Camping Tiveden ligt centraal in Zweden tussen de grote meren Vänern en Vättern. Hein en Marlies heten je van harte welkom in deze familiecamping.

   Camping Tiveden ligt aan de rand van het Nationaal Park Tiveden – een oeroud gebied, onaagetast door mensen, met waardevolle natuur. Gekenmerkt door grote rotspartijen en reuze-zwerfkeien die zijn achter gebleven door het terugtrekkende ijs van de laatste ijstijd. Hierdoor ontstonden er natuurlijke grotten en bronnen. Tijdens de vele, goed uitgezette, klauter- en wandelroutes in dit oerbos ervaar je de oudheid door vaak honderden jaar oude bomen en bodembedekking van vele mossoorten.

   Camping Tiveden ligt ook aan één van de schoonste en helderste meren van Zweden: het meer Unden. Dit grote meer is uniek om aan te vertoeven: zwemmen in het heldere water, vissen, het ontdekken van de onbewoonde eilanden met bootje of kano of heerlijk genietend van de prachtige zonsondergangen vanaf de steiger.

   Een ideale plaats om tot rust te komen, de dagelijkse beslommeringen te vergeten en te genieten van de mooie natuur. Gezelligheid en rust, maar ook zeker verwondering over dit bijzondere gebied van Zweden, gaan hand in hand!

   In Camping Tiveden ben je van harte welkom met je eigen caravan, camper, vouwwagen of tent. Maar ook zijn er verschillende types gezellig ingerichte stuga’s te huur. Van eenvoudige tot uitgebreide camping-stuga’s tot met eigen douche/toilet. Fijn voor met zijn tweetjes of met het gezin.

   In het restaurant kun je overdag genieten van een kopje koffie of thee met Zweedse lekkernij. Je kunt ook iets kiezen van de kleine kaart. Ook kun je even in de kleine maar gezellige kiosk rondsnuffelen. Deze biedt een basis assortiment aan levensmiddelen, frisdrank, vers gebakken koffiekoeken, ijs, briefkaarten en souvenirs.

   ‘s Avonds bestaat de menukaart uit typisch Zweedse gerechten. Favoriet zijn inmiddels de Zweedse tapa’s met streekspecialiteiten en het elandenstoofpotje. In het hoogseizoen kun je 1x per week vers gevangen en gerookte zalmforel bestellen. Elke morgen worden, op bestelling, verse broodjes gebakken.

   Op 3 km afstand van de camping ligt Tived. Daar vind je ‘Tiveds Handel’, een ontmoetingsplaats annex supermarkt met een klein doch goed assortiment levensmiddelen. Hier kun je ook de beroemde gerookte Tiveds-ham en regionale producten kopen.

   ‘s Avonds kun je grillen op één van de twee gemeenschappelijke grillplaatsen, of in de grillhut, in het decor van een wonderschone zonsondergang over het meer. Je kunt je ook optimaal ontspannen in de houtgestookte saunaton, waarna je je volgens Zweedse traditie afkoelt in het meer.

   Meer info op de website van Camping Tiveden.

     RECENSIES
   Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven

    

     PRAKTISCHE INFO OVER CAMPING TIVEDEN

      +46 584 474 083 | +46 700 944 718
      http://www.campingtiveden.se  


   Maximale Capaciteit: 496 personen

   Extra Faciliteiten :

   • Wifi beschikbaar
   • Avondmaal mogelijk
   • Kindvriendelijk
   • Huisdieren toegelaten
   • Geschikt voor mindervaliden

      Hein & Marlies de Kort (NL)

     PLAN JE REIS NAAR CAMPING TIVEDEN


    
     LIGGING VAN CAMPING TIVEDEN

   Adres: Baggekärr 2, 69597 Tived, Zweden


    
   Informeer of boek bij CAMPING TIVEDEN