INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw GSM-nummer (optioneel)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   GSM-nummer (optioneel)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer(optioneel)>

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   Europa > Frankrijk > Bourgogne-Franche-Comté > Saône-et-Loire

   Camping & Vakantiepark La Bonne Vie ***


   De eigenaars van deze accommodatie zijn geen Belgen, maar taalgenoten.
   Camping & Vakantiepark La Bonne Vie - Logeren bij Taalgenoten in Frankrijk

   Camping & Vakantiepark La Bonne Vie *** is een overzichtelijk, kleinschalig (3,5ha) en rustig gelegen bungalowpark met kampeergelegenheid in Bourgondië tussen de wijngaarden en omringd door bossen.

   Een gebied waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen en dat door Unesco als micro klimaat zone is erkend, met gemiddeld net zo veel zonnen-uren als Zuid-Frankrijk. Het park ligt in de driehoek Beaune – Autun – Chalon sur Saône, op ca. 20 minuten met de auto van de A6 (Autoroute du Soleil) en de stad Beaune.

   Het terrein bestaat uit 2 hectare grond met bebouwing en 1,5 hectare voor onze dieren.

   De pony’s genieten van hun pensioen op Camping & Vakantiepark La Bonne Vie ***. Eén keer per week kunnen de kinderen de pony’s verzorgen en er een rondje op rijden. Kippen, cavia’s en konijnen zullen heerlijk smullen van al je groenten- en fruitafval. Kinderen mogen onder begeleiding de afzetting binnen. Ook Alfred die heerlijk rondzwemt in de eendenvijver lust op zijn tijd wat lekkers.

   Er zijn trapskelters, schommels, een wip en een speelhuisje voor de kinderen. Voor jong en oud is er een ping-pong tafel, zijn er voetbal goals en een jeux de boules baan. Ontspannen lezen kan in de rozentuin op één van de banken.

   Tarzan spelen is mogelijk bij AcroGivry vanaf 3 jaar. 6 kilometer pistes en 30 parcoursen. Net als op de skipiste wordt de moeilijkheid aangegeven in de kleuren groen, blauw, rood en zwart. Wil je alleen kijken hoe het aapje van de familie klautert, dat kan ook. Enkel personen die een klimtuigje gebruiken betalen entree.

   Ook in de omgeving bevindt zicht het Parc des Combes, een grote kermis met 20 atracties. Er is een roetsjbaan, vrijeval, achtbaan, skelterbaan, stroomtreintje, enz. Ook leuk voor de allerkleinste van de familie.

   Een kasteel bezoeken? Het Château de Savigny is niet zomaar alleen een kasteel. Deze kasteelheer heeft een uit de hand gelopen passie voor vliegtuigen, auto’s, motoren, enz. Een oude brandweerwagen nog een keer van binnen bekijken of naast een gevechtshelikopter staan, het kan bij Château de Savigny.

   Spring tenslotte maar achterop in de Vélorail du Morvan! Dit kan op een fiets die rolt over de oude spoorbaan in de Morvan. Je kunt kiezen uit een parcours van 8 of 22 kilometer. Geen excuus, want de fiets wordt elektrisch ondersteund. Voor wie niet bij de pedalen kan, is er een zitje in het midden. Vergeet je picknickmand niet! Na afloop van deze sportieve activiteit kun je bij het eindstation in de schaduw eten.

   Meer info op de website van Camping & Vakantiepark La Bonne Vie.

     RECENSIES
   Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven

    

     PRAKTISCHE INFO OVER CAMPING & VAKANTIEPARK LA BONNE VIE

      +33 385 455 595 | +33 787 868 534
      https://camping-labonnevie.com/nl  


   Maximale Capaciteit: 50 personen

   Extra Faciliteiten :

   • Wifi beschikbaar
   • Avondmaal mogelijk
   • Kindvriendelijk
   • Huisdieren toegelaten
   • Zwembad aanwezig
   • Geschikt voor mindervaliden

      Marianne Bakker

     PLAN JE REIS NAAR CAMPING & VAKANTIEPARK LA BONNE VIE


    
     LIGGING VAN CAMPING & VAKANTIEPARK LA BONNE VIE

   Adres: 4, Nignolle, 71490 St.-Maurice-lès-Couches, Frankrijk


    
     CAMPING & VAKANTIEPARK LA BONNE VIE: WANDELBESTEMMING

   Wandelfan?
    
   CAMPING & VAKANTIEPARK LA BONNE VIE is een ideale wandelbestemming. Je leest er alles over in ons thematisch e-magazine 'Wandelen bij Land- en Taalgenoten'.


    
     CAMPING & VAKANTIEPARK LA BONNE VIE: FIETSBESTEMMING

   Fietsfan?
    
   CAMPING & VAKANTIEPARK LA BONNE VIE is een ideale fietsbestemming. Je leest er alles over in ons thematisch e-magazine 'Fietsen bij Land- en Taalgenoten'.


    
     CAMPING & VAKANTIEPARK LA BONNE VIE: KINDVRIENDELIJK

   Op zoek naar een gezinsvakantie?
    
   CAMPING & VAKANTIEPARK LA BONNE VIE is een kindvriendelijke bestemming. Je leest er alles over in ons thematisch e-magazine 'Met Kids bij Land- en Taalgenoten'.


    
     CAMPING & VAKANTIEPARK LA BONNE VIE: CULINAIRE BESTEMMING

   Op zoek naar een accommodatie waar je lekker en gezellig kan tafelen?
    
   CAMPING & VAKANTIEPARK LA BONNE VIE is een culinair aantrekkelijke bestemming. Je leest er alles over in ons thematisch e-magazine 'Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten'.


    
   Informeer of boek bij CAMPING & VAKANTIEPARK LA BONNE VIE


    
     LIVE VIDEOGESPREK MET DE EIGENAARS VAN CAMPING & VAKANTIEPARK LA BONNE VIE
   Via 'Bij Landgenoten' kun je nu een live videogesprek met de eigenaar(s) van CAMPING & VAKANTIEPARK LA BONNE VIE boeken. Zit je nog met enkele concrete vragen, wil je even kennismaken met wie achter dit aanbod zit, ben je benieuwd naar uitstapmogelijkheden of naar arrangementen, maar kijk je ertegenop om veel over en weer te mailen? Boek dan een live videogesprek via onze beveiligde servers. De eigenaar zal je vragen graag beantwoorden en/of met plezier een reeks foto's of tips met je delen. Zo maak je 1-op-1 en in volle privacy kennis met de persoon die van je vakantie een droomvakantie zal maken. Deze dienst is volledig gratis. Het door jou gekozen tijdstip (max. 1 uur) is steeds onder voorbehoud en zal kort na je aanvraag door de eigenaar(s) worden bevestigd.
    
   Accommodatie
   Via
   Dienst
   Extra
   Tijdstip
   Recurring info
   Info
   Bevestiging
   We aren’t able to process your payment. Please, try again.
   Bedankt voor je Aanvraag!
   OPGELET: dit tijdstip moet nog bevestigd worden door de eigenaars van de accommodatie. Deze bevestiging volgt zo snel mogelijk via e-mail. Het voorlopige bevestigingsnummer is: