TIP

Het Bij Landgenoten Magazine 2024 telt 80 pagina’s vol topadresjes bij land- en taalgenoten. Vraag het aan VIA DEZE LINK.
Word lid van de Bij Landgenoten Club en krijg korting bij ruim 100 accommodaties. Inclusief gratis magazine! WORD LID.
Op zoek naar een wandelvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Wandelen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een fietsvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Fietsen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een gezinsvakantie met kids? Raadpleeg ons e-magazine ‘Met Kids bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een culinaire vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een lange vakantie of een workation? Raadpleeg ons e-magazine ‘Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een actieve vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Actieve Vakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een golfvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Golfvakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een huisdiervriendelijke vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Honden Welkom bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Trouwen in het buitenland of een honeymoon bij landgenoten? Raadpleeg ons e-magazine ‘Trouwen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een adults only vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Adults Only bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.

BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Europa > Frankrijk > Bourgogne-Franche-Comté > Saône-et-Loire

Camping & Vakantiepark La Bonne Vie ***


CAMPING & VAKANTIEPARK LA BONNE VIE BIEDT EEN KORTING (-10%) AAN LEDEN VAN DE BIJ LANDGENOTEN CLUB
Lees de exacte details hieronder. Word lid van de Bij Landgenoten Club en win je lidmaatschapsgeld direct terug.
Camping & Vakantiepark La Bonne Vie - Logeren bij Taalgenoten in Frankrijk

Camping & Vakantiepark La Bonne Vie *** is een overzichtelijk, kleinschalig (3,5ha) en rustig gelegen bungalowpark met kampeergelegenheid in Bourgondië tussen de wijngaarden en omringd door bossen.

Een gebied waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen en dat door Unesco als micro klimaat zone is erkend, met gemiddeld net zo veel zonnen-uren als Zuid-Frankrijk. Het park ligt in de driehoek Beaune – Autun – Chalon sur Saône, op ca. 20 minuten met de auto van de A6 (Autoroute du Soleil) en de stad Beaune.

Het terrein bestaat uit 2 hectare grond met bebouwing en 1,5 hectare voor onze dieren.

De pony’s genieten van hun pensioen op Camping & Vakantiepark La Bonne Vie ***. Eén keer per week kunnen de kinderen de pony’s verzorgen en er een rondje op rijden. Kippen, cavia’s en konijnen zullen heerlijk smullen van al je groenten- en fruitafval. Kinderen mogen onder begeleiding de afzetting binnen. Ook Alfred die heerlijk rondzwemt in de eendenvijver lust op zijn tijd wat lekkers.

Er zijn trapskelters, schommels, een wip en een speelhuisje voor de kinderen. Voor jong en oud is er een ping-pong tafel, zijn er voetbal goals en een jeux de boules baan. Ontspannen lezen kan in de rozentuin op één van de banken.

Tarzan spelen is mogelijk bij AcroGivry vanaf 3 jaar. 6 kilometer pistes en 30 parcoursen. Net als op de skipiste wordt de moeilijkheid aangegeven in de kleuren groen, blauw, rood en zwart. Wil je alleen kijken hoe het aapje van de familie klautert, dat kan ook. Enkel personen die een klimtuigje gebruiken betalen entree.

Ook in de omgeving bevindt zicht het Parc des Combes, een grote kermis met 20 atracties. Er is een roetsjbaan, vrijeval, achtbaan, skelterbaan, stroomtreintje, enz. Ook leuk voor de allerkleinste van de familie.

Een kasteel bezoeken? Het Château de Savigny is niet zomaar alleen een kasteel. Deze kasteelheer heeft een uit de hand gelopen passie voor vliegtuigen, auto’s, motoren, enz. Een oude brandweerwagen nog een keer van binnen bekijken of naast een gevechtshelikopter staan, het kan bij Château de Savigny.

Spring tenslotte maar achterop in de Vélorail du Morvan! Dit kan op een fiets die rolt over de oude spoorbaan in de Morvan. Je kunt kiezen uit een parcours van 8 of 22 kilometer. Geen excuus, want de fiets wordt elektrisch ondersteund. Voor wie niet bij de pedalen kan, is er een zitje in het midden. Vergeet je picknickmand niet! Na afloop van deze sportieve activiteit kun je bij het eindstation in de schaduw eten.

Meer info op de website van Camping & Vakantiepark La Bonne Vie.

  RECENSIES
Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven
Of wees eens super origineel, en bezorg ons een video review


 
 Informeer of boek bij CAMPING & VAKANTIEPARK LA BONNE VIE

       


   
    PRAKTISCHE INFO OVER CAMPING & VAKANTIEPARK LA BONNE VIE

     +33 385 455 595 | +33 787 868 534
     https://camping-labonnevie.com/nl  


  Maximale Capaciteit: 50 personen

  Extra Faciliteiten :

  • Wifi beschikbaar
  • Avondmaal mogelijk
  • Kindvriendelijk
  • Huisdieren toegelaten (onder voorwaarden)
  • Zwembad aanwezig
  • Geschikt voor mindervaliden

     Marianne Bakker (NL)

    LEDENVOORDEEL VOOR LEDEN BIJ LANDGENOTEN CLUB

  Wie lid is van de Bij Landgenoten Club in 2024 geniet bij CAMPING & VAKANTIEPARK LA BONNE VIE van onderstaand exclusief voordeel. Door dit ledenvoordeel te verzilveren, win je direct je lidmaatschapsbijdrage terug.
   
  • 10% korting op de totale verblijfssom
  • Gratis fles huiswijn bij aankomst
  Opgelet: kortingen zijn enkel geldig op het verblijf en niet op eventuele extra's (zoals maaltijden of dranken). Bovendien zijn kortingen niet cumuleerbaar met lopende promoties of speciale lastminute prijzen. Informeer je steeds bij de eigenaar voor de exacte modaliteiten. Vermeld je Bij Landgenoten Club lidmaatschapsnummer wanneer je contact opneemt met de eigenaar.
   
  Lid worden van de Bij Langenoten Club kan via deze link.


   
    PLAN JE REIS

    LIGGING VAN CAMPING & VAKANTIEPARK LA BONNE VIE

  Adres: 4, Nignolle, 71490 St.-Maurice-lès-Couches, Frankrijk


   
    CAMPING & VAKANTIEPARK LA BONNE VIE: WANDELBESTEMMING

  Wandelfan?
   
  CAMPING & VAKANTIEPARK LA BONNE VIE is een ideale wandelbestemming. Je leest er alles over in ons thematisch e-magazine 'Wandelen bij Land- en Taalgenoten'.
   
  Ontdek de mooiste wandelroutes in de omgeving.


   
    CAMPING & VAKANTIEPARK LA BONNE VIE: FIETSBESTEMMING

  Fietsfan?
   
  CAMPING & VAKANTIEPARK LA BONNE VIE is een ideale fietsbestemming. Je leest er alles over in ons thematisch e-magazine 'Fietsen bij Land- en Taalgenoten'.
   
  Ontdek de mooiste fietsroutes in de omgeving.


   
    CAMPING & VAKANTIEPARK LA BONNE VIE: KINDVRIENDELIJK

  Op zoek naar een gezinsvakantie?
   
  CAMPING & VAKANTIEPARK LA BONNE VIE is een kindvriendelijke bestemming. Je leest er alles over in ons thematisch e-magazine 'Met Kids bij Land- en Taalgenoten'.


   
    CAMPING & VAKANTIEPARK LA BONNE VIE: CULINAIRE BESTEMMING

  Op zoek naar een accommodatie waar je lekker en gezellig kan tafelen?
   
  CAMPING & VAKANTIEPARK LA BONNE VIE is een culinair aantrekkelijke bestemming. Je leest er alles over in ons thematisch e-magazine 'Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten'.


   
    LIVE VIDEOGESPREK MET DE EIGENAARS VAN CAMPING & VAKANTIEPARK LA BONNE VIE
  Via 'Bij Landgenoten' kun je nu een live videogesprek met de eigenaar(s) van CAMPING & VAKANTIEPARK LA BONNE VIE boeken. Zit je nog met enkele concrete vragen, wil je even kennismaken met wie achter dit aanbod zit, ben je benieuwd naar uitstapmogelijkheden of naar arrangementen, maar kijk je ertegenop om veel over en weer te mailen? Boek dan een live videogesprek via onze beveiligde servers. De eigenaar zal je vragen graag beantwoorden en/of met plezier een reeks foto's of tips met je delen. Zo maak je 1-op-1 en in volle privacy kennis met de persoon die van je vakantie een droomvakantie zal maken. Deze dienst is volledig gratis. Het door jou gekozen tijdstip (max. 1 uur) is steeds onder voorbehoud en zal kort na je aanvraag door de eigenaar(s) worden bevestigd.
   
  Accommodatie
  Via
  Dienst
  Extra
  Tijdstip
  Recurring info
  Info
  Bevestiging
  We aren’t able to process your payment. Please, try again.
  Bedankt voor je Aanvraag!
  OPGELET: dit tijdstip moet nog bevestigd worden door de eigenaars van de accommodatie. Deze bevestiging volgt zo snel mogelijk via e-mail. Het voorlopige bevestigingsnummer is:


   
  Informeer of boek bij CAMPING & VAKANTIEPARK LA BONNE VIE