BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Europa > Italië > Le Marche

Casa Dionisio

9.7 /10 (3 recensies)

Casa Dionisio - Logeren bij Landgenoten in Italië
Regio : Europa > Italië > Le Marche
AccommodatietypeB&B
Maximale Capaciteit: 6 personen
Beheerder(s): Yo Baeten & Bart Peeters

Casa Dionisio is een oase van rust en luxe in de heuvels tussen Sant’Angelo in Pontano en Falerone. Het domein ligt ongeveer in het midden tussen de kuststreek (Civitanova Marche/Porto San Giorgio) en de prachtige bergketens van de Sibillini.  In de mooie tuin vind je o.a.  een groot zwembad omgeven door terrassen, een petanquebaan en een KUBB veldje.

De dag start met een uitgebreid ontbijtbuffet  waarbij brood, pistolets/sandwiches en Viennoiserie ter plekke worden gebakken. Lunch en diner worden optioneel aangeboden aan gasten die hierom verzoeken. Samen koken tijdens een workshop behoort tot de mogelijkheden.  We werken voornamelijk met producten uit de streek, meer zelfs, een deel van de groenten wordt ter plekke gekweekt. Vooral wat tomaten betreft, proberen we een heel aantal variëteiten uit.

Yo en Bart focussen op gasten die de rust willen opzoeken, en die houden van de (culinaire) geneugten des levens. Een mooie selectie van voornamelijk lokale wijnen is beschikbaar, naast een aantal rasechte Belgische streekbieren. Wandelkaarten en routes zijn beschikbaar om zelf op exploratie te gaan, maar er is ook de mogelijkheid om samen een stukje van de prachtige Sibillini te ontdekken.  De streek leent zich uitstekend om tijdens uitstapjes een stukje cultuur te combineren met een degustatie bij een van de talrijke wijnhuizen.  De wijnen uit Le Marche hebben de laatste jaren de sprong gemaakt naar echte kwaliteit, op dit moment nog aan erg voordelige prijzen in vergelijking met bijvoorbeeld het naburige Toscane.

Meer info op de website van Casa Dionisio.

  RECENSIES
Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven

 


 
 Informeer of boek bij CASA DIONISIO

       


   
    PRAKTISCHE INFO OVER CASA DIONISIO

     +32 495 231 517
     http://casadionisio.site/  


  Aantal Kamers: 3
  Maximale Capaciteit: 6 personen

  Extra Faciliteiten :

  • Wifi beschikbaar
  • Avondmaal mogelijk
  • Zwembad aanwezig
  • Eigenaars bereikbaar via Whatsapp (+32495231517)

     Yo Baeten & Bart Peeters

    PLAN JE REIS NAAR CASA DIONISIO

    LIGGING VAN CASA DIONISIO

  Adres: Contrada Moelano 14, 63837 Falerone, Italië


   
  Informeer of boek bij CASA DIONISIO