INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   Europa > Portugal > Faro

   Casa Roberto

   Casa Roberto - Logeren bij Landgenoten in Portugal

   Anne en Franz verwelkomen je graag in Casa Roberto in Santa Luzia, nabij Tavira in de oostelijke Algarve. Een meer typisch vissersdorpje kan je niet meer vinden in de Algarve als het dorp Santa Luzia. Het huis ligt direct voor het Nationaal Park Ria Formosa met zijn prachtige eilandjes met witte zandstranden.

   Je kan vanuit Casa Roberto alles te voet bereiken, zoals restaurants, cafés, winkeltjes, supermarktjes en het strand uiteraard. Je hoeft niet direct een auto te huren, tenzij je verder gelegen stranden wil gaan bezoeken uiteraard. Op twee uurtjes rijden kan je naar Sevilla en op drie uurtjes rijden naar Lissabon. De luchthaven van Faro is uiteraard het dichtstbij gelegen en is slechts op een half uurtje rijden van Casa Roberto

   Casa Roberto telt drie gezellig appartementjes met volledig ingerichte keukens en woonkamers. De drie appartmenten Oost, West en Studio hebben een gezellige patio samen en er is ook een volledig ingerichte bar met barbeque ter beschikking.

   Apart van de appartementjes Oost, West en Studio zijn er ook twee grotere appartementen te huur, namelijk Noord en Zuid appartement, telkens met een keuken, woonkamer en twee slaapkamers en twee badkamers.

   Ruimte genoeg voor iedereen en de gemeenschappelijke ruimtes zorgen in elk geval voor een gezellige sfeer onder de vakantiegangers.

   Je kan op 100 meter van het huis een bootje nemen dat je direct naar het eiland voor het huis brengt waar je kilometers lang wit zandstrand hebt.

   Meer info op de website van Casa Roberto.

     RECENSIES
   Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven

    

     PRAKTISCHE INFO OVER CASA ROBERTO

      +351 926 524 120 | +351 912 801 048
      https://casa-roberto.net/  


   Maximale Capaciteit: 14 personen

   Extra Faciliteiten :

   • Wifi beschikbaar
   • Kindvriendelijk
   • Huisdieren toegelaten
   • Geschikt voor mindervaliden

      Anne Van Oudenhove

     PLAN JE REIS NAAR CASA ROBERTO


    
     LIGGING VAN CASA ROBERTO

   Adres: Av. Eng. Duarte Pacheco 46B, 8800-541 Santa Luzia, Portugal


    
     Informeer of boek bij CASA ROBERTO


    
     LIVE VIDEOGESPREK MET DE EIGENAARS VAN CASA ROBERTO
   Via 'Bij Landgenoten' kun je nu een live videogesprek met de eigenaar(s) van CASA ROBERTO boeken. Zit je nog met enkele concrete vragen, wil je even kennismaken met wie achter dit aanbod zit, ben je benieuwd naar uitstapmogelijkheden of naar arrangementen, maar kijk je ertegenop om veel over en weer te mailen? Boek dan een live videogesprek via onze beveiligde servers. De eigenaar zal je vragen graag beantwoorden en/of met plezier een reeks foto's of tips met je delen. Zo maak je 1-op-1 en in volle privacy kennis met de persoon die van je vakantie een droomvakantie zal maken. Deze dienst is volledig gratis. Het door jou gekozen tijdstip (max. één uur) is steeds onder voorbehoud en zal kort na je aanvraag door de eigenaar(s) worden bevestigd.
    
   Accommodatie
   Via
   Dienst
   Extra
   Tijdstip
   Recurring info
   Info
   Bevestiging
   We aren’t able to process your payment. Please, try again.
   Bedankt voor je Aanvraag!
   OPGELET: dit tijdstip moet nog bevestigd worden door de eigenaars van de accommodatie. Deze bevestiging volgt zo snel mogelijk via e-mail. Het voorlopige bevestigingsnummer is: