BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Europa > Frankrijk > Occitanie > Hérault

Château La Roque Margaux

Château La Roque Margaux - Logeren bij Landgenoten in Frankrijk

Château la Roque Margaux verwelkomt je in een unieke setting, omgeven door een park van 3 hectaren. De unieke exotische tuin met palmbomen en zwembad laten je helemaal tot rust komen.

Word wakker in dit 19de-eeuws kasteelhotel in Venetiaanse stijl, gelegen in het hartje van de Languedoc. Geniet van de charme van dit landgoed terwijl je door de exotische tuin wandelt. Houd even halt bij de kruiden- en groentetuin die door Marie en Alain in hun gastronomische gerechten verwerkt worden.

Ontdek de lokale specialiteiten en proef een selectie van regionale wijnen. Zoon en sommelier Thierry geeft je graag wat meer uitleg bij de aangeboden wijnen.

Het kasteel maakte oorspronkelijk deel uit van een groot wijndomein. In 1999 besliste de familie Braillon- Pinnewaert om van het toen vervallen kasteeldomein een unieke plek te maken waar je alles vergeet. Ze bouwden ‘Le Château’ stap voor stap terug op met respect voor de originele elementen en architectuur.

Met Gérard Braillon als gepassioneerd houtbewerker, Marie en Alain als chef-koks in de keuken en Thierry als sommelier, zijn er genoeg redenen om binnen de kasteelmuren te blijven. Maar bij het verkennen van de Languedoc staat de familie je graag met tips en adviezen bij.

Château la Roque Margaux omvat 14 rustieke kamers en daarnaast vind je 4 charmante huisjes, verstopt in het groen. De kamers en huisjes bieden je alle comfort die je nodig hebt voor een ontspannende vakantie.

Elke kamer kreeg een Franse naam en daarbij een persoonlijke toets. De artistieke accenten van Marie, in combinatie met de prachtige houten meubels gemaakt door Gérard, zorgen ervoor dat je helemaal tot rust komt. Het kasteel is de perfecte combinatie van charme uit het verleden en modern comfort.

Het kasteel opent zijn deuren van 1 mei tot 1 oktober. Wens je buiten het seizoen te logeren, dan kan dit vanaf 20 personen. Afhuren van het kasteel is op aanvraag. Er is een privéparking ter beschikking.

Vanaf het ontbijt tot en met het diner wordt je verwend door culinair hoogstaande gerechten, aangevuld met verse producten uit eigen tuin. Een selectie van regionale wijnen maakt het geheel compleet. Geniet van de lokale specialiteiten, vol verfijning, diepgang en intensiteit met vertrouwde smaken die je toch verrassen. Je hebt steeds de keuze tussen een vis- en vleesgerecht.

Meer info op de website van Château La Roque Margaux.

  RECENSIES
Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven

 


 
 Informeer of boek bij CHÂTEAU LA ROQUE MARGAUX

       


   
    PRAKTISCHE INFO OVER CHÂTEAU LA ROQUE MARGAUX

     +33 619 848 334
     http://www.laroque-margaux.fr/  


  Aantal Kamers: 14
  Maximale Capaciteit: 35 personen

  Extra Faciliteiten :

  • Wifi beschikbaar
  • Avondmaal mogelijk
  • Kindvriendelijk
  • Zwembad aanwezig
  • Geschikt voor mindervaliden
  • Eigenaars bereikbaar via Whatsapp (+33619848334)

     Marie Braillon

    PLAN JE REIS NAAR CHÂTEAU LA ROQUE MARGAUX

    LIGGING VAN CHÂTEAU LA ROQUE MARGAUX

  Adres: Château La Roque Margaux, 34290 Servian, Frankrijk


   
  Informeer of boek bij CHÂTEAU LA ROQUE MARGAUX