BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Amerika > Canada

Clearwater Springs Ranch

Clearwater Springs Ranch - Logeren bij Landgenoten in Canada
Regio : Amerika > Canada
AccommodatietypeB&B
Maximale Capaciteit: 14 personen
Beheerder(s): Kurt Raes & Tania Govaert

Clearwater Springs Ranch B&B is gelegen aan de voet van Wells Gray Provincial Park, op 30 minuten van Clearwater en 3 km van de hoofdbaan. Weg van alle drukte en stress, is de lodge een oase van rust. Door de unieke locatie kan Clearwater Springs Ranch B&B de beste overnachting van je trip worden.

De 3 luxueuze kamers (Bear, Wolf & Moose) zijn alle voorzien van eigen badkamer met toilet, bad en douche. Ook hebben alle kamers hun eigen terras uitkijkend over de bossen en bergen van Wells Gray Park.

Een uitgebreid Europees gericht ontbijt wordt ‘s morgens aangeboden aan de gemeenschappelijke eettafel, waar je je reiservaringen kan uitwisselen met de andere gasten. Omwille van de vrij afgelegen locatie bieden Kurt en Tania hun gasten ook een optioneel avondmaal aan. Vanaf 16u wordt er thee/koffie met koekjes voorzien in de eetplaats.

Tal van Engels- en Nederlandstalige boeken van alle slag staan ter beschikking in de bibliotheek. Na een avontuurlijke dag in het park kan je ‘s avonds nog genieten van de buitenjacuzzi, met of zonder bubbels. De meer sportieve gasten kunnen nog een wedstrijdje tafeltennis spelen of kickeren in de gym. Ook is er, weliswaar beperkt, wifi beschikbaar voor de gasten.

Omdat de lodge volwassenen georiënteerd is, aanvaarden Kurt en Tania geen kinderen onder de 12 jaar. Maar in de self-catering “Ludtke-Cottage” zijn families met kleinere kinderen wél van harte welkom. Deze heritage cabin, die gelegen is op een 100-tal meter van de lodge, kan overnachting bieden voor maximum 6 personen. Ook is deze voorzien van een kitchenette, eetplaats, living, badkamer, terras met fire-pit en een BBQ op gas. Het enige wat je hier zelf moet voorzien is je eigen spijs en drank.

Meer info op de website van Clearwater Springs Ranch.

  RECENSIES
Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven

 


 
 Informeer of boek bij CLEARWATER SPRINGS RANCH

       


   
    PRAKTISCHE INFO OVER CLEARWATER SPRINGS RANCH

     +1 250 999 9638
     http://www.clearwaterspringsranch.com  


  Aantal Kamers: 3
  Maximale Capaciteit: 14 personen

  Extra Faciliteiten :

  • Wifi beschikbaar
  • Avondmaal mogelijk

     Kurt Raes & Tania Govaert

    PLAN JE REIS NAAR CLEARWATER SPRINGS RANCH

    LIGGING VAN CLEARWATER SPRINGS RANCH

  Adres: Corral Road, 6584, V0E 1N1, Clearwater, Canada


   
  Informeer of boek bij CLEARWATER SPRINGS RANCH