TIP!

Laat je verrassen door de Dordogne dankzij het fiets- en/of wandelarrangement van Maison Chabrat. MEER INFO HIER


Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

‘De 2de Corona-Zomer’ – Le Silence du Midi

Le Silence du Midi

In de zomer van 2021 publiceren we regelmatig een artikel over hoe het toeristische hoogseizoen verloopt: een zomer waarin Corona voor het tweede jaar op rij de krantenkoppen beheerst en de reisplannen beïnvloedt. We polsen bij Belgische en Nederlandse uitbaters hoe zij de zomer beleven. Getuigenissen uit de eerste hand…

Le Silence Du Midi ligt in het zuidwesten van Frankrijk, op de grens van de Languedoc-Roussillon en de Pyreneeën. Hier is het heerlijk vertoeven, een vakantie is er zeer veelzijdig. Je vindt er strand, bergen, uitgestrekte wijngaarden, veel mogelijkheden om te wandelen en te fietsen en een heel rijke geschiedenis. Eigenaars Gunther & Ellen getuigen hoe het seizoen er voorlopig uitziet.

“Ons zomerseizoen verloopt vrij normaal. Er zijn wat twijfels bij bepaalde gasten, maar die weten we snel weg te werken door iedereen gerust te stellen dat het allemaal veilig kan verlopen zoals we reeds bewezen hebben vorig jaar – waarvoor overigens een grote dank aan alle klanten die bij ons verbleven in het moeilijke jaar 2020 (en die trouwens ook de weg terugvinden deze zomer)!

Voor de maand juli hebben we nog één enkele mogelijkheid helemaal op het eind van de maand, dit tot 4 personen en voor de data 24/7–31/07. Verder hebben we nog beschikbaarheden vanaf eind augustus, en voor september is er ook wel nog wat plaats.

Voor de eerste maal sinds ons bestaan, nu reeds 16 jaar, is er zelfs de mogelijkheid om nu al te reserveren voor 2022! De vraag blijft groeien, dus snel zijn is de boodschap.

Intussen zijn we niet blijven stilzitten. Er zijn héél wat verbouwingen doorgevoerd en er staan er nog wel wat in het verschiet voor het seizoen 2022, mits de onzekerheid van de afgelopen tijd. Dit alles om nog beter te voldoen aan de groeiende vraag om hier te verblijven.

Ook ludieke investeringen zijn aan de orde. Zo staat sinds kort een héél leuke 2CV bij Le Silence du Midi aan de ingang te blinken…

We blijven onze energie steken in ‘kleinschalig op vakantie gaan’, omdat we samen met vele andere collega’s ervan overtuigd zijn dat dit dé toekomst is. Alvast een prettige zomervakantie gewenst!”

Kijk je ook nog uit naar een leuke vakantie? Meer info op de website van Le Silence du Midi.


 
 Informeer of boek bij LE SILENCE DU MIDI

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!