TIP

Het Bij Landgenoten Magazine 2024 telt 80 pagina’s vol topadresjes bij land- en taalgenoten. Vraag het aan VIA DEZE LINK.
Word lid van de Bij Landgenoten Club en krijg korting bij ruim 100 accommodaties. Inclusief gratis magazine! WORD LID.
Op zoek naar een wandelvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Wandelen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een fietsvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Fietsen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een gezinsvakantie met kids? Raadpleeg ons e-magazine ‘Met Kids bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een culinaire vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een lange vakantie of een workation? Raadpleeg ons e-magazine ‘Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een actieve vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Actieve Vakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een golfvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Golfvakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een huisdiervriendelijke vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Honden Welkom bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Trouwen in het buitenland of een honeymoon bij landgenoten? Raadpleeg ons e-magazine ‘Trouwen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een adults only vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Adults Only bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.


Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Le Silence du Midi Kreeg Kwaliteitslabel voor Fietstoeristen

Sinds kort heeft Le Silence du Midi het kwaliteitslabel ‘Acceuil Vélo’ gekregen! Het fietstoerisme in Frankrijk is voortdurend in ontwikkeling, met elke dag nieuwe routes en diensten die zijn aangepast aan fietsers. Om tegemoet te komen aan de nieuwe wensen van een steeds toenemend aantal fietsers, biedt het merk “Accueil Vélo” een uniek, eenvoudig en leesbaar label voor alle gebieden met toeristische fietsroutes.

Met het Accueil Vélo kwaliteitslabel kunnen fietstoeristen zo eenvoudig mogelijk alle etablissementen en plaatsen identificeren die geschikt zijn voor fietstoerisme. Meer in het bijzonder gaat het om een nationaal label dat wordt toegekend aan verschillende dienstverleners in alle gebieden met toeristische fietsroutes.

Het is de garantie voor de fietstoeristen dat zij gedurende hun hele reis een passend en warm onthaal krijgen. Accueil Vélo stelt je in staat een etablissement te vinden op minder dan 5 km van een fietsroute. En zo te profiteren van praktische informatie en nuttige adviezen voor het goede verloop van de reis. Maar ook diensten gewijd aan fietsreizigers, cyclotoeristen en bikepackers. Zoals bagagetransport, wassen en drogen van kleding of fietsen, fietsverhuur of andere accessoires… Het is ook de zekerheid dat alle uitrusting aangepast is aan hun reismateriaal!

Wensen jullie meer uitleg om bij Le Silence du Midi te komen fietsen ? Binnenkort is er een volledig nieuwe websitepagina waar je alles haarfijn vindt uitgelegd. Of steeds welkom op het online chatplatform via Bij Landgenoten om face to face je reis te bespreken !


 
 Informeer of boek bij LE SILENCE DU MIDI

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!