BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Europa > Frankrijk > Occitanie > Gard

Domaine de Cassagnole

Domaine de Cassagnole - Logeren bij Belgen in Frankrijk

Wens je te genieten van de Zuiderse zon? Dit kan in één van de gîtes of gastenkamers op Domaine de Cassagnole, een domein van 3 hectare in de Languedoc-Roussillon.

Er is een grote tuin met omheind zwembad (15 m x 7,5 m) én kinderbad. Men kan er genieten van de mooie natuur van op je terras en in de hangmatten, en de kinderen kunnen er naar hartenlust ravotten.

Domaine de Cassagnole  is gelegen in het kleine dorpje St. Denis. Dit dorpje is te vinden in het zuiden van Frankrijk, streek Languedoc-Roussillon, departement “Le Gard”. Vanuit Brussel gerekend is het zo’n 900 km rijden. Wanneer je per TGV wenst te komen, is een afhaaldienst mogelijk in het station te Nîmes.

Wandelen en fietsen zijn mogelijk vanop het domein. Op enkele kilometers afstand is er een complex waar je kunt kajakken, quad-rijden, paardrijden, aan speleologie of canyoning doen, … Garmin GPS-routes en tracks zijn beschikbaar op aanvraag. Daguitstappen zijn mogelijk naar George de l’Ardéche, Uzès, Avignon, Nîmes, …

De eigenaars verwelkomen je graag in één van hun gîtes en of gastenkamers. De gîtes beschikken over een volledig ingerichte keukenhoek, salon, badkamer, toilet en privé terras voorzien van tuinmeubelen. Handdoeken en lakens zelf te voorzien. Alle chambres d’hôtes beschikken over een eigen badkamer met douche en toilet en een kamer met frigo. Bedden zijn opgemaakt bij jullie aankomst. Huurprijzen inclusief ontbijt en handdoeken.

Iedereen op het domein kan meegenieten van de dagelijks table d’hôtes. Gelieve 1 dag voordien jullie plaatsen te reserveren.

Nog niet overtuigd? Meer info op de website van Domaine de Cassagnole.

  RECENSIES
Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven

 


 
 Informeer of boek bij DOMAINE DE CASSAGNOLE

       


   
    PRAKTISCHE INFO OVER DOMAINE DE CASSAGNOLE

     0032 499 36 99 63
     http://www.domaine-de-cassagnole.com/    Extra Faciliteiten :

  • Avondmaal mogelijk
  • Zwembad aanwezig

     Wouter Tack

    PLAN JE REIS NAAR DOMAINE DE CASSAGNOLE

    LIGGING VAN DOMAINE DE CASSAGNOLE

  Adres: Route de Barjac, 30500 Saint-Denis, Frankrijk


   
  Informeer of boek bij DOMAINE DE CASSAGNOLE