BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Franse Pers Lyrisch over Shenmen

Shenmen, een totaal gerenoveerde boerderij in hartje Frankrijk in het glooiende landschap van de Auvergne, wordt begeesterd door landgenote Rein Croymans. De Franse pers is alvast zwaar onder de indruk van de filosofie achter de B&B die zich profileert als een ankerpunt van rust binnen een regio die nog niet is veroverd door het massatoerisme.

Het artikel dat begin juni verscheen, kun je hier nalezen. Als klap op de vuurpijl werd Shenmen vorige week uitgeroepen tot “le plus Bio de l’Allier” !

Shenmen telt drie kamers met prachtig uitzicht over de glooiende velden. In de hal is er een ruime zithoek met bibliotheek. Het zuiderlicht valt hier door de grote ramen naar binnen. Je kan er rustig een tasje thee drinken en genieten van een tijdschrift of een boek. In het huis vind je zelfgemaakte lichtobjecten en er zijn permanente tentoonstellingen van kunstschilders uit de buurt. Om het huis en de kamers proper en hygiënisch te houden en om ieders rust te respecteren zijn huisdieren niet toegelaten.

Je kunt hier genieten van Chambres d’hôtes met tables d’hôtes op basis van biologische producten.

Shenmen beschikt ook over een ruime yogazaal. Tijdens het jaar, buiten de schoolvakanties, kan je meegenieten van de wekelijkse yogales op dinsdag. Tijdens de schoolvakanties kan er een yogales gegeven worden op aanvraag.

Verder zijn een houtgestookte sauna, een zwembad en een grote tuin voorhanden. In 2014 zal de gîte klaar zijn met twee kamers en een eigen terras.

Meer informatie op de website van Shenmen.


 

TIP !
Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!