BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Shenmen Bekroond voor Biologische Keuken

Shenmen - Logeren bij Belgen in Frankrijk

Shenmen, een totaal gerenoveerde boerderij in hartje Frankrijk in het glooiende landschap van de Auvergne, kreeg recent door de gasten en lezers van de reisgids “Logeren bij Belgen” één vork toegewezen in de Europese rangschikking van beste tables d’hôtes. Eigenaar en bezielster Rein Croymans is trots op deze erkenning en gaat met vol enthousiasme door met het aanbieden van gezonde en gebalanceerde biologische maaltijden.

Verse groenten uit de tuin of van de plaatselijke bioboer, vlees en gevogelte van lokale boeren  zonder geforceerde kweek, zonder supergoedkope voeders, en zonder toevoeging van smaakstoffen en water.  De echte, pure smaak van weleer… Er wordt gekookt zonder suiker, en alternatieven zoals rijststroop en kokossuiker worden ingezet. Op donderdag is in Shenmen bovendien veggiedag: een kleurenpalet voor het oog, tongstrelend en gezond!

Sinds een aantal maanden prijken er langs de wegen bovendien fietsborden. In het zacht glooiend groen landschap van de Allier, met weiden, meren, bossen en kastelen vindt zowel de gewone fietser als de mountainbike liefhebber hier zijn gading.

Voor promoties tijdens de paasvakantie kun je terecht op de website van Shenmen.

Shenmen, hier kun je lekker én gezond eten. Shenmen werd hiervoor nu ook officieel bekroond

Shenmen, hier kun je lekker én gezond eten. Shenmen werd hiervoor nu ook officieel bekroond


 

TIP !
Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!