TIP

Het Bij Landgenoten Magazine 2024 telt 80 pagina’s vol topadresjes bij land- en taalgenoten. Vraag het aan VIA DEZE LINK.
Word lid van de Bij Landgenoten Club en krijg korting bij ruim 100 accommodaties. Inclusief gratis magazine! WORD LID.
Op zoek naar een wandelvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Wandelen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een fietsvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Fietsen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een gezinsvakantie met kids? Raadpleeg ons e-magazine ‘Met Kids bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een culinaire vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een lange vakantie of een workation? Raadpleeg ons e-magazine ‘Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een actieve vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Actieve Vakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een golfvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Golfvakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een huisdiervriendelijke vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Honden Welkom bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Trouwen in het buitenland of een honeymoon bij landgenoten? Raadpleeg ons e-magazine ‘Trouwen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een adults only vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Adults Only bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.


Azië > Armenië > Azerbeidzjan > Georgië

Gorgeous Trips


Gorgeous Trips - Nederlandstalige Touroperator in Armenië, Georgië en Azerbeidzjan

Gorgeous Trips is een reisorganisatie gespecialiseerd in reizen op maat naar Georgië, Armenië en Azerbeidzjan. De reisorganisatie is opgericht in 2012 door een Georgisch-Belgisch koppel, Lela Korchilava en Simon Maes. Beiden hebben sinds 2004 ervaring in de reiswereld als gids, reisleider, reisontwikkelaar en tourmanager.

De wensen en interesses van de klant komen altijd op de eerste plaats voor Lela en Simon en hun oog voor detail zorgt ervoor dat de klant een onvergetelijke ervaring kan beleven onafhankelijk van het budget of type van de reis.

Gorgeous Trips biedt zowel individuele als groepsreizen aan in een breed scala van type reizen: avontuur, familie, wandelen, cultuur, culinaire verwennerij, wijnroute of om het even wat de klant interesseert. De deelnemers slapen naar eigen keuze bij gastgezinnen, in hotels of chateaus. Er kan ook een mix aangeboden worden zodat de ervaringen meer divers en rijker zijn.

Goed opgeleide gidsen en ervaren chauffeurs loodsen de klant veilig door adembenemende landschappen. Self-drive kan natuurlijk ook. In beide gevallen is het persoonlijk contact met de zeer gastvrije inwoners een belangrijk ingrediënt voor een geslaagde reis. Dit gebeurt meestal spontaan, maar kan ook tijdens verschillende workshops (koken, wijndegustatie, handwerk, enz.) aan bod komen.

Gorgeous Trips werkt altijd samen met de plaatselijke bevolking zodat de financiële koek eerlijk verdeeld wordt. Lokale en authentieke ervaringen is waar het om draait tijdens een reis. Daarnaast staat respect voor natuur en cultuur centraal. Kortom, duurzaam toerisme krijgt prioriteit.

Meer info op de website van Gorgeous Trips.

  RECENSIES
Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven
Of wees eens super origineel, en bezorg ons een video review

 Informeer of boek bij GORGEOUS TRIPS

  Neem contact op met deze aanbieder voor tarieven en beschikbaarheid.

       


   
    PRAKTISCHE INFO OVER GORGEOUS TRIPS

     +352 661 577 527
     http://www.gorgeoustrips.com/    Extra Faciliteiten :

  • Kindvriendelijk

     Lela Korchilava & Simon Maes

    PLAN JE REIS

    LIGGING VAN GORGEOUS TRIPS

  Adres: 1 Petritsi street, 0131 Tbilisi, Georgië


   
    LIVE VIDEOGESPREK MET DE EIGENAARS VAN GORGEOUS TRIPS
  Via 'Bij Landgenoten' kun je nu een live videogesprek met de eigenaar(s) van GORGEOUS TRIPS boeken. Zit je nog met enkele concrete vragen, wil je even kennismaken met wie achter dit aanbod zit, ben je benieuwd naar uitstapmogelijkheden of naar arrangementen, maar kijk je ertegenop om veel over en weer te mailen? Boek dan een live videogesprek via onze beveiligde servers. De eigenaar zal je vragen graag beantwoorden en/of met plezier een reeks foto's of tips met je delen. Zo maak je 1-op-1 en in volle privacy kennis met de persoon die van je vakantie een droomvakantie zal maken. Deze dienst is volledig gratis. Het door jou gekozen tijdstip (max. 1 uur) is steeds onder voorbehoud en zal kort na je aanvraag door de eigenaar(s) worden bevestigd.
   
  Accommodatie
  Via
  Dienst
  Extra
  Tijdstip
  Recurring info
  Info
  Bevestiging
  We aren’t able to process your payment. Please, try again.
  Bedankt voor je Aanvraag!
  OPGELET: dit tijdstip moet nog bevestigd worden door de eigenaars van de accommodatie. Deze bevestiging volgt zo snel mogelijk via e-mail. Het voorlopige bevestigingsnummer is:


   
  Informeer of boek bij GORGEOUS TRIPS

   Neem contact op met deze aanbieder voor tarieven en beschikbaarheid.