INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw GSM-nummer(optioneel)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus zes? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   GSM-nummer(optioneel)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer(optioneel)>

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   KOM TOT RUST IN DE ALGARVE!

   Azië > Armenië > Azerbeidzjan > Georgië

   Gorgeous Trips


   Gorgeous Trips - Nederlandstalige Touroperator in Armenië, Georgië en Azerbeidzjan

   Gorgeous Trips is een reisorganisatie gespecialiseerd in reizen op maat naar Georgië, Armenië en Azerbeidzjan. De reisorganisatie is opgericht in 2012 door een Georgisch-Belgisch koppel, Lela Korchilava en Simon Maes. Beiden hebben sinds 2004 ervaring in de reiswereld als gids, reisleider, reisontwikkelaar en tourmanager.

   De wensen en interesses van de klant komen altijd op de eerste plaats voor Lela en Simon en hun oog voor detail zorgt ervoor dat de klant een onvergetelijke ervaring kan beleven onafhankelijk van het budget of type van de reis.

   Gorgeous Trips biedt zowel individuele als groepsreizen aan in een breed scala van type reizen: avontuur, familie, wandelen, cultuur, culinaire verwennerij, wijnroute of om het even wat de klant interesseert. De deelnemers slapen naar eigen keuze bij gastgezinnen, in hotels of chateaus. Er kan ook een mix aangeboden worden zodat de ervaringen meer divers en rijker zijn.

   Goed opgeleide gidsen en ervaren chauffeurs loodsen de klant veilig door adembenemende landschappen. Self-drive kan natuurlijk ook. In beide gevallen is het persoonlijk contact met de zeer gastvrije inwoners een belangrijk ingrediënt voor een geslaagde reis. Dit gebeurt meestal spontaan, maar kan ook tijdens verschillende workshops (koken, wijndegustatie, handwerk, enz.) aan bod komen.

   Gorgeous Trips werkt altijd samen met de plaatselijke bevolking zodat de financiële koek eerlijk verdeeld wordt. Lokale en authentieke ervaringen is waar het om draait tijdens een reis. Daarnaast staat respect voor natuur en cultuur centraal. Kortom, duurzaam toerisme krijgt prioriteit.

   Meer info op de website van Gorgeous Trips.

     RECENSIES
   Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven

    


    
    Informeer of boek bij GORGEOUS TRIPS     
      PRAKTISCHE INFO OVER GORGEOUS TRIPS

       +352 661 577 527
       http://www.gorgeoustrips.com/      Extra Faciliteiten :

    • Kindvriendelijk

       Lela Korchilava & Simon Maes

      PLAN JE REIS NAAR GORGEOUS TRIPS

      LIGGING VAN GORGEOUS TRIPS

    Adres: 1 Petritsi street, 0131 Tbilisi, Georgië


     
      LIVE VIDEOGESPREK MET DE EIGENAARS VAN GORGEOUS TRIPS
    Via 'Bij Landgenoten' kun je nu een live videogesprek met de eigenaar(s) van GORGEOUS TRIPS boeken. Zit je nog met enkele concrete vragen, wil je even kennismaken met wie achter dit aanbod zit, ben je benieuwd naar uitstapmogelijkheden of naar arrangementen, maar kijk je ertegenop om veel over en weer te mailen? Boek dan een live videogesprek via onze beveiligde servers. De eigenaar zal je vragen graag beantwoorden en/of met plezier een reeks foto's of tips met je delen. Zo maak je 1-op-1 en in volle privacy kennis met de persoon die van je vakantie een droomvakantie zal maken. Deze dienst is volledig gratis. Het door jou gekozen tijdstip (max. 1 uur) is steeds onder voorbehoud en zal kort na je aanvraag door de eigenaar(s) worden bevestigd.
     
    Accommodatie
    Via
    Dienst
    Extra
    Tijdstip
    Recurring info
    Info
    Bevestiging
    We aren’t able to process your payment. Please, try again.
    Bedankt voor je Aanvraag!
    OPGELET: dit tijdstip moet nog bevestigd worden door de eigenaars van de accommodatie. Deze bevestiging volgt zo snel mogelijk via e-mail. Het voorlopige bevestigingsnummer is:


     
    Informeer of boek bij GORGEOUS TRIPS