BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Europa > Spanje > Andalusië

El Molino Santisteban

B&B en Rural Hotel El Molino Santisteban - Logeren Bij Taalgenoten in Spanje
Regio : Europa > Spanje > Andalusië
AccommodatietypeB&B & Hotel
Maximale Capaciteit: 16 personen
Beheerder(s): Madeline en Gerard Sieverts (NL)

Langs de prachtige weg van Málaga naar Ronda en omringd door sinaasappel -en olijfboomgaarden ligt B&B/Rural Hotel El Molino Santisteban aan de rivier El Río Grande. Nabij het schitterende natuurreservaat Sierra de Las Nieves en de pittoreske Moorse plaatsjes Guaro en Tolox

Midden in het Andalusische binnenland maar toch centraal. Het is slechts 45 minuten rijden vanaf het vliegveld van Málaga, 60 minuten naar Ronda en 25 minuten naar de stranden van Marbella.

El Molino Santisteban is gebouwd in authentieke Andalusische stijl rond een overdekte patio met een fontein en het ligt naast de 600 jaar oude watermolen waar de eigenaren wonen. Water is hier alom aanwezig in de nabije rivier maar ook via de waterkanalen (acequias) die vroeger de watermolen aandreven. Dit zorgt voor een zeer groene, vruchtbare en verkoelende omgeving met name in de wat warmere zomermaanden.

Alle zes ruime tweepersoons kamers beschikken over een badkamer en liggen rondom de patio en hebben een prachtig uitzicht over het weidse landschap. In de rijk begroeide tuin zijn vele schaduw -en zonplekjes en een zwembad om in af te koelen. Op de achtergrond is het stromende water van El Río Grande en de watermolen altijd zachtjes aanwezig. In de omliggende heuvels kun je onbeperkt wandelen en genieten van bijzondere vogelsoorten of een zonnende schildpad tegenkomen.

Naast het zwembad ligt het badhuis waar de selfservice bar altijd open is en zich de gastenkeuken bevindt. ‘s Avonds serveren Madeline en Gerard op verzoek een driegangen menu, bij mooi weer buiten op één van de terrassen en anders in de grote eetzaal in onze watermolen. Voor de kindergasten is er een kindermenu.

Vanuit El Molino Santisteban zijn er talloze mogelijkheden op cultureel, sportief en actief gebied zoals een bezoek aan Ronda, Málaga of Granada, wandelen, fietsen, canyoing en paardrijden in de directe omgeving.

Meer info op de website van B&B/Rural Hotel El Molino Santisteban.

  RECENSIES
Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven

 


 
 Informeer of boek bij B&B / RURAL HOTEL EL MOLINO SANTISTEBAN

       


   
    PRAKTISCHE INFO OVER B&B / RURAL HOTEL EL MOLINO SANTISTEBAN

     +34 952 453 748 | +34 672 468 396
     https://www.hotel-molino.com  


  Aantal Kamers: 6
  Maximale Capaciteit: 16 personen

  Extra Faciliteiten :

  • Wifi beschikbaar
  • Avondmaal mogelijk
  • Kindvriendelijk
  • Zwembad aanwezig

     Madeline en Gerard Sieverts (NL)

    PLAN JE REIS NAAR B&B / RURAL HOTEL EL MOLINO SANTISTEBAN

    LIGGING VAN B&B / RURAL HOTEL EL MOLINO SANTISTEBAN

  Adres: Ctra. A366 km 50-51 29108 Guaro, Málaga, Spanje


   
  Informeer of boek bij B&B / RURAL HOTEL EL MOLINO SANTISTEBAN