INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   Azië > Armenië

   Kaukasus Speciaal

   Kaukasus Speciaal is dé referentie voor wie Armenië en Georgië op zijn authentiekst wil ervaren. Kaukasus Speciaal organiseert rondreizen om deze landen in het hart van de Kaukasus en zijn inwoners op een meer persoonlijke manier te leren kennen. Een afwisseling van cultuur en natuur.

   De deelnemers logeren bij gastgezinnen en genieten er van vriendschap en gastvrijheid, proeven van de overheerlijke keuken en feesten met dans en muziek. Je maakt ondermeer kennis met het hippe en bruisende Yerevan en ontdekt de charmes van de romantische en zonovergoten rozenstad Tbilisi.

   Naast culturele uitstappen krijgen natuurwandelingen ruimschoots aandacht. In Armenië beklimmen de liefhebbers in de sneeuw de hoogste berg van het land. Wandelingen door bergwoestijnen, canyons, vele kloven en ravijnen maken indruk. In Georgië bezoek je de rijkelijk versierde kerken en kathedralen, geniet je van de gezelligheid van Tbilisi, proef je wijn in wijnkelders en wandel je in het hart van de Kaukasus. Een heel unieke ervaring…

   De initiatiefnemers van Kaukasus Speciaal zijn Karel Van de Rostyne en Lucie Badasian, die van Armeense afkomst is.

   Het oorspronkelijke doel was om de uitzonderlijke troeven van Armenië meer bekend te maken in België. Tegelijkertijd kreeg de familie van Lucie, die nog steeds in Armenië woont, samen met andere Armeniërs de kans om via het bieden van logement, vervoer etc. iets bij te verdienen. Hoewel sinds 2000 de groepspreis elk jaar doorging, zijn de doelstellingen niet gewijzigd. Voor de initiatiefnemers blijft het een niet commercieel initiatief, waarbij ze vrijwillig de taak op zich nemen om de reizigers voor, tijdens en na de reis te begeleiden, waardoor ze op een vlotte en aangename wijze de reis kunnen maken.

   In 2018 gaat de groepsreis door van 6 tot en met 17 augustus. Wil je er meer over weten, mis dan zeker de voorstelling van de groepsreis niet in Via Via Reiscafé Antwerpen op zondag 18 maart 2018 om 17 uur. De kostprijs voor de hele rondreis, vol pension, uitstapjes, alle toegangsgelden en consumpties op terrasjes bedraagt €995 per persoon (op basis van tweepersoonskamer). De betaling gebeurt bij aankomst in Armenië. De vlucht (ongeveer € 400) is niet inbegrepen. Zowel voor Georgië als voor Armenië is geen visum maar enkel een reispaspoort nodig. Bij de natuurwandelingen wordt de groep, indien gewenst, gesplitst zodat iedereen een aangepaste wandeling kan doen.

   Ook voor advies rond een privéreis op maat naar Armenië en Georgië, zowel voor logement als voor uitstappen, kun je bij Kaukasus Speciaal terecht.

   Meer info op de website van Kaukasus Speciaal.

     RECENSIES
   Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven

    

     PRAKTISCHE INFO OVER KAUKASUS SPECIAAL

      +32 (0)497 670 380
      http://www.kaukasus-speciaal.be/     Extra Faciliteiten :

      Karel Van de Rostyne & Lucie Badasian

     PLAN JE REIS NAAR KAUKASUS SPECIAAL


    
     Informeer of boek bij KAUKASUS SPECIAAL