TIP

Het Bij Landgenoten Magazine 2023 telt 80 pagina’s vol topadresjes bij land- en taalgenoten. Vraag het aan VIA DEZE LINK.
Word lid van de Bij Landgenoten Club en krijg korting bij ruim 100 accommodaties. Inclusief gratis magazine! WORD LID.
Op zoek naar een wandelvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Wandelen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een fietsvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Fietsen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een gezinsvakantie met kids? Raadpleeg ons e-magazine ‘Met Kids bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een culinaire vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een lange vakantie of een workation? Raadpleeg ons e-magazine ‘Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een actieve vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Actieve Vakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een golfvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Golfvakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een huisdiervriendelijke vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Honden Welkom bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Trouwen in het buitenland of een honeymoon bij landgenoten? Raadpleeg ons e-magazine ‘Trouwen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.


Azië > Armenië > Georgië

Kaukasus Speciaal


Kaukasus Speciaal is dé referentie voor wie Armenië en Georgië op zijn authentiekst wil ervaren. Kaukasus Speciaal organiseert rondreizen om deze landen in het hart van de Kaukasus en zijn inwoners op een meer persoonlijke manier te leren kennen. Een afwisseling van cultuur en natuur.

De deelnemers logeren bij gastgezinnen en genieten er van vriendschap en gastvrijheid, proeven van de overheerlijke keuken en feesten met dans en muziek. Je maakt ondermeer kennis met het hippe en bruisende Yerevan en ontdekt de charmes van de romantische en zonovergoten rozenstad Tbilisi.

Naast culturele uitstappen krijgen natuurwandelingen ruimschoots aandacht. In Armenië beklimmen de liefhebbers in de sneeuw de hoogste berg van het land. Wandelingen door bergwoestijnen, canyons, vele kloven en ravijnen maken indruk. In Georgië bezoek je de rijkelijk versierde kerken en kathedralen, geniet je van de gezelligheid van Tbilisi, proef je wijn in wijnkelders en wandel je in het hart van de Kaukasus. Een heel unieke ervaring…

De initiatiefnemers van Kaukasus Speciaal zijn Karel Van de Rostyne en Lucie Badasian, die van Armeense afkomst is.

Het oorspronkelijke doel was om de uitzonderlijke troeven van Armenië meer bekend te maken in België. Tegelijkertijd kreeg de familie van Lucie, die nog steeds in Armenië woont, samen met andere Armeniërs de kans om via het bieden van logement, vervoer etc. iets bij te verdienen. Hoewel sinds 2000 de groepspreis elk jaar doorging, zijn de doelstellingen niet gewijzigd. Voor de initiatiefnemers blijft het een niet commercieel initiatief, waarbij ze vrijwillig de taak op zich nemen om de reizigers voor, tijdens en na de reis te begeleiden, waardoor ze op een vlotte en aangename wijze de reis kunnen maken.

Ook voor advies rond een privéreis op maat naar Armenië en Georgië, zowel voor logement als voor uitstappen, kun je bij Kaukasus Speciaal terecht.

Meer info op de website van Kaukasus Speciaal.

  RECENSIES
Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven

 


 
 Informeer of boek bij KAUKASUS SPECIAAL

       


   
    PRAKTISCHE INFO OVER KAUKASUS SPECIAAL

     +32 (0)497 670 380
     http://www.kaukasus-speciaal.be/    Extra Faciliteiten :

     Karel Van de Rostyne & Lucie Badasian

    PLAN JE REIS NAAR KAUKASUS SPECIAAL

  Informeer of boek bij KAUKASUS SPECIAAL