INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw GSM-nummer (optioneel)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   GSM-nummer (optioneel)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer(optioneel)>

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   TIP

   Het Bij Landgenoten Magazine 2022 is er – 84 pagina’s vakantietips bij land- en taalgenoten – Vraag je Exemplaar aan
   NIEUW: MET LANDGENOTEN – Nederlandstalig Begeleide Kleinschalige Rondreizen, Overal ter Wereld – Bezoek de Website

   Achter de Schermen

   Achter de Schermen: Karolien Pieters

   Karolien Pieters en haar team verwelkomen jullie in een stukje verborgen paradijs. Ver weg van de platgetreden paden, gelegen in de groene long van Senegal, de Sine Saloum Delta, beschermd door UNESCO en uitgeroepen tot één van de mooiste baaien ter wereld, bevindt zich Les Palétuviers.

   Het verhaal van Les Palétuviers is bovenal een liefdesverhaal, dat van een familie en een land, en vooral van een regio : de Saloum Delta. Het is in 1995 dat Jean-Pierre Pieters Senegal ontdekt als toerist. Hij wordt onmiddellijk verliefd op de schoonheid van het landschap, haar prachtige natuur en haar warme bevolking, al het mooie en unieke wat Senegal te bieden heeft aan hen die het op een dag komen ontdekken, toevallig of uit goesting. Hij beslist bijgevolg om een kampement over te nemen om een droom te verwezenlijken.

   Een jaar na zijn aankoop is het kleine jachtkampement een heel mooi charmant familiehotel geworden. Ontwikkeld in harmonie met de prachtige Saloum regio – wellicht de mooiste baai van Senegal – maar ook met de inwoners van het buurdorpje, biedt het alle onmisbare voorzieningen aan: « Les Palétuviers » was geboren.

   In 2010, beslist Karolien, zijn oudste dochter, nieuw leven te geven aan de droom van haar vader – ons verlaten enkele jaren geleden – door haar geboorteland België achter zich te laten en zich te gaan vestigen in Les Palétuviers om de fakkel over te nemen, teneinde opnieuw het plezier van een luxueus verblijf en de ontdekking van alle schoonheid van het land van de Teranga aan haar gasten aan te bieden.

   De keuze van de rede – deze om de erfenis van haar ouders intact te houden – is, doordat Karolien een echte liefde voor Senegal en voor de Saloum Delta heeft gevoeld, heel snel een keuze van het hart geworden, namelijk deze om zich te vestigen in Les Palétuviers. Vandaag kan ze zich geen leven elders voorstellen en heeft ze maar één wens: zoveel mogelijk mensen de verborgen schatten van de Delta laten ontdekken.

   Beetje bij beetje ontdekt ze het ongelooflijke toeristisch potentieel van de regio, terwijl ze de codes en geheimen leert, en maakt ze de keuze om Les Palétuviers binnen te leiden in haar eeuw, door moderniteit en tradities te combineren. Ze maakt zich de nieuwe waarden eigen, aangebracht door de toeristen die meer gericht zijn naar het respect voor de natuur, het verantwoordelijk toerisme en de harmonie met de lokale bevolking, om niet alleen een nieuwe, meer moderne stijl te geven aan Les Palétuviers, maar ook een nieuwe geest, meer in lijn met haar tijdperk.

   Wanneer Les Palétuviers haar twintigste verjaardag viert, is deze wedergeboorte bijna verwezenlijkt. Het hotel ontvangt je in een luxueuze stek, waar hoge kwaliteit en service worden aangeboden, terwijl het de harmonie met de Saloum Delta en het dorp Toubacouta in het hoogste vaandel draagt, en je zo iets laat beleven wat méér is dan een verblijf, namelijk uniek en onvergetelijk.

   Welkom in Les Palétuviers, kom dit unieke avontuur met ons beleven en ontdek een oase aan schoonheid waar alles mogelijk is.

   Karolien Pieters voelt zich als een vis in het water in de Saloum Delta. Zij zet de erfenis van haar vader met passie verder.

   Informeer of boek bij LES PALÉTUVIERS


    

   TIP !
   Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!