TIP!

Laat je verrassen door de Dordogne dankzij het fiets- en/of wandelarrangement van Maison Chabrat. MEER INFO HIER


Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Mas Bouzige: Avontuur van Thomas & Marleen Gestart

Het is nu ruim één maand geleden dat Thomas & Marleen de deuren van hun B&B Mas Bouzige openden, na een plotse – maar niet ongeplande – carrièreswitch. Begin februari verhuisden ze naar de Gard, waar hen eerst nog wat administratief en praktisch werk wachtte.

Toen de deuren op 28 april openden, waren alle klusjes op tijd afgewerkt, en sindsdien is het een gezellige drukte geweest op Mas Bouzige. Ook de zomer kondigt zich bijzonder druk aan. Leden van de Bij Landgenoten Club die tot de gelukkigen behoren om nog één van de laatste vrije plekjes te bemachtigen, genieten overigens van 10€ korting per nacht.

Wie de sociale media van Mas Bouzige bezoekt, komt direct in de juiste sfeer. De voorbije dagen kwamen nog tal van nieuwe foto’s online op hun Facebookpagina, niet alleen van het huis en van de culinaire verwennerij waar gasten op kunnen rekenen, maar ook van mogelijke uitstapjes in de omgeving. De mogelijkheden op dat vlak zijn haast eindeloos: Montpellier, Nîmes, Aigues Mortes, Orange, Avignon, Arles, het natuurpark van de Cévennes, la Plage d’Espiguette, …

Het huis is een U-vormige boerderij van 500 m² groot. Het hart van het domein is de prachtige binnentuin. Dit is een oase van rust, met het gezellige geluid van het kerkje, het klaterende water van de fontein, zachte muziek en de krekels op de achtergrond. Kortom een heerlijke plek om buiten te ontbijten, iets te drinken of een boek te lezen.

Het zwembad ligt aan de buitenkant van de mas en is 4 op 8 m groot. Het is afgesloten met een houten omheining omgeven door mooie oleanders en cipressen. Er is een overdekt terras bij het zwembad en er zijn voldoende ligzetels aanwezig. Er is tevens een jeu de boules baan beschikbaar.

De privéparking biedt plaats aan 6 auto’s en wordt ‘s avonds afgesloten.

De vijf studio’s / kamers geven uit op de binnentuin.

Er wordt een continentaal ontbijt geserveerd dat o.a. bestaat uit chocoladepasta, confituur, diverse soorten vlees en kaas, een eitje, vers en gedroogd fruit. Diverse soorten brood, havermout en granola. Koffie, chocolademelk, thee, fruitsap.

Vier dagen per week bieden Thomas & Marleen table d’hôtes aan. Voor de andere dagen hebben ze tal van suggesties van gezellige restaurants in de directe omgeving.

Meer info op de website van Mas Bouzige.


 
 Informeer of boek bij MAS BOUZIGE

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!