TIP!

Laat je verrassen door de Dordogne dankzij het fiets- en/of wandelarrangement van Maison Chabrat. MEER INFO HIER


Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Mas Bouzige: Warmtepomp Verhoogt Comfort Gasten

Mas Bouzige heeft geïnvesteerd in een warmtepomp voor het zwembad. Op die manier kunnen de gasten van de B&B reeds vanaf april genieten van het heerlijk warme zwembadwater. Het zorgde reeds voor dolle waterpret tijdens de paasvakantie.

De B&B is gelegen in de Gard, een “verborgen” pareltje waar je de zuiderse sfeer proeft en het landschap wondermooi is. Bovendien is B&B Mas Bouzige de ideale uitvalsbasis om de omliggende streken te verkennen (Ardèche, Provence en Camargue).

Het hart van het domein is de binnentuin. De 200 jaar oude moerbeibomen, de fontein met de dame- jeanne vazen,… zorgen voor een oase van rust. Het is zalig vertoeven in de lounge of aan een van de tafeltjes. Aan de buitenkant van het gebouw ligt zich het zwembad. Zo wordt de rust op de binnentuin bewaard. B&B Mas Bouzige beschikt over 2 kamers en 3 studio’s die allen uitgeven op de binnentuin.

’s morgens verwennen Thomas & Marleen hun gasten met een uitgebreid ontbijtbuffet. Vier à vijf maal per week bieden ze tables d’hôtes aan.

Neem een kijkje op de Facebookpagina voor meer info en foto’s. Prijzen en beschikbaarheid zijn terug te vinden op de website van Mas Bouzige.


 
 Informeer of boek bij MAS BOUZIGE

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!