INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw GSM-nummer(optioneel)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus zes? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   GSM-nummer(optioneel)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer(optioneel)>

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   KOM TOT RUST IN DE ALGARVE!
    VIP-PROFIEL

   Europa > Frankrijk > Auvergne-Rhône-Alpes > Ardèche

   Mas de Vignal

   9.5 /10 (21 recensies)


   MAS DE VIGNAL BIEDT EEN KORTING (-€50) AAN LEDEN VAN DE BIJ LANDGENOTEN CLUB
   Lees de exacte details hieronder. Word lid van de Bij Landgenoten Club en win je lidmaatschapsgeld direct terug.
   Mas de Vignal - Logeren bij Landgenoten

   Mas de Vignal is gelegen in Le Vignal, een pittoresk dorpje in de zuidelijke Ardèche. Deze luxueuze villa is geschikt voor 12 personen en omvat twee aparte compartimenten: het hoofdverblijf waar je met 10 personen kan logeren en een aangrenzende gîte voor 2 personen.

   Vanuit het zwembad (10m x 5m) met panoramische overloopsysteem kun je zowel overdag als ‘ s nachts genieten van het prachtige uitzicht over de groene vallei. Op het domein bevinden zich een goed onderhouden olijfgaard in aangroei, een pétanqueplein en een buitenkeuken met barbecue.

   De Mas is gelegen op een heuvel en vanop de verschillende terrassen met uitzicht op het prachtige natuurschoon is het aangenaam verpozen. Er is voldoende schaduwrijke parkeergelegenheid.

   Ook het interieur van de villa straalt rust uit. Er werd gewerkt met degelijke materialen zodat je in alle comfort van je vakantie kan genieten. De keuken is voorzien van allerhande apparatuur waaronder een Amerikaanse koelkast en vanuit de leefruimte kan je je via openslaande deuren op het zeer ruime overdekte terras begeven. Er is televisie en wifi aanwezig.

   De eigenaars die meer dan 25 jaar geleden de streek ontdekten en er sindsdien hun hart verloren, heten je van harte welkom!

   Meer info op de website van Mas de Vignal.

     RECENSIES
   Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven

    


    
    Informeer of boek bij MAS DE VIGNAL     
      PRAKTISCHE INFO OVER MAS DE VIGNAL

       +32 476 247 863 | +33 750 659 569
       http://www.masdevignal.be/  


    Maximale Capaciteit: 12 personen

    Extra Faciliteiten :

    • Wifi beschikbaar
    • Kindvriendelijk
    • Zwembad aanwezig

       Willy Vereyken & Heidi Vromans

      LEDENVOORDEEL VOOR LEDEN BIJ LANDGENOTEN CLUB

    Wie lid is van de Bij Landgenoten Club in 2023 geniet bij MAS DE VIGNAL van onderstaand exclusief voordeel. Door dit ledenvoordeel te verzilveren, win je direct je lidmaatschapsbijdrage terug.
     
    • € 50 korting op de totale verblijfssom
    Opgelet: kortingen zijn enkel geldig op het verblijf en niet op eventuele extra's (zoals maaltijden of dranken). Bovendien zijn kortingen niet cumuleerbaar met lopende promoties of speciale lastminute prijzen. Informeer je steeds bij de eigenaar voor de exacte modaliteiten. Vermeld je Bij Landgenoten Club lidmaatschapsnummer wanneer je contact opneemt met de eigenaar.
     
    Lid worden van de Bij Langenoten Club kan via deze link.


     
      PLAN JE REIS NAAR MAS DE VIGNAL

      TOERISTISCHE HIGHLIGHTS NABIJ MAS DE VIGNAL

     1. Bois de Païolive
      Het Bois de Païolive is een bijzonder gebied, bij uitstek geschikt voor heerlijke wandelingen en rustige fietstochten. Het uitgestrekte gebied van meer dan 16 km2 bestaat voornamelijk uit eikenbos met de meest bizarre rotsformaties. Erosie is de oorzaak van de soms buitenaardse vormen van de diverse rotsformaties. Heel bekend is de rotsformatie in de vorm van een beer en een leeuw.
      Er zijn verschillende wandelroutes, zoals het Wandelaarsrondje (boucle du Randonneur), het Maagdenpad (sentier de la Vierge) en het pad op de berghelling (sentier de la Corniche). Er is parkeergelegenheid bij het vertrek van elke wandeling. Onderweg heeft u een adembenemend zicht op de Gorges du Chassezac.

     

     1. Vallon Pont d’Arc
      De Pont d’Arc is een natuurlijke brug vlak bij en over de rivier de Ardèche. Hij staat vlak bij de ingang van de Gorges de l’Ardèche, 2 kilometer van de plaats Vallon-Pont-d’Arc.
      De rotsen vormen een 59 meter lange en 34 meter hoge brug over de rivier de Ardèche. De natuur heeft een natuurlijke boog gevormd over de rivier. Het water, dat hier ‘s winters heel hoog staat, heeft de boog uitgesleten. Er is een klein pad naar de voet van de boog waar een uitzichtpunt is.
      Van hieruit vertrekt ook een prachtige tocht, die ook wel Route Panoramique genoemd wordt, tot in St. Martin d’Ardeche (+/- 36 km) over de D209. Er zijn een 20-tal uitkijkposten geïnstalleerd om de rivier te bewonderen vanuit de hoogte.

     

     1. De grot Chauvet du Pont d’Arc
      Deze grot, in 1994 ontdekt, is een kunstwerk op gebied van prehistorische grottenkunst. Deze beschilderde grot uit het paleolithicum heeft op zijn wanden prachtige muurschilderingen, waarop niet minder dan 425 dieren weergegeven worden! Deze beschilderingen en gravuren dateren uit de Aurignac periode, en worden gerekend tot de oudste ter wereld…
      De grot is werelderfgoed van de UNESCO sinds juni 2014 maar is nooit toegankelijk geweest voor publiek. Om toch de beleving van de grot van Chauvet mogelijk te maken, is in 2015 een kopie geopend waar de gehele grot inclusief haar tekeningen zijn nagemaakt. In deze ‘kunstgrot’, de Caverne du Pont d’Arc, worden rondleidingen gegeven in verschillende talen.

     

     1. Bamboe bos in Anduze
      Dit unieke bamboepark is 15 hectare groot en werd in 1856 gecreëerd. Het is een wonderlijke exotische tuin die uitnodigt tot kuieren. De rustgevende lanen omgeven door hoge bamboe, het dal van de draak, een prachtige Japanse zen-tuin, het bamboesarium met talrijke soorten bamboe, de watertuin met zijn waterlelies en lotussen, …
      Dit alles ligt op ca. 55 km (richting Ales).

     

    1. Aven d’Orgnac
     Éen van de grotten in de Ardèche die een bezoek absoluut waard is, is Aven d’Orgnac; een druipsteengrot die in 1935 is ontdekt en die met jaarlijks zo’n 140.000 bezoekers in 2000 werd erkend als één van de belangrijkste bezienswaardigheden van Frankrijk, een zgn. Grand Site de France. Als bezoeker daal je via diverse zalen af tot 120 meter onder zeeniveau en daarna kom je met de lift weer omhoog. Onderweg zie je een enorme hoeveelheid stalactieten, stalagmieten en monolieten die zich gevormd hebben met een snelheid van enkele centimeters per eeuw. Velen vinden dit de mooiste grot van de Ardèche en zelfs van heel Frankrijk. De grot ligt langs de D317 richting Barjac.


     
      LIGGING VAN MAS DE VIGNAL

    Adres: Le Vignal Haut, 07140 Chambonas, Frankrijk


     
      MAS DE VIGNAL: FIETSBESTEMMING

    Fietsfan?
     
    MAS DE VIGNAL is een ideale fietsbestemming. Je leest er alles over in ons thematisch e-magazine 'Fietsen bij Land- en Taalgenoten'.
     
    Ontdek de mooiste fietsroutes in de omgeving.


     
      WEERSVOORSPELLING VOOR MAS DE VIGNAL


     
    Informeer of boek bij MAS DE VIGNAL