BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Europa > Kroatië

Monte Piccolo

Monte Piccolo - Logeren bij Landgenoten in Kroatië

In een steeds sneller veranderende wereld zijn tijd, rust en stilte een grote luxe geworden. Deze kostbaarheden willen Rob & Lisette gastvrij en met veel liefde voor detail met jullie delen. B&B Monte Piccolo (Kroatië, Istrië) daagt je uit om na te denken, terwijl de natuur al je zintuigen prikkelt. Een plaats als deze geeft energie en wil je niet graag verlaten.

uitzicht – rust – puur – gezond – smaak – ecologisch – muziek – natuurlijke luxe & comfort

In Istrië, de mooie groene provincie van Kroatië, heerst een Italiaanse sfeer. Monte Piccolo ligt op een 1,5 hectare groot perceel, en is genoemd naar de zuidelijk georiënteerde helling op 270 meter hoogte die een prachtig 180° uitzicht biedt over de vallei met romantische dorpjes, natuur en de zee.

Honderd oude olijfbomen staan verspreid over het domein en meer dan 100 verschillende bloemen en grassen fleuren het perceel op. Er is altijd water, lokaal bier, lokale wijn, thee of koffie beschikbaar. Van de groente- en kruidentuin mag je vrij gebruik maken.

De B&B telt 3 identieke luxueus ingerichte kamers met privéterras. Verder is er een natuurlijke zwemvijver van 4 bij 15 meter.

Het ontbijt bestaat uit huisgemaakte zuurdesem broden, huisgemaakte jams, seizoensfruit uit de tuin, vers geperst vruchtensap, kazen uit Istrië, charcuterie uit Istrië, verse eitjes op diverse wijze, verse yoghurt van bij de geitenboer, muesli/granen en honing van de lokale imker. Ander lekkers op aanvraag.

Meer info op de website van Monte Piccolo.

  RECENSIES
Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven

 


 
 Informeer of boek bij MONTE PICCOLO

       


   
    PRAKTISCHE INFO OVER MONTE PICCOLO

     +32 474 522 294
     https://www.montepiccolo.eu/  


  Aantal Kamers: 3
  Maximale Capaciteit: 6 personen

  Extra Faciliteiten :

  • Wifi beschikbaar
  • Zwembad aanwezig
  • Eigenaars bereikbaar via Whatsapp (+32474522294)

     Rob Geraerts & Lisette Truyen

    PLAN JE REIS NAAR MONTE PICCOLO

    LIGGING VAN MONTE PICCOLO

  Adres: Mali Breg 71 A, 52462, Merišće, Kroatië


   
    LIVE VIDEOGESPREK MET DE EIGENAARS VAN MONTE PICCOLO
  Via 'Bij Landgenoten' kun je nu een live videogesprek met de eigenaar(s) van MONTE PICCOLO boeken. Zit je nog met enkele concrete vragen, wil je even kennismaken met wie achter dit aanbod zit, ben je benieuwd naar uitstapmogelijkheden of naar arrangementen, maar kijk je ertegenop om veel over en weer te mailen? Boek dan een live videogesprek via onze beveiligde servers. De eigenaar zal je vragen graag beantwoorden en/of met plezier een reeks foto's of tips met je delen. Zo maak je 1-op-1 en in volle privacy kennis met de persoon die van je vakantie een droomvakantie zal maken. Deze dienst is volledig gratis. Het door jou gekozen tijdstip (max. 1 uur) is steeds onder voorbehoud en zal kort na je aanvraag door de eigenaar(s) worden bevestigd.
   
  Accommodatie
  Via
  Dienst
  Extra
  Tijdstip
  Recurring info
  Info
  Bevestiging
  We aren’t able to process your payment. Please, try again.
  Bedankt voor je Aanvraag!
  OPGELET: dit tijdstip moet nog bevestigd worden door de eigenaars van de accommodatie. Deze bevestiging volgt zo snel mogelijk via e-mail. Het voorlopige bevestigingsnummer is:


   
  Informeer of boek bij MONTE PICCOLO