TIP

Het Bij Landgenoten Magazine 2024 telt 80 pagina’s vol topadresjes bij land- en taalgenoten. Vraag het aan VIA DEZE LINK.
Word lid van de Bij Landgenoten Club en krijg korting bij ruim 100 accommodaties. Inclusief gratis magazine! WORD LID.
Op zoek naar een wandelvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Wandelen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een fietsvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Fietsen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een gezinsvakantie met kids? Raadpleeg ons e-magazine ‘Met Kids bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een culinaire vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een lange vakantie of een workation? Raadpleeg ons e-magazine ‘Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een actieve vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Actieve Vakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een golfvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Golfvakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een huisdiervriendelijke vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Honden Welkom bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Trouwen in het buitenland of een honeymoon bij landgenoten? Raadpleeg ons e-magazine ‘Trouwen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een adults only vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Adults Only bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.


Azië > Nepal

Nepal Inside Out


NEPAL INSIDE OUT BIEDT EEN KORTING (-2%) AAN LEDEN VAN DE BIJ LANDGENOTEN CLUB
Lees de exacte details hieronder. Word lid van de Bij Landgenoten Club en win je lidmaatschapsgeld direct terug.

Nepal Inside Out -Op Maat Gemaakte Reizen in Nepal

Maaike en Chuda zijn een Belgisch-Nepalees koppel, dat samen met hun dochtertje en hun twee tienerzonen in Nepal woont. Sinds 2015 organiseren zij met hun reisorganisatie Nepal Inside Out individuele, op maat gemaakte reizen in Nepal.

Dit zijn rondreizen maar evengoed trekkings, meestal zelfs een combinatie van de twee. Ze tonen je graag de minder bekende plekjes in Nepal en je krijgt veel kansen om met de lokale bevolking in contact te komen.

Ze zijn gespecialiseerd in familiereizen en reizen voor actieve 50-plussers met een liefde voor natuur en cultuur. Ook families die graag met meerdere generaties samen reizen en reizigers van de LGBTQ+ gemeenschap ontvangen ze met open armen.

Ze houden van een persoonlijke aanpak. Je individuele reis wordt volledig in samenspraak opgemaakt. Je gaat op pad met een privé-chauffeur en als je wenst ook met een eigen gids. Tijdens een trekking gaat er altijd een gids mee en kun je er voor kiezen om ook een drager mee te nemen. In Kathmandu verwelkomen ze je graag persoonlijk en tijdens je reis kun je 24/7 bij hen terecht met vragen.

Hun missie is het brengen van een positieve impact bij de gemeenschappen waar ze hun reizigers mee naartoe nemen. Al hun reizen organiseren ze zo duurzaam mogelijk. Sinds 2018 hebben ze het duurzaamheidslabel Travelife Certified, wat je krijgt na een externe duurzaamheidsaudit van je reisorganisatie.

Zoek je naar een kleinschalige reisorganisatie met een persoonlijke aanpak, die gespecialiseerd is in op maat gemaakte Nepal reizen, neem dan zeker contact met hen op!

Meer info op de website van Nepal Inside Out.

  RECENSIES
Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven
Of wees eens super origineel, en bezorg ons een video review


 
 Informeer of boek bij NEPAL INSIDE OUT

       


   
    PRAKTISCHE INFO OVER NEPAL INSIDE OUT

     +977 9808 273 070
     https://www.nepal-reizen.be/    Extra Faciliteiten :

  • Eigenaars bereikbaar via Whatsapp (+9779808273070)

     Maaike & Chuda Mainali – Knockaert

    LEDENVOORDEEL VOOR LEDEN BIJ LANDGENOTEN CLUB

  Wie lid is van de Bij Landgenoten Club in 2024 geniet bij NEPAL INSIDE OUT van onderstaand exclusief voordeel. Door dit ledenvoordeel te verzilveren, win je direct je lidmaatschapsbijdrage terug.
   
  • 2% korting op de totale boekingssom
  • Een handwerk gemaakt door een plaatselijke vrouwencoöperatie als welkomstgeschenk
  Opgelet: kortingen zijn enkel geldig op het verblijf en niet op eventuele extra's (zoals maaltijden of dranken). Bovendien zijn kortingen niet cumuleerbaar met lopende promoties of speciale lastminute prijzen. Informeer je steeds bij de eigenaar voor de exacte modaliteiten. Vermeld je Bij Landgenoten Club lidmaatschapsnummer wanneer je contact opneemt met de eigenaar.
   
  Lid worden van de Bij Langenoten Club kan via deze link.


   
    FACEBOOK STREAM NEPAL INSIDE OUT


   
    PLAN JE REIS

    LIGGING VAN NEPAL INSIDE OUT

  Adres: Kaldhara Marg, 44600 Kathmandu, Nepal


   
    WEERSVOORSPELLING VOOR NEPAL INSIDE OUT


   
    LIVE VIDEOGESPREK MET DE EIGENAARS VAN NEPAL INSIDE OUT
  Via 'Bij Landgenoten' kun je nu een live videogesprek met de eigenaar(s) van NEPAL INSIDE OUT boeken. Zit je nog met enkele concrete vragen, wil je even kennismaken met wie achter dit aanbod zit, ben je benieuwd naar uitstapmogelijkheden of naar arrangementen, maar kijk je ertegenop om veel over en weer te mailen? Boek dan een live videogesprek via onze beveiligde servers. De eigenaar zal je vragen graag beantwoorden en/of met plezier een reeks foto's of tips met je delen. Zo maak je 1-op-1 en in volle privacy kennis met de persoon die van je vakantie een droomvakantie zal maken. Deze dienst is volledig gratis. Het door jou gekozen tijdstip (max. 1 uur) is steeds onder voorbehoud en zal kort na je aanvraag door de eigenaar(s) worden bevestigd.
   
  Accommodatie
  Via
  Dienst
  Extra
  Tijdstip
  Recurring info
  Info
  Bevestiging
  We aren’t able to process your payment. Please, try again.
  Bedankt voor je Aanvraag!
  OPGELET: dit tijdstip moet nog bevestigd worden door de eigenaars van de accommodatie. Deze bevestiging volgt zo snel mogelijk via e-mail. Het voorlopige bevestigingsnummer is:


   
  Informeer of boek bij NEPAL INSIDE OUT