INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw GSM-nummer (optioneel)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   GSM-nummer (optioneel)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer(optioneel)>

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   TIP

   Het Bij Landgenoten Magazine 2022 is er – 84 pagina’s vakantietips bij land- en taalgenoten – Vraag je Exemplaar aan
   NIEUW: MET LANDGENOTEN – Nederlandstalig Begeleide Kleinschalige Rondreizen, Overal ter Wereld – Bezoek de Website

   Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

   Onze Wedstrijd Kalender 2021 Staat Vast

   Het was een jarenlange traditie – al 7 jaar lang: januari was traditioneel de wedstrijdmaand op Bij Landgenoten. Tijdens de eerste maand van het jaar gaven we traditioneel een aantal verblijven weg, telkens goed voor een hele grote prijzenpot. Tot dit jaar… aan die reeks leek plots een einde gekomen. Of toch niet?

   Uiteraard niet. Alleen moesten we rekening houden met COVID-19 en de repercussies van de epidemie op reisvlak. Daarom beslisten we om vanaf 2021 onze prijzenpot te spreiden over het volledige jaar. Vanaf maart beginnen we eraan. Tussen maart en september geven we maar liefst 20 verblijven weg met een waarde per verblijf variërend tussen de € 150 en de € 950.

   De helft van de te winnen verblijven stellen we open voor alle bezoekers van onze website en sociale media. De andere helft (waaronder 2 van de 3 hoofdprijzen) zijn enkel voorbehouden voor leden van de Bij Landgenoten Club. Voor de meeste wedstrijden heb je bovendien het Bij Landgenoten Magazine nodig – want enkel daarin zullen bepaalde antwoorden terug te vinden zijn. Wie het magazine nog niet heeft aangevraagd, heeft nog enkele weken de tijd om goed voorbereid aan de start te staan van ons wedstrijdseizoen.

   De wedstrijdpot omvat verblijven in Frankrijk (B&B Le Parc des 4 Saisons, Château d’Origny, Domaine La Monèze Basse, Domein Las Brugues en Maison Chabrat), Italië (Sotto La Quercia), Marokko (Riad dar Sbihi), Slovakije (Sojka Resort), Spanje (B&B Aaccent, B&B Casa Mallarenga, Casa La Escapada, Casa Rural a-ti, Hacienda Guaro Viejo, La Sorpresa en Vakantiehuis Catalonië) en Thailand (Cliff Cottage & BB Divers). Sommige van deze accommodaties stellen meerdere verblijven beschikbaar.

   Afspraak begin maart voor de allereerste wedstrijd van 2021! Wie geabonneerd is op onze nieuwsbrief, wordt automatisch op de hoogte gebracht van de start van elke wedstrijd. En wie lid is van de Bij Landgenoten Club wordt in een aparte nieuwsbrief ingelicht over de exclusieve wedstrijden voor clubleden. Uiteraard kunnen deze clubleden ook deelnemen aan de gewone wedstrijden. Bij wedstrijden die zijn voorbehouden voor leden van de Bij Landgenoten Club, kunnen clubleden hun winstkansen vergroten door tokens te sparen. Bij elk geboekt live videogesprek met een eigenaar, bij elke deelname aan een Bij Landgenoten event of bij elke geregistreerde boeking bij land- of taalgenoten kan een token worden verdiend.

   TIP !
   Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!