BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!
 VIP-PROFIEL

Europa > Slovakije

Sojka Resort

10 /10 (3 recensies)


SOJKA RESORT BIEDT EEN KORTING (-10%) AAN LEDEN VAN DE BIJ LANDGENOTEN CLUB
Lees de exacte details hieronder. Word lid van de Bij Landgenoten Club en win je lidmaatschapsgeld direct terug.
Sojka - Logeren bij Belgen in Slovakije

WINNAAR ‘BIJ LANDGENOTEN ACHIEVEMENT AWARD’ 2021

Sojka Resort heeft zijn deuren geopend in maart 2004. Sindsdien proberen Silvia en Gerdi Vanfleteren reizigers ervan te overtuigen om Slovakije, die ongekende parel, te komen ontdekken. Hun doel is een combinatie te brengen van goede kwaliteit, een uitstekende dienstverlening, juiste en nuttige informatie in een ontspannen atmosfeer.

Bij Sojka Resort kom je niet zomaar een land of streek verkennen, je komt Liptov „ondergaan“. Een vakantie kan het ganse jaar door. Elk seizoen heeft zijn eigen pracht, zijn eigen sfeer.

Kies zeker eens voor een vakantie in Sojka Resort. Je zult er worden ontvangen met een Slovaakse gastvrijheid, maar in je eigen taal.

Sojka Resort is gelegen in het midden van de Liptov-regio, verscholen in de stilte van het dorpje Malatíny. Het is geen hotel zoals je het gewoon bent, maar een klein areaal met enkele gebouwen in authentieke bouwstijl, gezellig ingekleed in een sfeervolle tuin. Een plek waar je écht tot rust komt, waar je je meteen thuis voelt.

Naast een perfecte hotelservice is er ook een relaxcentrum met saunawereld, binnenzwembad en kinderbad, het beste van de Slovaakse keuken, een ruim aanbod aan lokale en Belgische bieren, distillaten en goede Slovaakse wijnen, heel wat informatie en praktische tips.

Op 250 meter (5 min. wandelen) van het hotel bevindt zich Magura Village. Magura Village bestaat uit 16 authentieke houten woningen en een centraal gebouw waar in het seizoen een bar is. Nabij het riviertje Malatianka, op het einde van Magura Village is er een openluchtzwembad, een speeltuin en een plaats voor barbecue.

De woningen zijn heel rustig gelegen en zijn ideaal voor een gevarieerde familievakantie. Ze zijn gebouwd op een authentieke manier, maar in de geest van de tijd van nu. Elke woning heeft drie slaapkamers en twee badkamers. Verder een volledig uitgeruste keuken, een eet- en zitkamer en parkeerplaatsen bij de woning.

Alle woningen hebben TV (met ook enkele Belgische kanalen) en internet via wifi. De woningen kunnen gehuurd worden als vakantiewoning. Ze kunnen echter ook als hotelkamer geboekt worden met pakket Sojka basic of Sojka comfort. Dan kun je ook vrij gebruik maken van het relaxcenter van het hotel.

Meer info op de website van Sojka Resort.

  RECENSIES
Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven

 


 
 Informeer of boek bij SOJKA RESORT

       


   
    PRAKTISCHE INFO OVER SOJKA RESORT

     +421 44 547 56 56 | +421 903 480 580
     http://www.sojka.eu  


  Maximale Capaciteit: 120 personen

  Extra Faciliteiten :

  • Wifi beschikbaar
  • Avondmaal mogelijk
  • Zwembad aanwezig
  • Eigenaars bereikbaar via Whatsapp (+421903480580)

     Gerdi Vanfleteren

    LEDENVOORDEEL VOOR LEDEN BIJ LANDGENOTEN CLUB

  Wie lid is van de Bij Landgenoten Club in 2023 geniet bij SOJKA RESORT van onderstaand exclusief voordeel. Door dit ledenvoordeel te verzilveren, win je direct je lidmaatschapsbijdrage terug.
   
  • 10% korting op de totale verblijfssom
  Opgelet: kortingen zijn enkel geldig op het verblijf en niet op eventuele extra's (zoals maaltijden of dranken). Bovendien zijn kortingen niet cumuleerbaar met lopende promoties of speciale lastminute prijzen. Informeer je steeds bij de eigenaar voor de exacte modaliteiten. Vermeld je Bij Landgenoten Club lidmaatschapsnummer wanneer je contact opneemt met de eigenaar.
   
  Lid worden van de Bij Langenoten Club kan via deze link.


   
    FACEBOOK STREAM SOJKA RESORT


   
    PLAN JE REIS NAAR SOJKA RESORT

    LIGGING VAN SOJKA RESORT

  Adres: Malatiny 104, 032 15 Malatiny, Slovakije


   
    SOJKA RESORT: WANDELBESTEMMING

  Wandelfan?
   
  SOJKA RESORT is een ideale wandelbestemming. Je leest er alles over in ons thematisch e-magazine 'Wandelen bij Land- en Taalgenoten'.
   
  Ontdek de mooiste wandelroutes in de omgeving.


   
    SOJKA RESORT: KINDVRIENDELIJK

  Op zoek naar een gezinsvakantie?
   
  SOJKA RESORT is een kindvriendelijke bestemming. Je leest er alles over in ons thematisch e-magazine 'Met Kids bij Land- en Taalgenoten'.


   
    SOJKA RESORT: GUNSTIG VOOR EEN LANG VERBLIJF

  Op zoek naar een accommodatie waar je lang kan verblijven, bijvoorbeeld om er te telewerken of te overwinteren of een regio gedurende een lange periode te leren kennen?
   
  SOJKA RESORT is geschikt voor lange verblijven. Je leest er alles over in ons thematisch e-magazine 'Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten'.


   
    BIJ LANDGENOTEN AWARDS VOOR SOJKA RESORT


   
    WEERSVOORSPELLING VOOR SOJKA RESORT


   
    LIVE VIDEOGESPREK MET DE EIGENAARS VAN SOJKA RESORT
  Via 'Bij Landgenoten' kun je nu een live videogesprek met de eigenaar(s) van SOJKA RESORT boeken. Zit je nog met enkele concrete vragen, wil je even kennismaken met wie achter dit aanbod zit, ben je benieuwd naar uitstapmogelijkheden of naar arrangementen, maar kijk je ertegenop om veel over en weer te mailen? Boek dan een live videogesprek via onze beveiligde servers. De eigenaar zal je vragen graag beantwoorden en/of met plezier een reeks foto's of tips met je delen. Zo maak je 1-op-1 en in volle privacy kennis met de persoon die van je vakantie een droomvakantie zal maken. Deze dienst is volledig gratis. Het door jou gekozen tijdstip (max. 1 uur) is steeds onder voorbehoud en zal kort na je aanvraag door de eigenaar(s) worden bevestigd.
   
  Accommodatie
  Via
  Dienst
  Extra
  Tijdstip
  Recurring info
  Info
  Bevestiging
  We aren’t able to process your payment. Please, try again.
  Bedankt voor je Aanvraag!
  OPGELET: dit tijdstip moet nog bevestigd worden door de eigenaars van de accommodatie. Deze bevestiging volgt zo snel mogelijk via e-mail. Het voorlopige bevestigingsnummer is:


   
  Informeer of boek bij SOJKA RESORT