TIP!

Laat je verrassen door de Dordogne dankzij het fiets- en/of wandelarrangement van Maison Chabrat. MEER INFO HIER


Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Ook Casa Bela Moura is Standhouder op Vakantiebeurs Utrecht

Zoals eerder aangekondigd, zijn we – voor het eerst in de tienjarige geschiedenis van Bij Landgenoten – zélf aanwezig als exposant op de Vakantiebeurs Utrecht, het grootste reisevent van de Benelux. Maar daar zijn we niet alleen: ook één van de accommodaties op ‘Bij Landgenoten’ zal immers vertegenwoordigd zijn, nl. Casa Bela Moura.

Het kleinste 4-sterren hotel van Portugal staat al meer dan 20 jaar onder Vlaamse leiding. De familie Rijnders en hun team verwelkomen hun gasten in een warme sfeer van gastvrijheid, met aandacht voor de wensen van elke individuele gast. Er zijn 14 comfortabele kamers en 2 familiesuites met open keuken en woongedeelte. Zeer centraal gelegen in de Algarve en daardoor erg geschikt om gedurende 7 tot 12 dagen de hele Algarve te verkennen. Op 950 meter vind je de dichtstbijzijnde zandstrandjes. Meer info op de website van Casa Bela Moura.

De Vakantiebeurs Utrecht vindt plaats van 11 t/m 14 januari 2024. Hier ontdek je de mooiste en meest exotische bestemmingen van over de hele wereld. Maak kennis met lokale reisexperts die jouw reis perfect op maat kunnen maken en geniet van inspirerende presentaties en workshops. Of je nu op zoek bent naar een romantisch uitje, een avontuurlijke trip of een familievakantie, op de Vakantiebeurs vind je het allemaal.

We stellen er in première de jubileumeditie (= 10de jaargang) van ons gratis Bij Landgenoten Magazine voor. En we organiseren er een wedstrijd met een erg mooie prijzenpot. Voor de Nederlandse bezoekers wordt dit een eerste kans om face2face met ons concept in contact te komen. En voor de steeds talrijker wordende Vlaamse bezoekers in Utrecht zullen wij uiteraard met veel plezier op elk van de 4 beursdagen een Vlaams aanspreekpunt vormen, samen met Casa Bela Moura.

Data & Uren:

 • Donderdag 11 januari 2024: 09.30 – 17.00 uur
 • Vrijdag 12 januari 2024: 09.30 – 20.00 uur
 • Zaterdag 13 januari 2024: 09.30 – 17.00 uur
 • Zondag 14 januari 2024: 09.30 – 17.00 uur

Toegangsprijzen:

Website & Praktische info

Fotograaf: MichielTon.com

 

Fotograaf: MichielTon.com

 

Fotograaf: MichielTon.com

 

Fotograaf: MichielTon.com

 

Fotograaf: MichielTon.com


 
 Informeer of boek bij CASA BELA MOURA

       


   

  TIP !
  Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!