TIP!

Laat je verrassen door de Dordogne dankzij het fiets- en/of wandelarrangement van Maison Chabrat. MEER INFO HIER


Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Vakantiebeurs Utrecht: Win een Vrijkaart

Vakantiebeurs Utrecht 2024

Ben jij toe aan een onvergetelijke reiservaring? Kom dan naar de Vakantiebeurs, van 11 t/m 14 januari 2024 in de Koninklijke Jaarbeurs Utrecht, het grootste reisevent van het jaar in de Benelux! Hier ontdek je de mooiste en meest exotische bestemmingen van over de hele wereld. Maak kennis met lokale reisexperts die jouw reis perfect op maat kunnen maken en geniet van inspirerende presentaties en workshops. Of je nu op zoek bent naar een romantisch uitje, een avontuurlijke trip of een familievakantie, op de Vakantiebeurs vind je het allemaal.

Voor het eerst in de tienjarige geschiedenis van Bij Landgenoten, zijn we zélf aanwezig als exposant op de Vakantiebeurs Utrecht. Sterker nog, we stellen er in première de jubileumeditie (= 10de jaargang) van ons gratis Bij Landgenoten Magazine voor. En we organiseren er een wedstrijd met een erg mooie prijzenpot. Voor de Nederlandse bezoekers wordt dit een eerste kans om face2face met ons concept in contact te komen. En voor de steeds talrijker wordende Vlaamse bezoekers in Utrecht zullen wij uiteraard met veel plezier op elk van de 4 beursdagen een Vlaams aanspreekpunt vormen, samen met Casa Bela Moura – één van de ‘Bij Landgenoten’ accommodaties in Portugal die ons vergezelt op deze beurs.

Of je nu een doorgewinterde globetrotter bent of pas begint met reizen, de Vakantiebeurs Utrecht 2024 is de plek om je reisplannen te laten groeien en dromen werkelijkheid te maken.

Wij hebben 25 vrijkaarten beschikbaar. Reageer snel via onderstaand formulier. De eerste 25 inzenders krijgen een vrijkaart cadeau.


Jammer genoeg zijn alle vrijkaarten de deur uit. Zie link hieronder om tickets te kopen met € 3 korting.


Data & Uren:

  • Donderdag 11 januari 2024: 09.30 – 17.00 uur
  • Vrijdag 12 januari 2024: 09.30 – 20.00 uur
  • Zaterdag 13 januari 2024: 09.30 – 17.00 uur
  • Zondag 14 januari 2024: 09.30 – 17.00 uur

Toegangsprijzen:

Website & Praktische info

Fotograaf: MichielTon.com

 

Fotograaf: MichielTon.com

 

Fotograaf: MichielTon.com

 

Fotograaf: MichielTon.com

 

Fotograaf: MichielTon.com