TIP

Het Bij Landgenoten Magazine 2024 telt 80 pagina’s vol topadresjes bij land- en taalgenoten. Vraag het aan VIA DEZE LINK.
Word lid van de Bij Landgenoten Club en krijg korting bij ruim 100 accommodaties. Inclusief gratis magazine! WORD LID.
Op zoek naar een wandelvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Wandelen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een fietsvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Fietsen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een gezinsvakantie met kids? Raadpleeg ons e-magazine ‘Met Kids bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een culinaire vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een lange vakantie of een workation? Raadpleeg ons e-magazine ‘Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een actieve vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Actieve Vakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een golfvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Golfvakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een huisdiervriendelijke vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Honden Welkom bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Trouwen in het buitenland of een honeymoon bij landgenoten? Raadpleeg ons e-magazine ‘Trouwen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een adults only vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Adults Only bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.


Perscentrum

Privékliniek Wellness Kliniek (Genk) nu ook in Barcelona

Wellness Kliniek, een full service privékliniek op het gebied van plastische en cosmetische chirurgie, ontvangt in hun vestiging in Genk jaarlijks al veel patiënten uit heel Europa. Om het voor patiënten makkelijker te maken, hebben zij enkele jaren geleden de Wellness Kliniek in Barcelona geopend, die ondertussen al goed bezocht wordt door zowel Spanjaarden als patiënten uit Midden- en Zuid-Frankrijk. Maar uiteraard kunnen ook Belgen die op vakantie gaan bij landgenoten in Catalonië gebruik maken van de diensten van de kliniek.

Populaire ingrepen

Zowel in Wellness Kliniek Genk als in Barcelona behoren borstvergrotingen en liposuctie tot de populairste ingrepen. Veel dames zijn gek op een prontere boezem en rondingen, die middels sporten en diëten niet altijd te bereiken zijn. Ook de neuscorrectie wint aan populariteit. Het kan gaan om een correctie van de neusbrug of neustip, maar ook om het verkleinen van de neusvleugels of het rechtzetten van een scheve neus.

Transparantie is key

Er zijn natuurlijk tal van privéklinieken door heel Europa en zelfs daarbuiten. Wat Wellness Kliniek zo populair maakt zijn onder meer de transparantie en kwaliteit. De prijzen worden op de website getoond en zijn all-in, wat betekent dat je ook de juiste voor- en nazorg ontvangt. Voor patiënten die van ver komen is een overnachting altijd optioneel. Wie benieuwd is naar resultaten die in het verleden zijn behaald, kan op de website zelfs voor- en na foto’s bekijken.

Unieke MIBIS-methode voor borstvergroting

Wellness Kliniek weet door jarenlange ervaring altijd de beste technieken te hanteren, zoals de eigen ontwikkelde MIBIS-methode bij een borstvergroting. Hierbij wordt de incisie zo klein mogelijk gehouden (circa 2 tot 3 cm) om het esthetische resultaat te verzekeren. Bovendien is deze ingreep relatief snel uit te voeren. Hoe korter de operatietijd, hoe sneller vaak het herstel en hoe kleiner de kans op complicaties.

Kiezen voor kwaliteit

Nu zijn borstvergrotingen niet altijd even positief in het nieuws, wegens complicaties die hierdoor (op termijn) kunnen optreden. Je wilt daarom zeker weten dat je kiest voor een gedegen kliniek die niet alleen veilig opereert, maar ook inzet op de beste implantaten. Bij Wellness Kliniek kijken ze dan ook specifiek naar wat bij je lichaam past en kiezen ze voor merken als Arion, Motiva en Natrelle. Borstimplantaten die qua kwaliteit tot de top behoren.

Iedereen een droomlichaam!

Goed in je vel zitten is belangrijk, hoe je dat ook bereikt. Waar de een niets moet hebben van cosmetische ingrepen, is de ander er gek op. Het is dan ook vooral belangrijk dat je kiest voor een ingreep als je jezelf er goed bij voelt. Doe het voor jezelf, niet voor een ander. De privékliniek gaat dan ook altijd uitgebreid met je in gesprek, zodat je zeker weet dat je voor iets kiest dat bij je past. Zie je na het vrijblijvend consult alsnog van de ingreep af, dan is dat geen enkel probleem. En dan kun je je vakantie ter plaatse bij landgenoten gewoon verderzetten.

Overal ter wereld een Wellness Kliniek

De ambities van Wellness Kliniek, dat behoort tot de Genkse Spronken Group, zijn groot. Het liefst willen ze overal ter wereld een Wellness Kliniek openen. Zo wordt kwalitatieve plastische chirurgie voor iedereen betaalbaar en komt het binnen handbereik. Met de nadruk op kwaliteit, want je wilt natuurlijk wel verzekerd zijn van een veilige behandeling. Neem eens een kijkje op de website van Wellness Kliniek als je zelf een cosmetische ingreep overweegt. En combineer het zeker met een vakantie bij Belgen in Catalonië, als je de vestiging van Barcelona overweegt op te zoeken.