TIP

Het Bij Landgenoten Magazine 2024 telt 80 pagina’s vol topadresjes bij land- en taalgenoten. Vraag het aan VIA DEZE LINK.
Word lid van de Bij Landgenoten Club en krijg korting bij ruim 100 accommodaties. Inclusief gratis magazine! WORD LID.
Op zoek naar een wandelvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Wandelen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een fietsvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Fietsen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een gezinsvakantie met kids? Raadpleeg ons e-magazine ‘Met Kids bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een culinaire vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een lange vakantie of een workation? Raadpleeg ons e-magazine ‘Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een actieve vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Actieve Vakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een golfvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Golfvakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een huisdiervriendelijke vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Honden Welkom bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Trouwen in het buitenland of een honeymoon bij landgenoten? Raadpleeg ons e-magazine ‘Trouwen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een adults only vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Adults Only bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.


Europa > Portugal > Faro

Quinta Luz do Sol

Quinta Luz do Sol: Logeren bij Landgenoten in Portugal

Alicia – de gastvrouw van Quinta Luz do Sol en ook wel bekend van het VTM programma ‘B&B Zoekt Lief’ (seizoen 2) – verloor haar hart 15 jaar geleden in de Algarve. Haar droom om te verhuizen naar Portugal werd hier vervuld. Haar passie voor het land en het gevoel van thuiskomen te kunnen delen, heeft ze met veel liefde in de unieke B&B gestoken.

Wat maakt Quinta Luz do Sol zo uniek? Het ligt gelegen midden in de natuur maar toch dichtbij bruisende steden, je krijgt een royaal ontbijt geserveerd op je privéterras zodat je in alle rust en stilte kunt genieten van de Portugese zon en het vers geperste sinaasappelsap. Alicia runt de B&B alleen, wat maakt dat het echt rust en privacy uitstraalt. Snel ondervond ze dat het ontvangen van gasten, het prepareren van uitgebreide ontbijtjes, en het creëren van een uitnodigende setting voor de gasten echt iets voor haar is. Elke keer ze gasten ontvangt, krijgt ze meer energie en fleurt ze helemaal op. Alicia’s doel bestaat erin om iedereen zich thuis te laten voelen. Quinta Luz do Sol straalt een eigen energie af van gastvrijheid, liefde voor natuur en dier. Kom zelf de rust eens opzoeken. Alicia verwelkomt je graag. Omwille van de rust op het domein en voor de andere gasten, staat de B&B enkel open voor volwassen gasten.

Quinta Luz do Sol ligt op amper 20 minuten rijden van de luchthaven van Faro. Moderne architectuur tegen een achtergrond van authentiek landschap. Een mooie combinatie. Kleinschalig en sfeervol. Een plek om volledig tot rust te komen. Heel dichtbij de uitvalswegen, strand en diverse gezellige dorpjes, maar toch middenin de natuur. Een aangename stilte overvalt je. Hier bepaalt de natuur het ritme van de dag. Heerlijk!

In de 4 comfortabele tweepersoonskamers nodigt de boxspring uit om direct even te gaan liggen. Een uitnodiging waar je graag op in zou gaan, ware het niet dat door het raam de volgende verrassing alweer zichtbaar is. Een gezellige patio, met uitzicht over het rijk begroeide terrein rondom het azuurblauwe zwembad. Voor de strandliefhebbers zijn strandlakens en een strandtas aanwezig op de kamer. Des te meer ruimte in de koffer voor andere fijne vakantiespullen, zoals een goed boek.

Meer info op de website van Quinta Luz do Sol. Bekijk zeker ook eens de beoordelingen op Tripadvisor.

  RECENSIES
Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven
Of wees eens super origineel, en bezorg ons een video review
  VIDEO VAN QUINTA LUZ DO SOL


 
 Informeer of boek bij QUINTA LUZ DO SOL

       


   
    PRAKTISCHE INFO OVER QUINTA LUZ DO SOL

     +351 910 599 551
     https://nl.quintaluzdosol.com/  


  Maximale Capaciteit: 8 personen

  Extra Faciliteiten :

  • Wifi beschikbaar
  • Zwembad aanwezig
  • Geschikt voor mindervaliden
  • Eigenaars bereikbaar via Whatsapp (+351910599551)

     Alicia De Vree

    PLAN JE REIS

    LIGGING VAN QUINTA LUZ DO SOL

  Adres: Sitio do Laranjeiro cx 497 F, 8700-077, Moncarapacho, Portugal


   
  QUINTA LUZ DO SOL: ADULTS ONLY

  QUINTA LUZ DO SOL is een adults only accommodatie. Je leest er alles over in ons thematisch e-magazine 'Adults Only bij Land- en Taalgenoten'.


   
    LIVE VIDEOGESPREK MET DE EIGENAARS VAN QUINTA LUZ DO SOL
  Via 'Bij Landgenoten' kun je nu een live videogesprek met de eigenaar(s) van QUINTA LUZ DO SOL boeken. Zit je nog met enkele concrete vragen, wil je even kennismaken met wie achter dit aanbod zit, ben je benieuwd naar uitstapmogelijkheden of naar arrangementen, maar kijk je ertegenop om veel over en weer te mailen? Boek dan een live videogesprek via onze beveiligde servers. De eigenaar zal je vragen graag beantwoorden en/of met plezier een reeks foto's of tips met je delen. Zo maak je 1-op-1 en in volle privacy kennis met de persoon die van je vakantie een droomvakantie zal maken. Deze dienst is volledig gratis. Het door jou gekozen tijdstip (max. 1 uur) is steeds onder voorbehoud en zal kort na je aanvraag door de eigenaar(s) worden bevestigd.
   
  Accommodatie
  Via
  Dienst
  Extra
  Tijdstip
  Recurring info
  Info
  Bevestiging
  We aren’t able to process your payment. Please, try again.
  Bedankt voor je Aanvraag!
  OPGELET: dit tijdstip moet nog bevestigd worden door de eigenaars van de accommodatie. Deze bevestiging volgt zo snel mogelijk via e-mail. Het voorlopige bevestigingsnummer is:


   
  Informeer of boek bij QUINTA LUZ DO SOL