TIP

Het Bij Landgenoten Magazine 2024 telt 80 pagina’s vol topadresjes bij land- en taalgenoten. Vraag het aan VIA DEZE LINK.
Word lid van de Bij Landgenoten Club en krijg korting bij ruim 100 accommodaties. Inclusief gratis magazine! WORD LID.
Op zoek naar een wandelvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Wandelen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een fietsvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Fietsen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een gezinsvakantie met kids? Raadpleeg ons e-magazine ‘Met Kids bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een culinaire vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een lange vakantie of een workation? Raadpleeg ons e-magazine ‘Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een actieve vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Actieve Vakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een golfvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Golfvakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een huisdiervriendelijke vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Honden Welkom bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Trouwen in het buitenland of een honeymoon bij landgenoten? Raadpleeg ons e-magazine ‘Trouwen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een adults only vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Adults Only bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.


Europa > Frankrijk > Normandie > Manche

MH, Maison les Hirondelles

9.8 /10 (5 recensies)

MH Maison les Hirondelles - Logeren bij Landgenoten in Frankrijk

MH, Maison les Hirondelles is een Bed and Breakfast dichtbij Sainte-Mère-Eglise in het hart van La Manche, in de Cotentin van Normandië. De eigenaars wonen al sinds 2007 in deze streek en als echte insiders kunnen ze je goed informeren.

Maison les Hirondelles is comfortabel, gezellig en kleinschalig en alles verloopt er in een ontspannen sfeer. Het is de passie van de eigenaars om je verblijf in Normandië een belevenis te laten zijn.

MH is een leuke B&B, een maison d'amis in Hemevez, een dorpje aan de rivier de Merderet. De Tweede Wereldoorlog is hier niet onopgemerkt gebleven.

Het huis stamt uit 1731 en is een volledig gerenoveerde voormalige boerderij. Het is ingericht met een mix van Franse brocante, vintage en moderne meubels. En niet te vergeten een kleine verzameling van D-Day items.

Er is een grote tuin aan de achterzijde van het huis waar je heerlijk kunt wandelen en kunt genieten van talloze rozensoorten, magnolia's, hortensia's, een keur aan diverse bomen en struiken.

Op de begane grond bevindt zich een zeer ruime salon (50 m²) met grote banken en een leestafel. Je kunt hier gezellig samen zitten, praten, lezen of muziek luisteren. Er bevinden zich in deze salon boekenkasten vol leesplezier!

MH heeft 3 ruime gastenkamers en ligt dichtbij het fameuze Sainte-Mère-Eglise en de D-Day landingsstranden. Op 6 juni 1944 kwamen de geallieerden hier 's nachts aan om Europa te bevrijden.

In MH willen de eigenaars samen met jou deze bevrijding herdenken en de vrede en het leven vieren. Ze voelen zich ambassadeurs van de vrijheid!

In de naaste omgeving van Maison Les Hirondelles kun je terug in de tijd gaan om alles te weten komen over wat er op 6 juni 1944 en de periode daarna is gebeurd.

Uiteraard biedt de omgeving talloze andere zaken op cultureel en culinair gebied. Denk aan havenstadjes als Barfleur en St-Vaast-la-Hougue, de prachtige stranden van Carteret, het tapijt van Bayeux en de niet te missen Mont Saint-Michel.

MH ligt midden in een zeer rustig dorpje waar je 's ochtends kunt genieten van het gezang van de merels. Er is een eigen parking direct aan de overzijde van het huis.

Veilige stalling voor fietsen of klassieke auto's.

MH, Maison Les Hirondelles is sinds juni 2019 geopend, exact 75 jaar na de landing in Normandië.

Minimum verblijf van 3 nachten. Deze accommodatie is adults only, dus geschikt voor gasten met jongeren vanaf 16 jaar. Huisdieren zijn helaas niet toegestaan.

Meer info op de website van Maison Les Hirondelles.

  RECENSIES
Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven
Of wees eens super origineel, en bezorg ons een video review

 Informeer of boek bij MAISON LES HIRONDELLES

  Neem contact op met deze aanbieder voor tarieven en beschikbaarheid.

       


   
    PRAKTISCHE INFO OVER MAISON LES HIRONDELLES

     +33 677 684 694
  Contacteer via Whatsapp:  
   
     http://www.bb-sainte-mere-eglise.com  


  Aantal Kamers: 3
  Maximale Capaciteit: 6 personen

  Extra Faciliteiten :

  • Wifi beschikbaar
  • Eigenaars bereikbaar via Whatsapp (+33677684694)

     Anne (NL)

    PLAN JE REIS

    LIGGING VAN MAISON LES HIRONDELLES

  Adres: 18 Le Bourg, 50700 Hemevez, Frankrijk


   
    MAISON LES HIRONDELLES: WANDELBESTEMMING

  Wandelfan?
   
  MAISON LES HIRONDELLES is een ideale wandelbestemming. Je leest er alles over in ons thematisch e-magazine 'Wandelen bij Land- en Taalgenoten'.
   
  Ontdek de mooiste wandelroutes in de omgeving.


   
    MAISON LES HIRONDELLES: FIETSBESTEMMING

  Fietsfan?
   
  MAISON LES HIRONDELLES is een ideale fietsbestemming. Je leest er alles over in ons thematisch e-magazine 'Fietsen bij Land- en Taalgenoten'.
   
  Ontdek de mooiste fietsroutes in de omgeving.


   
    MAISON LES HIRONDELLES: CULINAIRE BESTEMMING

  Op zoek naar een accommodatie waar je lekker en gezellig kan tafelen?
   
  MAISON LES HIRONDELLES is een culinair aantrekkelijke bestemming. Je leest er alles over in ons thematisch e-magazine 'Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten'.


   
    MAISON LES HIRONDELLES: GUNSTIG VOOR EEN LANG VERBLIJF

  Op zoek naar een accommodatie waar je lang kan verblijven, bijvoorbeeld om er te telewerken of te overwinteren of een regio gedurende een lange periode te leren kennen?
   
  MAISON LES HIRONDELLES is geschikt voor lange verblijven. Je leest er alles over in ons thematisch e-magazine 'Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten'.


   
  MAISON LES HIRONDELLES: IDEAAL VOOR EEN ACTIEVE VAKANTIE

  MAISON LES HIRONDELLES is geschikt voor het doorbrengen van een actieve vakantie. Je leest er alles over in ons thematisch e-magazine 'Actieve Vakanties bij Land- en Taalgenoten'.


   
  MAISON LES HIRONDELLES: ADULTS ONLY

  MAISON LES HIRONDELLES is een adults only accommodatie. Je leest er alles over in ons thematisch e-magazine 'Adults Only bij Land- en Taalgenoten'.


   
  Informeer of boek bij MAISON LES HIRONDELLES

   Neem contact op met deze aanbieder voor tarieven en beschikbaarheid.