INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw GSM-nummer(optioneel)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus zes? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   GSM-nummer(optioneel)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer(optioneel)>

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   KOM TOT RUST IN DE ALGARVE!

   Afrika > Kenia > Madagaskar > Mauritius > Namibië > Tanzania > Zuid-Afrika

   Reisbrigade (Afrika)


   Reisbrigade (Afrika) - Nederlandstalige Privéreizen op Maat

   Reisbrigade is opgericht door Kim Nooyens, een Vlaamse wereldreizigster die haar hart vooral aan Azië en Afrika heeft verloren. Zij was jarenlang reisbegeleidster voor groepen in Afrika, en op één van die reizen in Madagaskar kwam ze een leuke Hollander tegen. Zo kwam zij door de liefde in Amsterdam terecht, en sindsdien reizen zij, samen met hun twee dochters, over de wereld.

   Uit liefde voor Azië en Afrika heeft zij in 2015 Reisbrigade opgericht, een persoonlijke reisorganisatie waar flexibiliteit, service, aandacht en improvisatie erg belangrijk zijn. Duurzaamheid en respect voor de planeet en haar bevolking zijn belangrijk voor Reisbrigade. Wie met Reisbrigade reist weet dat zij meer bieden dan alleen mooie reizen, namelijk een positieve impact bij de lokale bevolking en een positieve impact op de bestemmingen. Reisbrigade is een echte sociale onderneming en is daarom aangesloten bij verschillende sociale en duurzame netwerken, zoals bijvoorbeeld het Register van Code Sociale Ondernemingen Dit houdt in dat ze niet ‘zomaar’ een reisorganisatie zijn, maar een onderneming met ook niet-financiële doelen. De missie van Reisbrigade is dan ook als volgt: “door mensen te verbinden, verrijken we levens”.

   Spreekt dit je aan? Wil je graag dat de lokale bevolking ook profiteert van jouw bezoek aan het land? En wil je graag tijdens je rondreis wat bijleren over het land of de lokale cultuur? Heb je een hekel aan massatoerisme, saaie businesshotels of gigantisch grote resorts? Hoef je niet voor een dubbeltje op de eerste rij te zitten? Geen zin om de standaard hoogtepunten in een Amerikaans tempo te bekijken? Dan zit je op één lijn met de bezielers van Reisbrigade!

   Reisbrigade verkoopt individuele rondreizen op maat naar bestemmingen in Afrika en Azie, maar enkel de bestemmingen die zij door-en-door kennen, en waar ze zelf zijn geweest. Ze helpen je graag op weg met het samenstellen van een mooie en complete rondreis, en ze staan voor je klaar met advies en tips: voor, tijdens en na je rondreis.

   Bestemmingen in Afrika zijn: Kenia, Madagaskar, Mauritius, Namibië, Tanzania en Zuid-Afrika.

   Meer info op de website van Reisbrigade.

     RECENSIES
   Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven

    


    
    Informeer of boek bij REISBRIGADE     
      PRAKTISCHE INFO OVER REISBRIGADE

       +31 622 298 241
       https://www.reisbrigade.nl/      Extra Faciliteiten :

    • Kindvriendelijk

       Kim Nooyens

      PLAN JE REIS NAAR REISBRIGADE

    Informeer of boek bij REISBRIGADE