TIP!

Laat je verrassen door de Dordogne dankzij het fiets- en/of wandelarrangement van Maison Chabrat. MEER INFO HIER


Azië > Cambodja > Indonesië > Laos > Maleisië > Thailand > Vietnam

Reisbrigade (Azië)


Reisbrigade (Azië) - Nederlandstalige Privéreizen op Maat

Reisbrigade is opgericht door Kim Nooyens, een Vlaamse wereldreizigster die haar hart vooral aan Azië en Afrika heeft verloren. Zij was jarenlang reisbegeleidster voor groepen in Afrika, en op één van die reizen in Madagaskar kwam ze een leuke Hollander tegen. Zo kwam zij door de liefde in Amsterdam terecht, en sindsdien reizen zij, samen met hun twee dochters, over de wereld.

Uit liefde voor Azië en Afrika heeft zij in 2015 Reisbrigade opgericht, een persoonlijke reisorganisatie waar flexibiliteit, service, aandacht en improvisatie erg belangrijk zijn. Duurzaamheid en respect voor de planeet en haar bevolking zijn belangrijk voor Reisbrigade. Wie met Reisbrigade reist weet dat zij meer bieden dan alleen mooie reizen, namelijk een positieve impact bij de lokale bevolking en een positieve impact op de bestemmingen. Reisbrigade is een echte sociale onderneming en is daarom aangesloten bij verschillende sociale en duurzame netwerken, zoals bijvoorbeeld het Register van Code Sociale Ondernemingen Dit houdt in dat ze niet ‘zomaar’ een reisorganisatie zijn, maar een onderneming met ook niet-financiële doelen. De missie van Reisbrigade is dan ook als volgt: “door mensen te verbinden, verrijken we levens”.

Spreekt dit je aan? Wil je graag dat de lokale bevolking ook profiteert van jouw bezoek aan het land? En wil je graag tijdens je rondreis wat bijleren over het land of de lokale cultuur? Heb je een hekel aan massatoerisme, saaie businesshotels of gigantisch grote resorts? Hoef je niet voor een dubbeltje op de eerste rij te zitten? Geen zin om de standaard hoogtepunten in een Amerikaans tempo te bekijken? Dan zit je op één lijn met de bezielers van Reisbrigade!

Reisbrigade verkoopt individuele rondreizen op maat naar bestemmingen in Afrika en Azie, maar enkel de bestemmingen die zij door-en-door kennen, en waar ze zelf zijn geweest. Ze helpen je graag op weg met het samenstellen van een mooie en complete rondreis, en ze staan voor je klaar met advies en tips: voor, tijdens en na je rondreis.

Bestemmingen in Azië zijn: Cambodja, Indonesië, Laos, Maleisië, Thailand en Vietnam.

Meer info op de website van Reisbrigade.

  RECENSIES
Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven
Of wees eens super origineel, en bezorg ons een video review


 
 Informeer of boek bij REISBRIGADE

       


   
    PRAKTISCHE INFO OVER REISBRIGADE

     +31 622 298 241
     https://www.reisbrigade.nl/    Extra Faciliteiten :

  • Kindvriendelijk

     Kim Nooyens

    PLAN JE REIS

  Informeer of boek bij REISBRIGADE