INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw GSM-nummer(optioneel)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus zes? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   GSM-nummer(optioneel)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer(optioneel)>

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   KOM TOT RUST IN DE ALGARVE!

   Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

   Résidence Les Belles Heures Breidt Uit

   De nieuwste aanwinst bij Résidence Les Belles Heures (Provence) is het pareltje Villa Bastide des Anges, een bijzonder aantrekkelijke vakantiewoning voor 6 personen met verwarmd privézwembad, prachtig terras, 4 slaapkamers, 2 badkamers en een ruime living met airco.

   Na meer dan duizend uren werk samen met enthousiaste mensen is de villa Bastide des Anges helemaal opgeknapt en klaar voor de verhuur.

   In de periode van 22/06/2018 tot 06/07/2018 is de villa nog beschikbaar. Dus wie interesse heeft kan er dit jaar nog heerlijk genieten.

   Heleen en Eric heten je van harte welkom in het mooiste kleinschalige vakantieparkje in de Provence, gelegen nabij de Mont Ventoux en Vaison-la-Romaine.

   Een vakantieverblijf in Résidence Les Belles Heures is met name geschikt voor mensen die willen ontspannen, onthaasten, wandelen, wielrennen, interessante steden, markten, pittoreske dorpjes willen bezoeken of kennis willen maken met de Côte du Rhône wijnen, maar vooral genieten van de vele culinaire plekjes en de zon (bijna twee keer zoveel zon als in Nederland/België).

   Heleen en Eric houden zich sinds 2010 bezig met het beheer van het park. Omdat het park diverse mogelijkheden biedt (rust/privacy, luxe, gezelligheid, groepen) stemmen ze graag af welke woning(en) het beste aansluit(en) op de wensen en verwachtingen van de gasten.

   In iedere woning ligt een boekwerk met 45 uitstapjes in de omgeving. Een bakker, met elke dag vers brood, en een kleine supermarkt en slager liggen op 500 meter afstand. Een prima restaurant ligt op 1 km afstand. Een dokterspraktijk is op 300 m en ziekenhuis op 5 km afstand.

   Meer info op de website van Résidence Les Belles Heures.


    
    Informeer of boek bij RÉSIDENCE LES BELLES HEURES     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!