BESTEL NU HET GRATIS BIJ LANDGENOTEN MAGAZINE!

Europa > Italië > Le Marche

Rosa nel Pozzo, Appartementen en B&B

Rosa nel Pozzo - Logeren bij Taalgenoten in Italië

De adults only no kids B&B en Appartementen Rosa nel Pozzo ligt in San Pietro in de mooiste regio van La Bella Italia: Le Marche, met haar bijzondere ligging, tussen de Adriatische zee en de Apennijnen, door velen ook wel bestempeld als ‘het best bewaarde geheim van Italië’.

De regio Le Marche en vakantie bij Nederlanders in Italië, het zijn de ingredienten voor een perfecte vakantie: een schitterend heuvellandschap, mooie stranden, pittoreske dorpjes, prachtige oude steden én een heerlijk klimaat.

Rosa nel Pozzo ligt op een unieke plek aan het einde van een doodlopend grintpad. Je kan hier genieten van een geweldig uitzicht van 360 graden op de heuvelachtige omgeving. Omdat er geen kinderen komen, is het hier altijd rustig zodat je heerlijk bij kan komen van het drukke doordeweekse bestaan.

Uitbaters Germa & Bert bieden de mogelijkheid tot ontbijt en een maaltijd op bestelling zodat je de deur niet uit hoeft. Het wordt op je eigen terras geserveerd met een vers wijntje van de wijnboer. Uiteraard kan je gebruik maken van het zwembad, dat een geweldig uitzicht biedt, of een inspanning doen op één van de fitness apparaten.

Le Marche is bezaaid met schitterende oude plaatsjes, waar het leven lijkt stil te staan, zoals b.v. San Pietro, Corinaldo, Pergola en Arcevia. Door de centrale ligging tussen de Adriatische stranden en de bergen van de Apennijnen, is het een heerlijke uitvalsbasis om leuke uitstapjes en tochtjes te maken. Natuurlijk ook erg belangrijk zijn de diverse zeer goede restaurantjes in de directe omgeving, waar men nog vaak kan eten ‘wat de pot schaft’. Germa & Bert hebben ze uiteraard allemaal getest en ze adviseren jullie graag!

Meer info op de website van Rosa nel Pozzo.

  RECENSIES
Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven

 


 
 Informeer of boek bij ROSA NEL POZZO

       


   
    PRAKTISCHE INFO OVER ROSA NEL POZZO

     +39 0731 982 113 | +39 3341 929 182
     https://rosanelpozzo.com  


  Maximale Capaciteit: 8 personen

  Extra Faciliteiten :

  • Wifi beschikbaar
  • Avondmaal mogelijk
  • Huisdieren toegelaten (onder voorwaarden)
  • Zwembad aanwezig

     Germa van Beekveld en Bert van Grinsven (NL)

    PLAN JE REIS NAAR ROSA NEL POZZO

    LIGGING VAN ROSA NEL POZZO

  Adres: Fraz. San Pietro 43, 60011 Arcevia, Italië


   
  Informeer of boek bij ROSA NEL POZZO