INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw GSM-nummer (optioneel)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   GSM-nummer (optioneel)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer(optioneel)>

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   TIP

   Het Bij Landgenoten Magazine 2022 is er – 84 pagina’s vakantietips bij land- en taalgenoten – Vraag je Exemplaar aan
   NIEUW: MET LANDGENOTEN – Nederlandstalig Begeleide Kleinschalige Rondreizen, Overal ter Wereld – Bezoek de Website

   Oceanië > Australië > Nieuw-Zeeland

   Ying Ying Travel (Oceanië)

   Ying Ying Travel is dé specialist in het organiseren van begeleide groepsreizen en privé rondreizen op maat, zowel binnen Azië, Afrika als Oceanië.

   Elk teamlid van Ying Ying Travel heeft een diepgewortelde passie en jarenlange band met zijn of haar land van bestemming. De diepgewortelde passie voor het reizen naar unieke bestemmingen delen met anderen, dat is het hoofddoel van Mario Steurs, zaakvoerder van Ying Ying Travel en reisleider voor China, Mongolië en Oeganda. Diezelfde drijfveer en passie delen ook alle andere reisleiders en gidsen van Ying Ying Travel. Ofwel wonen ze er, ofwel hebben ze op een andere manier een jarenlange band met hun land van bestemming.

   Binnen Oceanië heeft Ying Ying Travel een aanbod binnen zowel Australië als Nieuw-Zeeland. Zowel begeleide Nederlandstalige groepsreizen als reizen volledig op maat behoren tot de mogelijkheden.

   Australië, het oudste continent met ook een heel nieuwe geschiedenis, is een wereld in één land en in volle uitbouw. Enkel leegte? Helemaal niet. Je beleeft het land in een dwarsdoorsnede van het uiterst gevarieerde zuiden. Je gaat van kust naar kust tussen Perth en Sydney en zigzagt naar alle mogelijke boeiende plekken en ervaringen. Je geniet van de bevolking, de kunst en cultuur, het land en de zee. En ook een stukje “Outback”. Dat zijn de gebieden ver van de bewoonde wereld.

   Nieuw-Zeeland is het land van de Witte Wolk voor de Maori-bevolking. Zo geïsoleerd en dan nog eens heel anders dan Australië. Het Noord- en het Zuideiland zijn dan ook nog heel verschillend. Intense natuurpracht, spectaculaire ritten, een fauna en flora regelrecht uit de oertijd, spetterende vulkanen en geysers, fjorden, reuzenvarens, een sensationele kustlijn. Al het groen van de wereld in één land. Niet te geloven? Dan moet je eens gaan kijken met Ying Ying Travel!

   Ontdek de mogelijkheden voor een begeleide rondreis in Australië of Nieuw-Zeeland of informeer naar een reis op maat.

   Ying Ying Travel hecht erg veel belang aan authenticiteit en trekt graag flink verder dan de klassieke toeristische trekpleisters. Dankzij een sterk netwerk ter plaatse kan Ying Ying Travel jou tijdens iedere reis telkens die extra’s bieden. Je komt thuis bij vrienden!

   Meer info op de website van Ying Ying Travel.

     RECENSIES
   Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven

    

     PRAKTISCHE INFO OVER YING YING TRAVEL (Oceanië)

      +32 497 634 220 | +32 147 371 84
      https://www.yingyingtravel.eu/     Extra Faciliteiten :

   • Eigenaars bereikbaar via Whatsapp (+32497634220)

      Mario Steurs

     PLAN JE REIS NAAR YING YING TRAVEL (Oceanië)


    
   Informeer of boek bij YING YING TRAVEL (Oceanië)


    
     LIVE VIDEOGESPREK MET DE EIGENAARS VAN YING YING TRAVEL (Oceanië)
   Via 'Bij Landgenoten' kun je nu een live videogesprek met de eigenaar(s) van YING YING TRAVEL (Oceanië) boeken. Zit je nog met enkele concrete vragen, wil je even kennismaken met wie achter dit aanbod zit, ben je benieuwd naar uitstapmogelijkheden of naar arrangementen, maar kijk je ertegenop om veel over en weer te mailen? Boek dan een live videogesprek via onze beveiligde servers. De eigenaar zal je vragen graag beantwoorden en/of met plezier een reeks foto's of tips met je delen. Zo maak je 1-op-1 en in volle privacy kennis met de persoon die van je vakantie een droomvakantie zal maken. Deze dienst is volledig gratis. Het door jou gekozen tijdstip (max. 1 uur) is steeds onder voorbehoud en zal kort na je aanvraag door de eigenaar(s) worden bevestigd.
    
   Accommodatie
   Via
   Dienst
   Extra
   Tijdstip
   Recurring info
   Info
   Bevestiging
   We aren’t able to process your payment. Please, try again.
   Bedankt voor je Aanvraag!
   OPGELET: dit tijdstip moet nog bevestigd worden door de eigenaars van de accommodatie. Deze bevestiging volgt zo snel mogelijk via e-mail. Het voorlopige bevestigingsnummer is: