TIP

Het Bij Landgenoten Magazine 2024 telt 80 pagina’s vol topadresjes bij land- en taalgenoten. Vraag het aan VIA DEZE LINK.
Word lid van de Bij Landgenoten Club en krijg korting bij ruim 100 accommodaties. Inclusief gratis magazine! WORD LID.
Op zoek naar een wandelvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Wandelen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een fietsvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Fietsen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een gezinsvakantie met kids? Raadpleeg ons e-magazine ‘Met Kids bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een culinaire vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Culinair Genieten bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een lange vakantie of een workation? Raadpleeg ons e-magazine ‘Lange Verblijven bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een actieve vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Actieve Vakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een golfvakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Golfvakanties bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een huisdiervriendelijke vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Honden Welkom bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Trouwen in het buitenland of een honeymoon bij landgenoten? Raadpleeg ons e-magazine ‘Trouwen bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.
Op zoek naar een adults only vakantie? Raadpleeg ons e-magazine ‘Adults Only bij Land- en Taalgenoten’ via DEZE LINK.

 VIP-PROFIEL

Afrika > Madagaskar > Namibië > Oeganda > Zuid-Afrika

Ying Ying Travel (Afrika)


Ying Ying Travel is dé specialist in het organiseren van begeleide groepsreizen en privé rondreizen op maat, zowel binnen Azië, Afrika als Oceanië.

Elk teamlid van Ying Ying Travel heeft een diepgewortelde passie en jarenlange band met zijn of haar land van bestemming. De diepgewortelde passie voor het reizen naar unieke bestemmingen delen met anderen, dat is het hoofddoel van Mario Steurs, zaakvoerder van Ying Ying Travel en reisleider voor China, Mongolië en Oeganda. Diezelfde drijfveer en passie delen ook alle andere reisleiders en gidsen van Ying Ying Travel. Ofwel wonen ze er, ofwel hebben ze op een andere manier een jarenlange band met hun land van bestemming.

Binnen Afrika heeft Ying Ying Travel een aanbod binnen zowel Madagaskar, Namibië, Oeganda als Zuid-Afrika. Zowel begeleide Nederlandstalige groepsreizen als reizen volledig op maat behoren tot de mogelijkheden.

Oeganda, de Parel van Afrika, zoals Winston Churchill het ooit noemde. Dit pareltje staat misschien nog wat in de schaduw van grotere broers Kenya en Tanzania, maar daardoor is het juist zo echt, authentiek en relaxed. De diversiteit van Oeganda is enorm. Van laagvlaktes tot bergen, van woestijn tot jungle – met de big 5 en de berggorillas. Maar het allerbelangrijkste zijn de fantastische mensen, met hun eeuwige glimlach. Wie het pure, ongerepte Afrika wil ontdekken, kiest voor Oeganda!

Madagaskar is op drie na grootste eiland ter wereld, het rode eiland, het eiland van de Baobabs en de lemuren, een unieke mix van volkeren en culturen … Onze reizen brengen je van het regenwoud van Andasibe naar de tropische eilanden van de Nosy Be archipel en laat je dit alles actief beleven.

Laat je overdonderen door de afwisseling van imposante bergen, schilderachtige valleien, woestijnlandschappen, witte stranden, ruige kliffen en woeste oceanen van Zuid-Afrika. Voel de Afrikaanse spirit en dans mee op een concert in Kirstenbosch. Geniet van een heerlijk glaasje wijn bij een traditionele Afrikaanse braai en relax aan het zwembad van het prachtige wijndomein.

Kom tot rust in de fabelachtige natuur van Namibië, een veelkleurige woestijn met bizarre rotsformaties onder een prachtig wolkendek. Maak kennis met de kleurrijke etnische groepen en oeroude rotstekeningen en geniet van een romantische zonsondergang in een luxueuze safari lodge onder de Afrikaanse sterrenhemel.

Ying Ying Travel hecht erg veel belang aan authenticiteit en trekt graag flink verder dan de klassieke toeristische trekpleisters. Dankzij een sterk netwerk ter plaatse kan Ying Ying Travel jou tijdens iedere reis telkens die extra’s bieden. Je komt thuis bij vrienden!

Meer info op de website van Ying Ying Travel.

  RECENSIES
Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven
Of wees eens super origineel, en bezorg ons een video review


 
 Informeer of boek bij YING YING TRAVEL (Afrika)

       


   
    PRAKTISCHE INFO OVER YING YING TRAVEL (Afrika)

     +32 497 634 220 | +32 147 371 84
     https://www.yingyingtravel.eu/    Extra Faciliteiten :

  • Eigenaars bereikbaar via Whatsapp (+32497634220)

     Mario Steurs

    FACEBOOK STREAM YING YING TRAVEL (Afrika)


   
    PLAN JE REIS

    LIVE VIDEOGESPREK MET DE EIGENAARS VAN YING YING TRAVEL (Afrika)
  Via 'Bij Landgenoten' kun je nu een live videogesprek met de eigenaar(s) van YING YING TRAVEL (Afrika) boeken. Zit je nog met enkele concrete vragen, wil je even kennismaken met wie achter dit aanbod zit, ben je benieuwd naar uitstapmogelijkheden of naar arrangementen, maar kijk je ertegenop om veel over en weer te mailen? Boek dan een live videogesprek via onze beveiligde servers. De eigenaar zal je vragen graag beantwoorden en/of met plezier een reeks foto's of tips met je delen. Zo maak je 1-op-1 en in volle privacy kennis met de persoon die van je vakantie een droomvakantie zal maken. Deze dienst is volledig gratis. Het door jou gekozen tijdstip (max. 1 uur) is steeds onder voorbehoud en zal kort na je aanvraag door de eigenaar(s) worden bevestigd.
   
  Accommodatie
  Via
  Dienst
  Extra
  Tijdstip
  Recurring info
  Info
  Bevestiging
  We aren’t able to process your payment. Please, try again.
  Bedankt voor je Aanvraag!
  OPGELET: dit tijdstip moet nog bevestigd worden door de eigenaars van de accommodatie. Deze bevestiging volgt zo snel mogelijk via e-mail. Het voorlopige bevestigingsnummer is:


   
  Informeer of boek bij YING YING TRAVEL (Afrika)