INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw GSM-nummer (optioneel)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   GSM-nummer (optioneel)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer(optioneel)>

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   TIP

   Het Bij Landgenoten Magazine 2022 is er – 84 pagina’s vakantietips bij land- en taalgenoten – Vraag je Exemplaar aan
   NIEUW: MET LANDGENOTEN – Nederlandstalig Begeleide Kleinschalige Rondreizen, Overal ter Wereld – Bezoek de Website
   CARCASSONNE: De laatste mooie plaatsen voor deze zomer in een klasse B&B en Gîtes – Le Clos des Troubadours

   Azië > China > Japan > Mongolie

   Ying Ying Travel (Azië)

   Ying Ying Travel is dé specialist in het organiseren van begeleide groepsreizen en privé rondreizen op maat, zowel binnen Azië, Afrika als Oceanië.

   Elk teamlid van Ying Ying Travel heeft een diepgewortelde passie en jarenlange band met zijn of haar land van bestemming. De diepgewortelde passie voor het reizen naar unieke bestemmingen delen met anderen, dat is het hoofddoel van Mario Steurs, zaakvoerder van Ying Ying Travel en reisleider voor China, Mongolië en Oeganda. Diezelfde drijfveer en passie delen ook alle andere reisleiders en gidsen van Ying Ying Travel. Ofwel wonen ze er, ofwel hebben ze op een andere manier een jarenlange band met hun land van bestemming.

   Binnen Azië focust Ying Ying Travel op China, Japan en Mongolië. Zowel begeleide Nederlandstalige groepsreizen als reizen volledig op maat behoren tot de mogelijkheden.

   In China is Ying Ying Travel letterlijk overal aanwezig. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Reis je in groepsverband dan is er steeds Nederlandstalige begeleiding van bij aanvang van de reis. Reis je liever individueel op maat, dan staan tientallen lokale en landelijke Chinese gidsen, verspreid over gans China, elke dag weer klaar om de individuele reizigers te ontvangen en te begeleiden. Het voorkomt heel wat ongemakken en dit niet in het minst omwille van het taalprobleem. Dankzij een jong en super gemotiveerd team beleef je een fantastische en vooral zorgeloze rondreis China. Ontdek de groepsreizen naar China of informeer naar een rondreis China op maat. Wij streven er steeds naar om binnen 2 werkdagen een mooi voorstel China op maat uit te werken. Ontdek de mooiste plaatsen die China te bieden heeft, van Beijing met toppers als de Verboden Stad tot de Grote Chinese Muur. Van Xian met het indrukwekkende terracottaleger, tot Zhangye met zijn oogverblindende regenboogbergen. Van Zhangjiajie met zijn Avatarbergen en duizelingwekkende glazen brug tot Shanghai met de grootste haven en een spil in de Chinese economie.

   Bij de groepsreizen naar Japan reis je altijd onder begeleiding van een Nederlandstalige Ying Ying Travel-gids/reisleider. Deze arrangementen Japan in groep worden over het algemeen uitgevoerd met groepen bestaande uit 8 tot 16 deelnemers. Of je kunt kiezen uit een rondreis naar Japan op maat. Neem gerust contact op en een voorstel volgt snel! In Japan heerst enorme discipline en rust. Bovendien bestaat het land voor 85% uit wilde natuur: woeste bergen, uitgestrekte rijstvelden, vulkaanbronnen, een betoverende kustlijn. Wat wil je nog meer? Ying Ying Travel maakt je ervaring absoluut veelzijdig en seizoenafhankelijk. Het onuitputtelijke Tokio, de kunstschatten van Kyoto, de Fujiberg, de Japanse Alpen maar ook verborgen dorpen vol rust. Verwondering verzekerd!

   In Mongolië reis je altijd onder begeleiding van een plaatselijke Engelstalige Ying Ying Travel-gids en bestuurder. Handig is dat je al een begeleide reis op maat naar Mongolië kunt doen vanaf 2 personen. Informeer zeker ook naar de uitzonderlijk mooie huwelijksreizen Mongolië! Je kunt uiteraard ook kiezen voor één van de groepsreizen naar Mongolië, zoals de Wonderen van Mongolië, het Golden Eagle Festival of de zeer bijzondere Mindful Retreat Mongolië. Sommige van deze groepsreizen worden uitgevoerd met Nederlandstalige reisleider. Mongolië is een ongerept wonder, een land waar zandduinen zingen, paarden rondzwerven en nomadische herders vreemden met open armen ontvangen. Het is de thuisbasis van 3 miljoen mensen die het uitgestrekte land van hun voorouders erfden. Mongolië heeft een unieke geschiedenis die teruggaat tot het Mongoolse rijk van Genghis Khan. Simpel gezegd, Mongolië is een land van onverwacht avontuur, paarden, nomaden en blauwe lucht.

   Ying Ying Travel hecht erg veel belang aan authenticiteit en trekt graag flink verder dan de klassieke toeristische trekpleisters. Dankzij een sterk netwerk ter plaatse kan Ying Ying Travel jou tijdens iedere reis telkens die extra’s bieden. Je komt thuis bij vrienden!

   Meer info op de website van Ying Ying Travel.

     RECENSIES
   Klik hier om de recensies te lezen / een recensie te schrijven

    
     VIDEO VAN YING YING TRAVEL (Azië)

     PRAKTISCHE INFO OVER YING YING TRAVEL (Azië)

      +32 497 634 220 | +32 147 371 84
      https://www.yingyingtravel.eu/     Extra Faciliteiten :

   • Eigenaars bereikbaar via Whatsapp (+32497634220)

      Mario Steurs

     PLAN JE REIS NAAR YING YING TRAVEL (Azië)


    
   Informeer of boek bij YING YING TRAVEL (Azië)


    
     LIVE VIDEOGESPREK MET DE EIGENAARS VAN YING YING TRAVEL (Azië)
   Via 'Bij Landgenoten' kun je nu een live videogesprek met de eigenaar(s) van YING YING TRAVEL (Azië) boeken. Zit je nog met enkele concrete vragen, wil je even kennismaken met wie achter dit aanbod zit, ben je benieuwd naar uitstapmogelijkheden of naar arrangementen, maar kijk je ertegenop om veel over en weer te mailen? Boek dan een live videogesprek via onze beveiligde servers. De eigenaar zal je vragen graag beantwoorden en/of met plezier een reeks foto's of tips met je delen. Zo maak je 1-op-1 en in volle privacy kennis met de persoon die van je vakantie een droomvakantie zal maken. Deze dienst is volledig gratis. Het door jou gekozen tijdstip (max. 1 uur) is steeds onder voorbehoud en zal kort na je aanvraag door de eigenaar(s) worden bevestigd.
    
   Accommodatie
   Via
   Dienst
   Extra
   Tijdstip
   Recurring info
   Info
   Bevestiging
   We aren’t able to process your payment. Please, try again.
   Bedankt voor je Aanvraag!
   OPGELET: dit tijdstip moet nog bevestigd worden door de eigenaars van de accommodatie. Deze bevestiging volgt zo snel mogelijk via e-mail. Het voorlopige bevestigingsnummer is: