INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw GSM-nummer (optioneel)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   GSM-nummer (optioneel)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer(optioneel)>

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   TIP

   Het Bij Landgenoten Magazine 2022 is er – 84 pagina’s vakantietips bij land- en taalgenoten – Vraag je Exemplaar aan
   NIEUW: MET LANDGENOTEN – Nederlandstalig Begeleide Kleinschalige Rondreizen, Overal ter Wereld – Bezoek de Website

   Achter de Schermen

   Achter de Schermen: Guy Demunter & Kathy Verbeeck

   Toen Kathy en Guy elkaar in 2001 tegenkwamen, was het liefde op het eerste gezicht. Ze waren ooit jeugdvrienden geweest maar hadden elkaar uit het oog verloren. Heel af en toe kwamen ze elkaar nog tegen, maar beiden gehuwd kwam het uiteraard niet verder dan een simpele “Hallo!”

   Via een vriendin kwam Kathy te weten dat Guy gescheiden was en alsof het zo moest zijn, kwamen ze elkaar bij het uitgaan opnieuw tegen. Deze keer zouden ze er geen gras over laten groeien en ze gingen al heel snel samenwonen.

   Samen met hun drie zonen vormden ze nu een mooi samengesteld gezin. Sem, zoontje van Kathy, was toen zes en Laurens en Vincent de tweeling van Guy, bijna acht. Ze werden de beste maatjes.

   Kathy werkte al sinds ze afgestuurd was in de banksector, en Guy had een zelfstandige zaak in tegels en sanitair. Toen het fulltime werken allebei en ’s avonds en op zaterdag en zondag de toonzaal openhouden, te zwaar werd om optimaal van hun samenzijn te kunnen genieten, besloot Kathy een stapje terug te zetten en nam ze een aantal jaren loopbaanverlof om uiteindelijk haar ontslag te geven in de bank en fulltime mee in de zaak van Guy te stappen.

   Maar Guy sukkelde met zijn gezondheid door het zware werk, want hij deed als professionele tegelzetter nog alle werk zelf en weigerde met personeel te werken. Mensen wilden de vakman zelf aan het werk zien en alzo zeker zijn van kwaliteit en een perfecte afwerking.

   Maar een B&B bleef Kathy’s grote droom en hoe meer Guy met zijn rug sukkelde, hoe meer die plannen groeiden. Als kind hield Kathy al enorm van Spanje, het land waar ze samen met haar ouders, haar broer en talrijke jeugdvrienden al haar jeugdvakanties doorbracht. La Manga was de plek waar ze hun tweede verblijf hadden en Kathy wist daardoor dat de Costa Blanca heel wat te bieden heeft qua uitvalsbasis voor alle soorten vakanties: cultuur, natuur, sport, spel, zee en zand,… de mogelijkheden waren en zijn nog steeds eindeloos.

   In 2014 waagden ze dan toch eindelijk de stap. De jongens verlieten stilaan het nest en de tijd was er rijp voor. Nog langer wachten had geen zin want op een dag zouden er kleinkinderen komen en dan zouden ze sowieso nooit nog vertrekken.

   Kathy voelde zich het eerste anderhalf jaar zeer twijfelachtig over hun beslissing. De B&B draaide nochtans al heel erg goed maar het gemis naar de familie knaagde enorm aan haar.

   Nu kan ze met fierheid aan iedereen vertellen dat de ommekeer er kwam toen ze meededen aan “Met vier in Bed” en ze tijdens het ontvangen van de massa’s bedjes een figuurlijk klopje op haar schouder voelde dat haar deed beseffen dat ze de juiste keuze hadden gemaakt.

   Tot op heden is Casa La Escapada nog steeds een succesverhaal…

   Informeer of boek bij CASA LA ESCAPADA


    

   TIP !
   Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!