INFO AANVRAAG

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw GSM-nummer(optioneel)

  Bij Landgenoten Club Lidnummer

  Onderwerp (*)

  Uw bericht (*)

  ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus zes? (antwoord in cijfers)


  (*) Verplicht veld

  X
  RESERVATIE AANVRAAG

   Naam (*)

   Email (*)

   GSM-nummer(optioneel)

   Bij Landgenoten Club Lidnummer(optioneel)>

   Aankomstdatum | Vertrekdatum

   Aantal personen (*)

   Opmerkingen

   ANTI-SPAM Hoeveel is drie plus vijf? (antwoord in cijfers)


   X
   BIJ LANDGENOTEN
   Form is not available. Please visit our contact page.
   X

   KOM TOT RUST IN DE ALGARVE!

   Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

   Kathy (Casa La Escapada) Onthult Bed- & Badgeheimen van Gasten

   Casa La Escapada

   De lockdown tijdens de periode van de COVID-19 uitbraak bood Kathy Verbeeck de kans haar tijd héél efficiënt te gebruiken om een lang gekoesterde droom waar te maken. Exact 10 jaar na haar eerste boek ‘Fietstocht naar de Maan’ bracht Kathy een nieuw boek uit, boordevol herinneringen aan de uitbating van B&B Casa La Escapada tijdens een periode van bijna 6 jaar. Het boek kreeg de toepasselijke titel ‘Escapades’.

   Kathy: “De betekenis van het woord Escapades vind je in de etymologie van verschillende talen terug als ‘een vlucht, een ontsnapping, een avontuur, een moedwillige jongensstreek, een slippertje, …’. Deze verschillende betekenissen in combinatie met de naam van onze B&B – die wij destijds ook doelbewust kozen als ‘een ontsnappen uit de dagelijkse sleur en stress’ – maakten dat ik dit een zeer geschikte titel vond voor mijn boek, vol met verhalen en belevenissen in en rond onze casa. De strafste, grappigste en meest emotionele verhalen komen aan bod in deze rollercoaster aan avonturen.”

   Het boek telt 86 pagina’s en leest bijzonder vlot. Even voel je je op de eerste rij zitten bij de uitbating van een B&B en ervaar je tal van emoties die ook de eigenaars van B&B’s dagdagelijks ervaren. Interesse in het boek? Stuur even een mail naar Kathy en ze zal je graag uitleggen hoe het tot bij jou raakt.

   Het voorwoord van ‘Escapades’ lees je alvast hieronder. Wil je meer weten over Casa La Escapada, volg dan deze link.

   VOORWOORD

   Corona tijden veranderen je leven. 2020 zal de geschiedenis ingaan als hét jaar waarin niets nog was zoals voorheen. Mensen praatten weer met elkaar, mensen bekommerden zich opnieuw om elkaar, mensen genoten opnieuw van hun buren, mensen waren dankbaar voor zoveel kleine dingen, mensen applaudisseerden opnieuw gemeend voor elkaar, mensen leefden op een ander ritme, mensen genoten plots van zoveel meer dan het normale, mensen werden zich weer bewust van de schoonheid van de natuur…

   Kortom, als je het zo bekijkt, zou het alleen maar een positief verhaal zijn. Maar uiteraard was er ook die bewuste keerzijde van de medaille. Die onomkeerbare, vreselijke, pijnlijke, ondenkbare, eenzame, immens onbegrijpelijke keerzijde.

   En om die uiterst fragiele situatie mentaal te kunnen overleven, begon ik opnieuw te schrijven. De beginverhalen uit dit boek dateren al van 2015 maar nooit was ik ertoe gekomen om de draad opnieuw op te pikken en verder te pennen. De grootste reden om mijn schrijfsel telkens opzij te leggen, was – uiteraard – het gebrek aan tijd.

   Een gebrek aan tijd? Ondenkbaar haast in het voorjaar van 2020. Plots had ik weer een overvloed aan tijd. En een overvloed aan ideeën om neer te pennen. Zo begon ik langzaamaan korte memoires over de voorbije weken in quarantaine neer te pennen op Facebook.

   De reacties waren unaniem lovend en positief… Mijn lezers apprecieerden mijn updates over ons leven in quarantaine in het paradijs “Spanje” enorm. Enkelen suggereerden zelfs een nieuw boek uit te brengen. Mijn eerste boekje, “Fietstocht naar de maan”, dateert uiteindelijk al van 2010, dus misschien hoog tijd om eens in de tien jaar een boekje te schrijven?

   Het gaf mij vleugels. Ik zette mij opnieuw voor de computer en de woorden vloeiden uit de knopjes van mijn toetsenbord. Mijn vingers kregen geen tijd om te rusten, de verhalen vlogen mij rond de oren, … Kortom dit moest wel resulteren in een nieuw boek.

   Ik neem jullie mee achter de schermen van onze B&B waar wij al bijna zes jaren lang de meest gekke, grappige, trieste, levendige, prachtige, onvoorstelbare avonturen beleven met en dankzij onze gasten.

   Dit verhaal wordt een rollercoaster aan emoties met – zoals des “mensen” – een lach en een traan, een grap en een grol, een geloof en ongeloof…

   Que lo disfrutes amigos! Geniet ervan, vrienden!


    
    Informeer of boek bij CASA LA ESCAPADA     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!