TIP!

Laat je verrassen door de Dordogne dankzij het fiets- en/of wandelarrangement van Maison Chabrat. MEER INFO HIER


Nieuws van bij Landgenoten > Perscentrum

Baskische Gastronomie: Landgenoten Slaan Handen in Elkaar

In het betoverende Baskenland is zich een interessante samenwerking tussen landgenoten aan het ontwikkelen. Twee professionele Vlaamse koppels, met elk een schat aan ervaring en passie voor gastvrijheid, hebben elkaar ontmoet in het pittoreske Les Aldudes, resulterend in een toekomstige culinaire samenwerking.

Anouk en Joris Delanghe zijn voor velen onder jullie wellicht bekend met hun legendarische chambres d’hôtes “La Maison Blanche aux Volets Bleus” in Bretagne, waar hun gastronomische kookkunsten en onberispelijke gastvrijheid een onuitwisbare indruk hebben achtergelaten op hun gasten. Na jaren van succes in Bretagne hebben Anouk en Joris hun culinaire avontuur voortgezet in het bruisende San Sebastian, waar ze nu wonen en blijven schitteren met hun buitengewone talenten.

Elsie en Micha Sarneel, de eigenaren van Boutique B&B Maison Aguerria in  Les Aldudes, een verborgen parel gelegen in een schilderachtig landschap, omringd door weelderige groene valleien en adembenemende bergen, ver weg van de drukte van het dagelijkse leven. Hun unieke B&B is een harmonieuze combinatie van luxe, comfort en stijl, ieder detail is met zorg gekozen en staat bekend om zijn warme gastvrijheid en prachtige omgeving.

Wat deze ontmoeting in Les Aldudes zo opwindend maakt, is het doel dat deze twee koppels hebben omarmd: het creëren van een totaalbeleving in Baskenland voor toekomstige gasten. Samen bundelen ze hun krachten, expertise en passie om een unieke ervaring te bieden die de zintuigen prikkelt en harten verovert.

Van verfijnde gastronomische maaltijden bereid door Anouk en Joris, tot het ontdekken van de verborgen schatten van het Baskenland onder begeleiding van Elsie en Micha, deze samenwerking belooft een onvergetelijke reis te worden voor iedereen die het geluk heeft om deel te nemen.

We kunnen niet wachten om meer details te delen over de opkomende samenwerking tussen deze twee uitzonderlijke koppels, elk met een schat aan ervaring en passie voor gastvrijheid, de ideale mix voor de perfecte vakantiebeleving.

links Micha & Elsie (Maison Aguerria) – rechts Anouck & Joris


 
 Informeer of boek bij MAISON AGUERRIA

         


     

    TIP !
    Boek hier je vliegtickets voor de laagste prijs!